Güzellik algininizi merak ediyorum.Dünyada en güzel buldugunuz kadin kimdir?

Tmm tahmin etmiştim. Maalesef Venüsyen kadınlar hep daha güzel hatta en güzel olmak istiyor ama bunun bir sonu yok. Kendini olduğun gibi kabul etmen gerekir.
Derin bir of çektim.Bende sadece güzellik değil zeka takıntısı da var.En zeki olmak istiyorum.Kendimi ben mesela yüzde 7lik dilimdeydim yuzde1 de olan fen liseli kızlarla kiyasliyorum.Bnei reddeden kişinin yeni sevgilisiyle kiyasliyorum kendimi güzellik açısından falan OFFFFF.
Hatta fotosunu atacaktım buraya da suç olur diye atmadim

Peki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayin
O işlerden hiç anlamam ben güzellik önerisi verecek son insan bile değilim günlük bakım anlayışım yüz yıkamak

Böyle hayat çok zor.

Kolum bacağım var şükür diyip devam edecen. Tabi doktora da git. Ciddi bir üzüntü yaşadın mı hiç? Bir kayıp hastalık filan?

Evladım neden başka kızlarla kendini kıyaslama yarışına giriyorsun ki,her kişinin farklı güzelliği karakteri vardır.
Hayatı neden kendine zorlaştırıyorsun böyle..

Çok güzel, en güzel olsan ne olur?
Allah kader güzelliği nasip etsin.
Güzel hayat yaşamanın yolu güzel olmak değil ki..
Benim için hic önemi yok.
Guzellige ille kafa yoracaksam bu bir erkeğin güzelliği olur

Ay aglarim

Çok güzel ve ya çok yakışıklı olmak bana göre önemli değil ben zekaya bakarım..beni etkileyen şey arkasıdır karşı tarafın..güzellik geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…