Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan elimde sadece the purest var işte. Eski kullandığım bitti sayılır. İçeriği temiz mi keşke bilsem hemen alırım, normal kuru ciltlere uyuyormuşcilt tipine uyuyorsa alabilirsin tabiiki
Normal kuru sana uymaz, karma olanlara bakacaksın...Şuan elimde sadece the purest var işte. Eski kullandığım bitti sayılır. İçeriği temiz mi keşke bilsem hemen alırım, normal kuru ciltlere uyuyormuş
O zamwn eledim ben bu markanın diğer ürünlerine bakayımNormal kuru sana uymaz, karma olanlara bakacaksın...
Hay canına yandığım yaaaa du bakim saç için de varsa watsons ile yola devam edeyinJES evet evet doğru bizzat müşteri hizmetlerini aradım 3 kere teyit ettim böyle böyle mi diye kartınizin tanımlanmış olması lazım sadece
şifa olsunVitaminlerim bugün geldi . Zengin bir sabah
Eki Görüntüle 3084741
Evet öyleymiş, bakalım ben dün gece epey uğraşıp, düşünüp bunları sipariş verdim.JES evet evet doğru bizzat müşteri hizmetlerini aradım 3 kere teyit ettim böyle böyle mi diye kartınizin tanımlanmış olması lazım sadece
Hayırlı olsun inşallahEvet öyleymiş, bakalım ben dün gece epey uğraşıp, düşünüp bunları sipariş verdim.
Eki Görüntüle 3084747
teşekkürler, iki ürünü aslında kızıma doğum günü hediyesi aldım, 12 yaşında, çaktırmadan benim ürünlerimi kullanmaya başladı.Hayırlı olsun inşallah
Güle kullanın,Vitaminlerim bugün geldi . Zengin bir sabah
Eki Görüntüle 3084741
Küçük çocuğu olanlar, aldıkları ürünü çocuklardan nasıl muhafaza ediyor? Minikler kurcalamayı sevmiyor mu? Benim ki tavuk misali oradakini buraya, buradakini öbür tarafa taşıyıp duruyor.Bakin benim bu ay alayım dediklerim;
Arbutin serum ( min.150)
Enzim peeling ( 150)
Biotin (250)
Çocuklara güneş kremi ( 250).. daha bi iki şey daha vardı. Okuldan gecikmeli doğum hediyesi alicam çeyrek bu kez direk nakite çevirip harcicam.
Ikizlere 2 ayakkabı büyüge viccodan 300+200 ayakkabı aldım geçen hafta.. aklıma ilk gelenler bunlar bu arada daha bana babet lazım kıyafet eksiğim yok ama kis için çocuklara yine yazdan alayım diyorum.
Evet benim çalışmam en harika yerinde yarım kaldı..onu tamamlamam lazım inşallahGüle kullanın,
Bunlarda da almam gerekecek sonrasında sanırım.
Ders çalışırsanız bana da haber verin, ben de katılmak isterim uygun bir topik olursa.
Makale mi yazmaya çalışacaksınız. Benimde acilen başlamam lazım.