MERHABA CÜVCÜV..uzunca yazıyorum ama bana rahat cevap vermeniz için detay yazmak istedim.
Ben 30 yaşındayım. Sigara kullanmam. Bol su içerim ve olabildikçe sağlıklı beslenmeye çalışırım. Hafif makyaj yaparım. Fondoten veya pudra,kapatıcı falan da kullanmam.
Cildimin türünden emin diilim. Çok kuru değil. Ama yağlı da değil. Burun bölgem biraz yağlı gibi ve az siyah noktam var. buğday tenliyim. kolay bronzlaşırım. regl zamanı dışında ( ozaman da 1 yada 2 sivilce sadece) sivilcem olmaz.
neredeyse hergün gülsuyu sürerim. Nemlendiricim yok. Nemlendirici yerine Bepanten (krem) kullanıyorum. Temizleyicim de yok. Makyajımı bazen makyaj mendiliyle bazen de sabunla (doğal sabunlar oluyor ya bitkisel vb) temizliyorum.
Mimik kullanırım. gülünce kaz ayaklarım da çıkıyor..
Kırışıklık olmasını önlemek ve var olan mimik çizgilerini yumuşatmak ve yavaş yaşlanmak için neler yapabilirim..ben doğal ürünler kullanmak istiyorum,çok para harcamak istemiyorum
ürünleri araştırıyorum dediğiniz gibi herkesin farklı cevabı oluyor..
clarins i düşündüm.. ondan çok memnun olan var. sanırım o da pahalı. clarins hakkında duyumlarınız nedir?
Hergün bilgisayar başındayım işim gereği ve bol kitap okurum. Gözlerim bazı günler çekiliyor gibi kuruyor gibioluyor. altları da yorulunca veya migrenim azınca torbalanıyor hafifce..
göz çevresi için kreme başlamalıyım sanırım ama kararsızım marka konusunda..
dudak kenarlarımda aşağı doğru çizgi,kararıklık gibi bir hat oluştu son günlerde dikkatimi çekti ve bu beni harekete geçirdi, moralim bozuldu. o çizginin hattın birinde iyice aynaya yapışınca damar seziliyor. yani yeşil gibi damarım belirgin.. ama deidğim gibi çok yakından bakınca..
bundan bir hafta önce yoğurt ve bal maskesi yapmıştım..bununla ilgisi olabilir mi?
ve yüzün dışında başka bi sorum da şu..hidromasaj yapan aletler konusunda ne düşünüyorsunuz.. selülitim var destek olarak o aletlerden alsam faydası olur mu ?
çok uzattım farkındayım ama sizi sık sık rahatsız etmemek için hepsini toparladım..