Güzellik algininizi merak ediyorum.Dünyada en güzel buldugunuz kadin kimdir?

Ya sadece takinti sapkın değilim.Mesel aklımda söyle bir soru var dünyada benden güzel kaç kadın var gibisinden? Takinti iste

Çok küçükken moruklar bilir Natalia Oreiro hastasıydım tüm çocuklar gibi. Bi ara Rihanna. Her daim Shakira beğenirim. Şekil şükül konusu bu şekilde. Hic alakası yok üsttekilerle ama Demet Evgar çok beğenirdim. Evrim Akın güzel gelir.

Ama bir fotoya bakıp çok güzel asla diyemem video olmalı en azından hareketleri enerjiyi bi görmem lazım. Kadınlarda da şey oluyo bana galiba karakterini bildiğim beğendiğim insan daha güzel geliyo çoğunlukla.

WOMAN Çok süper güzel bi kadın mesela. Strobe Da öyle ve asla benzemiyolar birbirlerine

Yok ben farklı anlamda sormadım 3 milyar kadın var desek bizden güzel rahat 2 milyar kadın vardır ne yapalım şimdi
Peki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayin

Sarışınlardan Candice.
Esmer Monica Bellucinin en taş olduğu zamanlar.
Gülşen Bubikoğlunun gençliği vs vs. Pek çok güzel kadın var.
Yazdığınız kadını ilk defa duydum. Baktım Gigiye copy paste geldi. Popülerlik meselesi biraz da belki de gigi de bu kadının kopyasıdır.

Monica Belluci çok denmiş. Cebinden on tane monica çıkaracak kamyonla kız yığarım buraya sokaktan.

Ben higiyi güzel bulmam karakterini beğenirim.
Ama madelyn hoş gelir gozume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…