- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Hahah çok iyi
Ben de zor beğeniyorum.Dunyada 3.5-4 milyar kadından çok güzel bulduğum anca 100 kişi çıkar.Kadın yok ya benim. Adam desen var şurası şöyle burası böyle anlatırım uzun uzun. Ama kadınlardan cıks çok güzel gelmiyo kimse.
Ben kendimi çok güzel bulamadığım için takinti yapıyorum işte ya.Bahsedicem bundan doktora.Bir kadını beğenmeye sizi zorlayan nedir:)
Gelip geçici bir şey için genelleme yapmak çok sağlıklı bir bakış açısı gibi gelmiyor bana. Bugün güzel bulduğum bir kadını misal bir haksızlık yaparken görsem, güzelliğini sıfıra indirebilir benim gözümde.
Bir de zamana
+1. Ben de nedesne hiçbir kadına kendim de dahil çok güzel diyemiyorum. Güzel diyorum sadece.Kadın yok ya benim. Adam desen var şurası şöyle burası böyle anlatırım uzun uzun. Ama kadınlardan cıks çok güzel gelmiyo kimse.
Monica belluci 30lu yaslari yazmaya geliyordum ben de. O insansa ben neyim yarabbimMonica Bellucci, Charlize Theron ve adını hatırlamadığım birçok kadın var. Ben degerlendirirken proporsiyonuna ve doğal olmasına bakıyorum.
Takıntım var benim 6 kasımdaki rabdevumda bahsedeceğim doktoruma zatenNiye kadın beğeniyoruz ya
Genç Johnny Depp erkek haliyle benden güzel. Söyleyeceklerim bu kadarMonica belluci 30lu yaslari yazmaya geliyordum ben de. O insansa ben neyim yarabbim
Bende Adriana Lima ve Barbara palvinin abartıldığı düşünüyorum.Onlar benim güzellik algima uymuyor mesela.Ben altın oran kaşı gözü dudağı orantılı kadınları hoş buluyorum. Sarisin esmer vb her farklı yapıda insan güzel gelebilir ama estetikle törpülu üçgen çene, dolgulu dudak hokka burun çıkık elmacık kemiği ile birbirine benzeyen kadınları beğenmiyorum.
Ay onun gençliğini ben de beğeniyorumGenç Johnny Depp erkek haliyle benden güzel. Söyleyeceklerim bu kadar
Keşke söylemeseydin.sjsjsj Tabii zevkler ve renkler bla blaErkek sorsan söylerdim ama. Barış Arduç
Hâlâ takintiniz ile kadın beğenme olayını bağdaştıramadımTakıntım var benim 6 kasımdaki rabdevumda bahsedeceğim doktoruma zaten