- 2 Mart 2007
- 1.232
- 7
cüvcüm merhaba..gözlerimin altında çizgi oluştu ve beni çok rahatsız ediyor..bu yaşıma kadar ne gözaltı morluğu nede uykusuz kalsam bile gözaltı şişliği gibi bir sorunum olmadı..tabi çizgi sorunumda...ama şu aon 1 aydır bu çizgiler belirginleşti...çok fazla belli olmuyor fakat rahatsız oluyorum bir önerin varmı acaba ben buz kalıbı gezdirdim gözlerimin altına sence işime yarar mı canım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler..
Bu yaşıma kadar dediğin canım eğer yazan yaşın doğruysa göz çevresi kırışıklığı için erken bir zaman.Bu çizgilerin son zamanlarda yaşamış olabileceğin yorucu, stressli, dengesiz uyku düzeni olan günlere bağlıyorum.Yine de yapabileceklerin var ama bir buz kalıbı gezdirmeyle bir kerede olmaz.Yukarıda tekrar yazdığım öneriler dışında çiğ patatesi rendeleyip gözlerine bir sargı bezi (Süzgeç grevi görmesi için) yerleştirip rendelenmiş patatesi üzerine yerleştir.Hatta mümkünse yüzüne de bir maske sür böylece 10-15 dk dinlen.Bu iyi hissettirecek sana.Bunu haftada bir yapabilirsin her hafta maskeyi değiştirirsin nem,vitamin, temizlik maskeleri çeşitli olarak kullanabilirsin.