- 27 Ekim 2017
- 3.593
- 15.716
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Beğenmemek elde değil, insanın içinde bir şeyler eriyor.Ay onun gençliğini ben de beğeniyorum
Ya sadece takinti sapkın değilim.Mesel aklımda söyle bir soru var dünyada benden güzel kaç kadın var gibisinden? Takinti isteHâlâ takintiniz ile kadın beğenme olayını bağdaştıramadımçok güzel kadınlar var siyahi, sarışın, kızıl, kumral... Her tarzın güzelliği kendine buradan nereye varacaksınız onu bilemedim ama kaş göz bir yere kadar. İnsanı asıl güzel yapan şey havası bence
Asils sormak istedigim soru ben güzel miyimdi.Ama soramadım saçma olacak diyeYa sadece takinti sapkın değilim.Mesel aklımda söyle bir soru var dünyada benden güzel kaç kadın var gibisinden? Takinti iste
Yok ben farklı anlamda sormadımYa sadece takinti sapkın değilim.Mesel aklımda söyle bir soru var dünyada benden güzel kaç kadın var gibisinden? Takinti iste
Seni biraz Aşık Veysel felsefesine davet ediyorum gönül kimi sevdiyse gerçekten güzel odur.Ya sadece takinti sapkın değilim.Mesel aklımda söyle bir soru var dünyada benden güzel kaç kadın var gibisinden? Takinti iste
Haklısınız.Seni biraz Aşık Veysel felsefesine davet ediyorum gönül kimi sevdiyse gerçekten güzel odur.
Peki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayinYok ben farklı anlamda sormadım3 milyar kadın var desek bizden güzel rahat 2 milyar kadın vardır ne yapalım şimdi
Saçma zaten, ben güzelsin derim bir başkası çirkinsin der. Kimi baz alacağız?Asils sormak istedigim soru ben güzel miyimdi.Ama soramadım saçma olacak diye
Senin burcun ne yaPeki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayin
BoğaSenin burcun ne ya
Adamlardan devam edeyim ben. Mesela kocam. Herkesin ölüp bittiği kıvançla hiç alakası yok. Hatta ben begenmiyorum bile sarışın sevmem adamda. Ama herrrrrkes deli oluyo. Ben çirkin bile buluyorum. Yani aşşşırı göreceli bi kavram.Haklısınız.
Tmm tahmin etmiştim. Maalesef Venüsyen kadınlar hep daha güzel hatta en güzel olmak istiyor ama bunun bir sonu yok. Kendini olduğun gibi kabul etmen gerekir.
Ben higiyi güzel bulmam karakterini beğenirim.Sarışınlardan Candice.
Esmer Monica Bellucinin en taş olduğu zamanlar.
Gülşen Bubikoğlunun gençliği vs vs. Pek çok güzel kadın var.
Yazdığınız kadını ilk defa duydum. Baktım Gigiye copy paste geldi. Popülerlik meselesi biraz da belki de gigi de bu kadının kopyasıdır.
Misal beni bi al kuzum asgahahMonica Belluci çok denmiş. Cebinden on tane monica çıkaracak kamyonla kız yığarım buraya sokaktan.
İşte bakış açısı bak. Bu yüzden takılma bunlara.Ben higiyi güzel bulmam karakterini beğenirim.
Ama madelyn hoş gelir gozume