- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
canım yagsız sütle dene deniyeceksen mademonu başka topikte gördüm... göğüs büyütme topiklerinden birinde de...
sanki öyle de olabilirmiş gibi geldi :uhm:
ama dedigim gibi ben öneremem çünkü denemedim bilemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yagsız sütle dene deniyeceksen mademonu başka topikte gördüm... göğüs büyütme topiklerinden birinde de...
sanki öyle de olabilirmiş gibi geldi :uhm:
canım limon + su karişimini tonik olarak kullanmanı öneririm
teşekkür ederim şekerimŞeniz
yüz yogasını denediniz mi?benim de sorunum yüzümün sarkması aslında daha 23 yaşındayım ama kilo alıp vermekten ve hareketsizlikten yüzüm sarkık. aslında bütün vucutumda bir sarkıklık var ama yüzüm için yapabileceğim bir öneriniz var mısenağlama
gurbaaa yine been ... :)
sen hep aynısefa kremini öneriyorsun ya lekeler için ; bu yeni çıkan sivilcelerin pembe lekeleri için değil mi ; eski kahve lekelere faydası olur mu acaba ?
teşekkür ederim gurbaa prenses önerilerin için. buz kalıbını bende düşünüyorum ama yüz yogası yüzümü inceltir diye korkuyorum
siyah nokta için direk bu kremleri uygulaman cildini daha da yağlandırabilir hayatımgurbağacım benim cildim kuru
bir tek çene bölgem ufak ufak yağlanır yada yağlı demeyimde siyah noktalar oluşur.
mesela hafatsonu aktara gittim, kayısı çekirdeği yağı, buğday yağı kayısı kremi falan aldım 2 gün sürdüm kremide bu sabah sürmeyi unutmuşum kupkuru yahuu
canım aynısefa kremi başarilidir iz tedavisinde
ama yeni çıkan sivilceleri tedavi etmeyebilir
açıkcası yağlı cilde hele hele sivilceli cilde kullanılmasını önermem
böyle bi hata yapmamışımdır inşallah??
yani sivilcem var diyene aynı sefa sür dediğimi inan hiç hatırlamıyorum
önce sivilceleri kurutmak ardından kelekeri için uygulamak gerekir
ki dikkatli kullanılmalı zira kıvamı yogundur aynısefanın
[/B]
gurbikk ben benzamycin i bıraktım ve senin önerdiğin limon suyunu buz haline getirip kullanıyorum çok yararlı oldu teşekkür ederim bide gül suyu kullanıyorum bu arada ama burnumun üstünde baya bi siyah nokta oluştu ne yapmalıyım cildim yağlı ama gülsuyu mu yapıyor dersin??
gurbaacım :))
ben 6 ay akne tedavisi gordm suan zerre kadar sivilcem yok,çıkmıyor da. ama izleri var tek tük.mor pembe kırmızı kahverengi değişio renkleri.napıcam ( ne önerirsn??
bide siyah noktalarm çokk özellkle burnmda,her maskeyi kremi denedm doktor alkol karısımı verdı onuda denedm ama 10 dk. sonra tekrar siyah nojta doluo burnum napıcamm (
gurbaa sence karma ciltte bitkisel yağlar sivilce yapar mı?elma+buğday yağı+jojoba yağı+nane ile bir maske duydumda sence nasıl?