Güzellik mi ? Yoksaa bakimlilik mi ?

genellikle bakımlı hatunlar rağbet görüyor, ama bence doğal güzellik her zaman önce gelir, makyajla ve bakımla herkes güzel oluyor çünkü...

ben değilim canım sadece amacım biri bakımlı biri de doğal..
bu iki secenek arasında mukayese yapabilmek adına koydum...

canım paylaşımın için teşekkürler ama doğal dıye koydugun kızın saçları boya ve fönlu kaşlar alınmış yuzunde hafıfte olsa makyaj var gögüs dekoltesı vs.... yanı ıkısıde bakımlı sadece bırısı abartmış. benım ablam mesela dogal. kız kaşlarını bıle almaz gerek yok çünkü. sanırım arkadaşların bahsettıgı doğallıkta bu.

ben 'rossa' nin dedigine katiliorum bakimli olan birisi zaten guzel gorunur. bakimli olmak cildini turuncu fln yapmakta diildir ayrica.

yani pelin batu'da bakımlı bir kadın ama süreyya yalçın gibi maskaraya çevirmiyor kendini.

Süreyya yalçın hayatımda gördüğüm en kokoş ve itici kadınlardan birisi,bütün medya kadınla dalga geçiyor,magazin programlarında bile hep Süreyya yalçın her zamanki gibi yine abartılı yine rüküşş yine kokoşşş diolar :roflol: :roflol: :roflol:
Erkekler ne istio ben anlamıyorum,yüzüne bakılacağı olmayan ama makyajlı saçı boyalı açık saçık giyimli kızların içine düşüolar,güzellik bence farklı bişi,bakımla makyajla mümkün olmayan bişi,ama bakım da şart,ikisi bi araya gelince gerçekten harika oluyo,bi bakan bi daha bakıo ama her daim bakımlı olmak o kdar zor ki,ben acaip bakımlıyım ama yoruluyorum zaman zaman,hele de çalışırken insan zten tükenmiş oluo,ama diyorum ki insan güzelse asla kendini salmamalı ben nslsa güzelim ihtiyacım yok diye,bu çok yanlış bi mantık...

ablana bravo maşallah:)
hala kaldı mı oyle bayanlar

ben değilim canım sadece amacım biri bakımlı biri de doğal..
bu iki secenek arasında mukayese yapabilmek adına koydum...

canım bence de bu iki resimde bakımlı.
makyajsız saçları yapılmamış halleriyle, bakım yaptıktan sonraki halleri kıyaslamak lazım sanki.

Herkes tabiki bakımlı olacak ama yüzünüde gökkuşağına çevirmesin.
Bence bir kadın hem bakımlı hem zarif olmayı bilecek. Asla kokoş olmayacak.
Erkeklerin bakma meselesine gelince, bu olaya güldüm, çok mu önemli onların bakması, önemli olan toplumda güzel bir yer edinmek.
Örnek vereyim; ben eşimin ailesine göre oldukça bakımlı biriyim ama diğer gelin çok bakımsız, kendi halinde biri, ailede ben daha çok değer görürüm ama o görmez hep itilir kakılır, her iş ondan beklenir, o iş yaparsa görevidir, ben yaparsam teşekkür ederler, bu demek değilki beni daha çok seviyorlar, bence onu daha çok seviyorlar ama banada laf söylerken 10 kere düşünüyorlar.
Bunlar gerçekten çok önemli şeyler.

ünlülerinde bizlerden geri kalır pek bi numaraları yok.. sadece yetenekliler sesleri var vs.. herkesin kendine özgü meziyeti var elbet.. güzellik olayı göreceli ama bakımlık işte ortada

aslında bi insanın saygıdeğer olması, fikirlerinin öneme alınması için bakıma, süslülüğe ya da güzelliğe gerek yok ki.. sonuçta o insan gerçekten kıymetli bi insansa fikrini sunabilir,böyle şeylere ihtiyaç duymadan.

resimdeki kıza gelince.. bence çok güzel bi kızmış. doğallığa gelince bu kişiden kişiye değişir.. ben hiç bi zaman kaşlarını almamayı doğallık olarak görmem.. yani kötü duruyorsa eğer düzletmek gerekir, ha ama kalkıp da kalemle çizilmiş gibi incecik yapmak doğal değildir..tamam kaşlarını aldın makyaj yapıyosun, abartmıyosun, yine doğalsın.Saçını boyattın civciv gibi yaptırmıyosun ya da simsiyah, yakışıyosa yaptığın yine doğalsın.. yani bence burada bahsedilen olay doğlallık olmuyo, bakımsızlık oluyor..

