- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.809
- 33
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Derin bir of çektim.Bende sadece güzellik değil zeka takıntısı da var.En zeki olmak istiyorum.Kendimi ben mesela yüzde 7lik dilimdeydim yuzde1 de olan fen liseli kızlarla kiyasliyorum.Bnei reddeden kişinin yeni sevgilisiyle kiyasliyorum kendimi güzellik açısından falan OFFFFF.Tmm tahmin etmiştim. Maalesef Venüsyen kadınlar hep daha güzel hatta en güzel olmak istiyor ama bunun bir sonu yok. Kendini olduğun gibi kabul etmen gerekir.
O işlerden hiç anlamam benPeki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayin
Böyle hayat çok zor.Derin bir of çektim.Bende sadece güzellik değil zeka takıntısı da var.En zeki olmak istiyorum.Kendimi ben mesela yüzde 7lik dilimdeydim yuzde1 de olan fen liseli kızlarla kiyasliyorum.Bnei reddeden kişinin yeni sevgilisiyle kiyasliyorum kendimi güzellik açısından falan OFFFFF.
Hatta fotosunu atacaktım buraya da suç olur diye atmadim
Kolum bacağım var şükür diyip devam edecen. Tabi doktora da git. Ciddi bir üzüntü yaşadın mı hiç? Bir kayıp hastalık filan?Derin bir of çektim.Bende sadece güzellik değil zeka takıntısı da var.En zeki olmak istiyorum.Kendimi ben mesela yüzde 7lik dilimdeydim yuzde1 de olan fen liseli kızlarla kiyasliyorum.Bnei reddeden kişinin yeni sevgilisiyle kiyasliyorum kendimi güzellik açısından falan OFFFFF.
Zor tabiBöyle hayat çok zor.
Onun anası da evli adamla fingirdiyomuşMeselaa serenay ayyy tissssskiniyorumm.
Reddedilme yaşadım 3.5 sne önce beni baya derinden etkiledi.Kolum bacağım var şükür diyip devam edecen. Tabi doktora da git. Ciddi bir üzüntü yaşadın mı hiç? Bir kayıp hastalık filan?
Ya anası kim olum. Magazinsel işlere yetişemiyom ben durun.Onun anası da evli adamla fingirdiyomuş
Ay gülesim geldi. Noldu ne dedi? Bok gibisin mi dedi mesla?Reddedilme yaşadım 3.5 sne önce beni baya derinden etkiledi.
Özguvensiz aptal gerizekali kudur ağla bir daha yazma bana demişti.Ay gülesim geldi. Noldu ne dedi? Bok gibisin mi dedi mesla?
E sen de hepsini dinlemişsin ama kuzum. Bakiyim bana at fotosunu özelden bi cacığa yarar mı. Bak dürüstümdür.Özguvensiz aptal gerizekali kudur ağla bir daha yazma bana demişti.
Evladım neden başka kızlarla kendini kıyaslama yarışına giriyorsun ki,her kişinin farklı güzelliği karakteri vardır.Derin bir of çektim.Bende sadece güzellik değil zeka takıntısı da var.En zeki olmak istiyorum.Kendimi ben mesela yüzde 7lik dilimdeydim yuzde1 de olan fen liseli kızlarla kiyasliyorum.Bnei reddeden kişinin yeni sevgilisiyle kiyasliyorum kendimi güzellik açısından falan OFFFFF.
Ulan ne kocalar var beKocam sayesinde en güzel kadın benmişim gibi hissediyorumnormaldede kendimi beğenen biriydim zaten
Ay aglarimÇok küçükken moruklar bilir Natalia Oreiro hastasıydım tüm çocuklar gibi. Bi ara Rihanna. Her daim Shakira beğenirim. Şekil şükül konusu bu şekilde. Hic alakası yok üsttekilerle ama Demet Evgar çok beğenirdim. Evrim Akın güzel gelir.
Ama bir fotoya bakıp çok güzel asla diyemem video olmalı en azından hareketleri enerjiyi bi görmem lazım. Kadınlarda da şey oluyo bana galiba karakterini bildiğim beğendiğim insan daha güzel geliyo çoğunlukla.
WOMAN Çok süper güzel bi kadın mesela. @Strobe Da öyle ve asla benzemiyolar birbirlerine
Artık gelsin şu 6 KasımTakıntım var benim 6 kasımdaki rabdevumda bahsedeceğim doktoruma zaten
Terazi erkekleri çok tatlı ve yakışıklı oluyorlar. Gördüğüm tüm yakışıklı erkekler terazi.Erkek sorsan söylerdim ama. Barış Arduç