Güzellik algininizi merak ediyorum.Dünyada en güzel buldugunuz kadin kimdir?

Eklentiler

• IMG_20231030_155533.jpg
    IMG_20231030_155533.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 59
Benim güzellik algım bir insanı tanıdıkça şekilleniyor. Başta çok güzel bulduğum bir insanı sonradan hiç beğenmeyebilirim (düşünce yapısı, konuşma şekli, karakteri vs sebebi ile).

Monica Belluci, Megan Fox, Catherine Zeta Jones, Adriana Lima, Irina Shayk benim güzellik algıma uyan kadınlar.

Ben çok zor beğenirim mesela.Goz zevkim öyle ne yapayım.Benim en güzel bulduğum kadinlar;
Kumral,mavi gözlü,hafif esmer özellikle kalin dudak benim genel güzellik algımdır.
Dünyada beğendiğim kadinlar ise Madelyn Cline.
Ne ilginç ve güzel bir konu. 🌸

Ben esmer pek sevmem (kendim esmerim 😁) kadinda da erkekte de kumral severim.

Uzun boylu erkek, kadinsa orta boy dalgalı saçlı ve gamzeli olması tercihimdir.

Kısa boylu erkeklerden hoşlanmam. Koca ağızlı insanlardan pek hoşlanmam ince dudak için beter derler diye korkuyorum dudakları dişleri güzel olan güzel gülen insanlari çok severim 🤗

Var mı böyle ünlü bir an düşününce bulamadım 😁

Çok küçükken moruklar bilir Natalia Oreiro hastasıydım tüm çocuklar gibi. Bi ara Rihanna. Her daim Shakira beğenirim. Şekil şükül konusu bu şekilde. Hic alakası yok üsttekilerle ama Demet Evgar çok beğenirdim. Evrim Akın güzel gelir.

Ama bir fotoya bakıp çok güzel asla diyemem video olmalı en azından hareketleri enerjiyi bi görmem lazım. Kadınlarda da şey oluyo bana galiba karakterini bildiğim beğendiğim insan daha güzel geliyo çoğunlukla.

@WOMAN Çok süper güzel bi kadın mesela. Strobe Strobe Da öyle ve asla benzemiyolar birbirlerine 🤣🤣

X