şöyle de bir örnek vermek gerekirse, erkekler için güzellik çok daha önemli olmuş, buna şahit oldum.. okulumuzda bir kızı hiç kimse beğenmez, neden bilin bakalım, çirkin olduğundan!! birgün konusu açıldı, erkek arkadaşlarımızdan biri "bakımlı olsun en azından" gibisinden bi laf söyledi.. tamam dedik o zaman ... arkadaşı niye aşağılıyosun,beğenmiyosun? çok güzel kızların peşinde olma,ondan daha bakımlısı mı var dedik.. sonra bişey söyleyemedi, kıvırmaya başladı, ama işte onun davranışları şöyle de beğenmiyorum da bilmemne diye.. ama biliyoruz ki aynı davranışları çok daha güzel başka bi kız yapsaydı yicek yutcaktı..
yani şu var daha önce de söylediğim şey; güzel çirkin falan filan bunlar benim için önemli değil mesela, bakımlı kadınlar insanda çok hoş bi etki yaratıyor "aa diyosun herkes böyle olmalı.." ama çoğu erkek için en azından yüzüne bakılabilir olması gerekiyor maalesef, nasıl bi insan olduğunun hiç önemi yok..

çok uzun yazdım yine,kusura bakmayıın.. yasakkelime

Tabiki bakımlı olmak ne kadar tipsiz olursa olsun kişi bakımlıysa güzel kokuyorsa dikkat çeker.Güzel olupta bakımlı olmayan tipler hiçte çegici olmaz.

ünlülerinde bizlerden geri kalır pek bi numaraları yok.. sadece yetenekliler sesleri var vs.. herkesin kendine özgü meziyeti var elbet.. güzellik olayı göreceli ama bakımlık işte ortada

Arkadaşım öncelikle paylaşımın çok guzel saolhihoyyyt
Ama bu fotodaki unlulerin bakımsız makyajlı halleri bile doğal değil,estetik var...
kiminin burnu,çenesi,dudakları,göz altı,facelifting...falan diye sayarsak baya operasyon var.bizden farkları yok deme onun için bizim "bakımdan" anlayışımız kimimize göre güzel giyim ve makyaj + kişisel hijyen ki bu çok önemli...
Ama bence bakımlı bi bayan tıpkı unlulerin yaptıgı gibi önce kötü yerlerini duzeltmeli estetik cerrahiyle sonra saç baş makyaj yaptırmalı.Yoksa kotu yuz hatlarına yapılan makyaj da bakım da itici duruyo.Doğal değil biliyorum ama benim duşuncem.Önemli olan doğal olmak değil goze hitap etmek

kusur denilen seyde göreceli bence.. kiminin burnu kemerlidir mesela begenmez kimide öyke begenir.. birine göre kusr birine göre dogallık.. ben cildim kırısmasın diye özen gösteririm kremimi maskemi cilt bakımı yaptırırım ama kırısmıs diyede gerdirme geregi duymam heralde.. estetik olayı bence kişinin ruh saglı ile alakalı.. eger begenmedigi yeri onu rahatsız ediyorsa mutsuz ediyorsa yaptırır.. yoksa bakımlıklıkla pek bi alaka görmüyorum.. yukarıdaki resimlerde günlük hayattaki halleri ve makyajlı sacı bası taranmıs halleri..

evet canım doğru söylüyosun ama bence onun da fazlası zarar.. insanları kandırmaktan başka bişey olmuyo bence.. yani tanınmıcak hale gelmemek lazım,örneğin; Deniz Akkaya için herkes güzel diyo ama napayım ben öyle güzelliği kendisi değil ki o.. hadi burnunu yaptırdın çok rahatsız etti e bırak da o kadarla kalsın.. ya da başka bi yerin ama o kadar.. yani abartmamak lazım, bi insanın seni gördüğünde tanıyabilmesi lazım,ki bi burun bile insanı tanınmaz yapabiliyor.. tabii bu benim şahsi fikrim..

---------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam deniz akkaya estetiksiz best model seçilmişti.

bakımlı kadın herzaman göze çarparyerimsenibenyerimseniben

evet arkadaşım estetıksızken best model olmuştu.

Arkadaşım önce best model ve Miss Turkey yarışmaları arasındaki farkları biliyo muyuz ?
Miss Turkey de guzellik(yuz guzelliği,yuz hatlarının uyumu ve simetri), zerafet ,duzgun fizik ve egitim önemli
Best Model da ise sadece mankenler arasından yapılıyo bu yarışma bu meslekte en başarıları seciyolar fizik+ yuruyusune falan bakıyolar yuz guzelliği miss Turkey kadar önemsemiyolar

bence bakımlı olmak çok önemli, ama bakımlı olacağım derken de abartıpkokoş olmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…