- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
gurbacıım cildimin ışıl ışıl parlaması ve sıkılaşması için ne yapabilirim ?günlük bakımımı yapıyorum sen ne önerebilirsin acaba sevgilera.s.
canım benim günlük bakımım şu (dünden itibaren yani :) )
bebak ile makyajımı temizleyip, rosense toniği avucuma döküp bi kaç damla limon sıkıyorum
pamukla cildimi siliyorum
ışıl ışıl parlıyor :)
stresten ötürü şu 2-3 haftadır biraz bozulmuştu cildim ama tekrar düzelmeye başladı hihoyyyt
denemeni öneririm
farkı ilk günden göreceksin
MERHABALAR BENAM SORUM ŞU KARINCA YUMURTASI KREMİ KULLANCAM (genital bölge için ) ACABA FAYDALIMIDIR. ALERJİ RİSKİ VARMIDIR.
canım bu yagı kullanıp goruslerini paylaşan arkadaşlarımızın açtiği bi topik mevcut sitemizde
takip etmeni öneririm
mrb.benımcildim çok kuru özellikle bacaklarım ne yaptıysam nemlendiremiyorummm.bir başka sorunum daha var diz kapaklarımda kuru sertleşmiş rengi gittikce koyulaşan deri oluştu:1no2:ve neyapıcagımı bilmiyorum yazda geldi lütfeeeeeeen acil yardım cvp senağlama yardımın için şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrr.NOT.İYİKİ KK VARalkisalkisalkis
bebak'ın kremini kullanman büyük olcude bu sorunu çözer canım
ayrıca duştan sonra muhakkak bebe yağı kullan
3.uygulamadan sonra yumusacık olacak bacakların inan bana :teselli:
gurbik meleği slm umarım çok iyisindir sayende cildim ışıl ışıl çokkkkk minnettarım sana a.s.dün aktara gittim kız noldu sana ne kadar güzelleştin dedi çok mutlu oldum acı badem sütü gerçek bi mucize benim kuru bi cildim var akşam sütle siliyorum ballı sabun la yıkıyorum üzerinede kara üzüm çekirdeği kremi sürüyorum kara üzüm çekirdeğine bikaç gün oldu başladım yorumun nedir bu kremle ilgili şimdiden tşk :) canımcım
canım bebak başlıgımızda cevap vermiştim mesajına tekrar söyliyeyim ki çok sevindim bunları duyduguma Şeniz