- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
- Konu Sahibi falwlessone1
Şu oyuncuya benzettim ben siziPeki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu oyuncuya benzettim ben siziPeki profil dfotoma bir bakın kendimi güzelleştirmek için makyaj dışında ne yapabilirim ve 10 üzerinden puanlayin
Çirkin bir kadın değil.Şu oyuncuya benzettim ben sizi
Bence de değil ama ciddi benziyorsunuz.Çirkin bir kadın değil.
oşt küpek git ötede avla diyemedin miÖzguvensiz aptal gerizekali kudur ağla bir daha yazma bana demişti.
Yakışıklı olmasalar da sempatik halleriyle çekiyor hırbolarTerazi erkekleri çok tatlı ve yakışıklı oluyorlar. Gördüğüm tüm yakışıklı erkekler terazi.
Ay benim oğlum da teraziTerazi erkekleri çok tatlı ve yakışıklı oluyorlar. Gördüğüm tüm yakışıklı erkekler terazi.
Puu kurban olsun sana kız, yalnız saçlarını sevmesi çok romantik bence yaUlan ne kocalar var be benimki de şey diyor: çocuk düşünürsek burnu ve saçları sana benzesin geri kalan yerleri bana benzesin dkdjjdj manyak adam
Ne ilginç ve güzel bir konu.Ben çok zor beğenirim mesela.Goz zevkim öyle ne yapayım.Benim en güzel bulduğum kadinlar;
Kumral,mavi gözlü,hafif esmer özellikle kalin dudak benim genel güzellik algımdır.
Dünyada beğendiğim kadinlar ise Madelyn Cline.
Biraz gömücem müsadenizle.Bana reddeden çocuğun fotosu geldi. Boomcu onura benziyo arkadaşlar.
Onu da inkar ederse çarpılır, mecbur kalıyorPuu kurban olsun sana kız, yalnız saçlarını sevmesi çok romantik bence ya
O kim ?Bana reddeden çocuğun fotosu geldi. Boomcu onura benziyo arkadaşlar.
tanımıyordum, siz söyleyince girip baktım. Bu tiple mi çirkinsin demiş kıza hırt.Bana reddeden çocuğun fotosu geldi. Boomcu onura benziyo arkadaşlar.
Ay Merve işler güçler bilen kaç kişiyiz şuradaBana reddeden çocuğun fotosu geldi. Boomcu onura benziyo arkadaşlar.
Peki benim oğlumun babasına benzeyip, tek sevmediğim özelliğim olan düz saçlarını benden almasıOnu da inkar ederse çarpılır, mecbur kalıyor
Çok küçükken moruklar bilir Natalia Oreiro hastasıydım tüm çocuklar gibi. Bi ara Rihanna. Her daim Shakira beğenirim. Şekil şükül konusu bu şekilde. Hic alakası yok üsttekilerle ama Demet Evgar çok beğenirdim. Evrim Akın güzel gelir.
Ama bir fotoya bakıp çok güzel asla diyemem video olmalı en azından hareketleri enerjiyi bi görmem lazım. Kadınlarda da şey oluyo bana galiba karakterini bildiğim beğendiğim insan daha güzel geliyo çoğunlukla.
@WOMAN Çok süper güzel bi kadın mesela. Strobe Da öyle ve asla benzemiyolar birbirlerine
Yani onur kimse ona da cirkin diyemem illa ki hayatı da biri vardır da insan özgüvsen icin de daha havalı bi tip bekliyo yatanımıyordum, siz söyleyince girip baktım. Bu tiple mi çirkinsin demiş kıza hırt.
Bunlara güzel demeyen göz doktoruna gitsin zatenMonica Belluci, Megan Fox, Catherine Zeta Jones, Adriana Lima, Irina Shayk benim güzellik algıma uyan kadınlar.