- 20 Kasım 2007
- 24
- 0
mrb benimde cildim yağlı bunun için neler yapabilirim ve birde cildimde dudak kenarlarında falan izler yanaklarda sarkmalar baslamıs gibi geldi bana bunun için önerebileceğiniz bir maske veya satılan bir krem tavsiye edebilir misiniz
cüvcüğüm merhaba daha önce yazdım ama cevap alamadım.Belki verdiniz de ben bulamadım.
Benim cildim de çok kuru sürekli nemlendirici kullanmama rağmen yine kuruluk devam ediyor.Banyodan çıkınca çok geriliyor cildim pul pul oluyor bazen.Krem sürünce adeta yanıyor.Özellikle mevsim geçişlerinde ağız çevremde çok kuruluk oluyor.En son kayısı çekirdeği yağı kullandım hiçbir fark görmedim.Lütfen cevaplayın.Teşekkürler
Merhaba bu aralar yoğun olduğum için cevap veremiyorum ama diğer arkadaşlarımda yardımcı oluyorlar buradan.
Kuru cilt her zaman özen isteyen bakım isteyen bir cilt tipidir.Bununla yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor.Ancak nemlendiriciler nem maskeleri yapmanın yanısıra gün içinde tükettiğiniz su miktarını 2-2,5 lt ye çıkarmanız gerekir.Çünkü su içmediğiniz her n cildiniz daha da kurur.Su içmeye başlayınca nasıl bir fark olduğunu göreceksiniz.
Bir de ben hiç ürün ismi önermem ama eczanede satılan exipial kremi tavsiye edebilirim.Bunun lipo (yağ içinde su) ve hipo (su içinde yağ) olanı var siz lipo alırsanız en azından kış mevsimini hem elleriniz hem dudak çevreniz için rahat geçirebilirsiniz.Bu kremi doktor da yazabiliyor.
cüvcüv canım ilgin için sağol ben exipial lipoyu uzun süre kullandım tabii yüzüme sık sık değil ama ellerime iyi geldi.Yüzümde de o an için nem sağladı sonra yine aynı.
dudak kenarları ve kaş üstü cildin en hassas yerleidir burdaki sarkmalar için kolojen yapıyı destekleyen kremler kullanmalısın ben herzaman bitkisel ürünlerden yanayım ve tabi bu kremleri uygun masajlarla destekle daha çabuk etkisini görüceksin.cildinin yağ durumu için düzenli bakımla yağı dumunu dengeleyebilirsin lekeler içinde kullandığın ürünün destekleyici olarak leke kremleri mutlaka vardır yani herşeyin başında düzenli bakım geliyo
merhaba benim bi sorum olcaktı çenemde ve burnumun üzerinde siyah noktalar oluyo ne önerirsiniz.? birdee ağzımın kenarında dikkatli bakınca belli olucak kadar leke var sanki yemek bulaşmış gibi ve beni çok rahatsız ediyor bunun içinde birşey önerebilirmisiniz acaba ? fisfisfis
merhaba benim bi sorum olcaktı çenemde ve burnumun üzerinde siyah noktalar oluyo ne önerirsiniz.? birdee ağzımın kenarında dikkatli bakınca belli olucak kadar leke var sanki yemek bulaşmış gibi ve beni çok rahatsız ediyor bunun içinde birşey önerebilirmisiniz acaba ? fisfisfis
tsk ederim ece kaan peki bana bu bitkisel ürünlerin ismini verebilir misin
MEİNBABY UZMANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU KADAR YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZİ AÇIKÇASI BEKLEMİYORDUM ÇOK AÇIKLAYICI VE ANLAŞILIR BİÇİMDE CEVAPLAMIŞINIZ,ÇOK SEVİNDİM TEKRAR TEŞEKKÜR EDRİMMMMMMMMMMMMMM ........ a.s.:sm_cool: