Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gurbik ben biberiye sabunu sordum geçenlerde bana onun saş dökülmelerini önlemek ve canlandırmak için olduğunu söylediler ve başka sabun önerdiler adı da kadife çiçeği sabunuydu sanırım alayım mı??
açık gözenekler için ne önerirsin? sırnaşık şey
ya bu insanlar ne çok biliyo neyin neye yaradıgını maşallah....
biberiye sabunu antibakteriyeldir
saçla ne alakası varmış?
la havle....
kimseyi dinleme git kipaya canım
bagno di roma'nın biberiye sabunu ve ballı sabununu al çık...
beni dinle sen
açık gözenekler icin de cilek esansı yagini suyla seyreltip buzluga atmayı sabah / aksam o buz taneleriyle masaj yapmanı oneririm cildine
ben de bugün kkda cilt sıkılaştırıcı araştırması yapayım diyordum...
iyi denk geldi... ben de deneyeyim bunu :)
bu arada gurbacıım hatırlarsan gözlerimin alt kısmı yara olmuştu ya...
artık ağlamıyorum çok daha iyi durumdalar... ama azıcık ağlasam bile hemen kızarıyor...
bu erkek milleti sağlıktan da güzellikten de eder insanı...
acaba güzelliğin sırrının erkeksiz bir yaşamdan geçtiğini söylesek doğru olur mu :uhm:
yoksa çok bilen aktar amcalara mı danışsam kaydirigubbakcemile3
gurbişim
şimdi ben kollarımı aldırıyorum sir ağdayla
ama üst taraflara doğru sivilcelenme yaptı
napcam ben ya yazda geliyo
alt taraflarda bişi yok ama üst kısımlar sivilce oldu ((((
Selam arkadaşlar.. Yağlı ve akneli bir cildim var..daha gergin ve pürüzsüz olmasını istiyorum.Uzun zamandır araştırıyorum. buğday yağı,üzüm çekirdeği yağı ve kayısı çekirdeği yağı arasında kararsızım. hepsini kullanmak istemiyorum.. hangisi daha iyi ve etkilidir acaba..?? Yardımcı olurmusunuz ??
kızlarr ooff offf şu kızarmayaa bi çözüm bulunn nolluurrrr.. sogukda sıcakta yanaklarım kıpkırmızı oluyo.. sevgilim azcık bişey yanagımdan öpüyo gene kıpkırmızı oluyoo ooff offf bıktım bu dertten.. ve dogru düzgün bi nemlendirici bulamadım buna çare olan akşamları genelde makyajımı temizledikten sonra bugdayyagı+kayısı çekirdegi yagı kullanıyorum.. ama gündüz makyaj altına kullanabilecegim bi nemlendirici bulamadım.. dogal yada dermotolojik ürünler olsun istiyorum ama kafam allak pullakk yokk yokk yokk bişiler kullanıp memnun kalan arkadşlarım nolur cevap bekliyorummm yardım edinnn yaaa yüüüttfeennn kızarmakk istemiyorumm artııkkkkk ((
kızlarr ooff offf şu kızarmayaa bi çözüm bulunn nolluurrrr.. sogukda sıcakta yanaklarım kıpkırmızı oluyo.. sevgilim azcık bişey yanagımdan öpüyo gene kıpkırmızı oluyoo ooff offf bıktım bu dertten.. ve dogru düzgün bi nemlendirici bulamadım buna çare olan akşamları genelde makyajımı temizledikten sonra bugdayyagı+kayısı çekirdegi yagı kullanıyorum.. ama gündüz makyaj altına kullanabilecegim bi nemlendirici bulamadım.. dogal yada dermotolojik ürünler olsun istiyorum ama kafam allak pullakk yokk yokk yokk bişiler kullanıp memnun kalan arkadşlarım nolur cevap bekliyorummm yardım edinnn yaaa yüüüttfeennn kızarmakk istemiyorumm artııkkkkk ((
canım o sabunu kullanmayı bırak
yarın konusalım şimdi çok acil çıkmam lazım
opuldun
canım tekrar merhabaahh ahh gurbik ben neler yapayım bıktım artık sende benden bıkıcaksın bu gidişte :)
ben biberiye sabunu alamadım demiştim ya gittim bana domatesli,fesleğenli sabun verdiler bende deniyim die aldım şimdi onu kullanıorum bide gülsuyu ama benzamycini falan bıraktım sanki iki üç tane küçükte olsa sivilce çıktı .... Çok üzgünüm çoook
canım bende aynen senin gibiyim yazın güneş kışın rüzgar soğuk cildimi mahvediyo resmen acıyo yüzüm
en sonunda çareyi dermokozmetik ürünlerde buldum avene'nin temizleyicisi ve nemlendiricisini aldım doktor tavsiyesiyle biraz pahalı ama değiyor gerçekten...
ama senin sadece kızarmaysa onu bilemem kuruma falan yoksa yani..
gurba prensesin işine karışmış olmıyım ama bende paylaşayım dedim deneyimlerimi:))
mrb
son 2 aydır burnumun yan taraflarında kılcal damarlar çıkmaya başladı.zaten siyah noktalarım var.gözeneklerim açık.yağlı bir cildim var.kılcal damar için ne yapabilirim...senağlama
gurbik ben naptıysam burnumdaki gözenekler gitmiyo çok rahatsız oluyorm 148.sayfaya kadar geldim kendime çar bulamadım bana da yardım eet..
gözenek derken siyah notkayı mı kastediyon aybike?