- 6 Eylül 2007
- 63
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb ben birkaç yıl önce buhar bayosu yaptıktan sonra burnumdaki derin bir siyah noktayı çok kuvvetli sıktım ve orada kırmızı bi leke oluştu kan toplanmış gibi bunun için kullanabileceğim birşey varmı varmı şimdiden teşekkürlera.s.
Lekeler için Suna Dumankayanın tarifi aynen yazıyorum:
"Bir çorba kaşığı yoğurt, bir tatlı kaşığı kabartma tozunu karıştır lekelere sür ve bir saat beklet. Bu lekeleri kusturur.
Cildi toparlar. Elini nemli şekilde ovarak karışımı sürdüğün yeri yıka. Dışarı çıktığında da güneşten koruyucu kullan." Umarım işine yarar
Bu tarif güneş lekesi içinde geçerlimi?Acil yardıma ihtiyacım var daha başka ne yapabilirim?bilgileriniz için şimdiden teşekkürler:1hug:
Lekeler için Suna Dumankayanın tarifi aynen yazıyorum:
"Bir çorba kaşığı yoğurt, bir tatlı kaşığı kabartma tozunu karıştır lekelere sür ve bir saat beklet. Bu lekeleri kusturur.
Cildi toparlar. Elini nemli şekilde ovarak karışımı sürdüğün yeri yıka. Dışarı çıktığında da güneşten koruyucu kullan." Umarım işine yarar
Maskeyi yaptım baya bi yandı yüzüm ama istediğim kadar bir açılma olmadı,heralde zamanla düzeliyor bu maskeyle.....haftada 1 yeterlimi sizce?
Arkadaşlar,
Merak ettiğiniz konu daha önceden cevaplanmış ve farklı tecrübeler yazılmış olabileceği için sadece konu üzerinde arama yaparak önceki bilgilere ulaşabilirsiniz.
Örneğin; bu konuda ara seçeneğine "cilt lekeleri" yazdığınızda bu konuda cilt lekeleriyle ilgili bütün mesajlara ulaşabilirsiniz.Sizlere kolaylık olmasını umuyorum.:1hug:a.s.
Evet ben arama yaptırmadan bi başlık atmıştım:hataÖnerileriniz için teşekkür ederim,zaten dün ben güzellik salonuna gittim dr gelecekmiş muayene edip ne yapılması gerektiğine karar verecek,çünkü lekelerim eskidende vardı azalmıştı simdi yeniden çıktılar.Haftaya kontrole gideceğim bakalım hayırlısı:1hug:
Lekeler derinin ölü olan üst tabakasındaysa krem,losyon,peeling gibi uygulamalarla sonuç alabilirsin ancak derinin alt tabakalarındaysa o zaman medikal uygulamalarla sonuç alabilirsin canım doktor sana uygun yöntemi söyleyecektir mutlaka geçmiş olsun.:1hug:
cüvcüv merhaba..benim sorunum cilt kuruluğu..ne yaptıysam şu cildimi nemli tutamıyorum..bi ara çok güzel parlamaya başlamıştı ama yine eski kuruluğuna döndü..sabah akşam hatta gün arası bile bazen nemlendirici sürüyorum temizledikten sonra bol bol su içmeye dikkat ediyorum fakat hala istediğim gibi parlak bir cilde sahip olamadım..hala kuru ve ben bu kuru halinden nefret ediyorum.çok cansız görünüyor..siyah noktalarım var çenemde ve burnumda onlardan da kurtulamadım özelliklede kuru olan bölgeler o siyah nokta olan bölgeler..hala bir güzellik salonuna gidip temizleticem fakat cesaret edemiyorum..acaba bu kuruluğun gitmemesinin sebebi kullandığım temizleyici ve kermden kaynaklanıyor olabilirmi?benim için ne önerirsin canım..şimdiden teşekkürler..:çok üzgünüm: