- 2 Mart 2007
- 1.232
- 7
merhaba ben yeniyim bu forumda.. göğüs toparlamak için ne yapılabilir ???
Hoşgeldin canım vücut bakımı altında göğüs bakımlarıyla ilgili bir konu var onlardan faydalanabilirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben yeniyim bu forumda.. göğüs toparlamak için ne yapılabilir ???
DEMEKKİ GÜNEŞ KORUYUCUN YETERSİZ GEREKİRSE 100 FAKTÖRLÜ KORUYUCU KULLAN
KAŞLARINIDA GEREKTİĞİNDEN FAZLA KESTİRME DOĞALLIĞI BOZULUYO DEMEKKİ YADA KAŞINI KESEN KİŞİYİ DEĞİŞTİR ASLINDA DÜZGÜN KESİLDİĞİ ZAMAN MUKEMMEL DURMASI LAZIM
beyaz tenli kahverengi gözlü minyon tipli biriyim.saçım şuan sarı röfle.siyah boyatmak istiyorum istiyorum aslnda korkuyorumda çevremdende çok tepki geldi yakışmaz diye sizce nasıl olur?
SİYAH İDDALI BİR REKTİR İYİ KARAR VER MESELA BİR PERUKÇUYA GİDİP SİYAH BİR PERUK TAKIP DENİYEBİLİRSİN
SİYAH SAÇ YÜZÜ VE GÖZLERİ ORTAYA ÇIKARIR
AMA TEKRAR AÇIK RENGE DÖNMEK ÇOK ZORDUR
imzandaki resim sanirim sana it, benim gözlerimde ayni senin gzölerin gibi, ama makyajina bayildim bende öyle yapmak istiyorum nasil yaptin acaba cevablayabilirmisin???:1hug:
ORDA FAZLA MAKYAJ YOK RİMEL SİYAH GÖZ KALEMİ VAR SADECE GÖZLERİMİN ALTINDA SİMLİ YEŞİL EYELİNER VAR CANIM
cnm ama 15 koruma faktörü ile 60 koruma faktörü arasında yzde 1-2lik bir güneş koruma farkı var.dermatologlar 50 koruma faktörünün üstünün doğru olmadığını söylüyolar,hatta abd de yasaklanmaları gündeme gelmş
cok güzel bir baslik acayib isime yarara.s tskler simdiden
benim gözlerim ela saclarim koyu kahve ve bugday tenliyim (yada beyaz bunu ayirt edemiyorum pek). Gözlerim büyük yani badem gibi, ve yesil farkalem sürüyorum gözlerimin rengi daha cok yesile caliyor. Rimel sürüyorum ve birde mutlaka siyah gözalti kalemi. Baska ne tür renkler kullanabilirim far olarak yesilden haric??? birde hic pudra fondöten falan kullanmiyorum ama sivilcelerimin izi cok belli oluyor, pudra kullanmayi düsünüyorum sürsemi acaba yoksa sivilcelerime iyi gelmezmi? (yani sanirim akne). Ruj sürmeyi hic sevmiyorum ama gözlerimiri oladugu icin gözlerimi makyajladigimda yüzümün alt kismi cok tuhaf duruyor:uhm: yani hicbirsey yapmamis gibi
birde ben kirpiklerimi kivirmak icin kirpikmakasi kullaniyorum, ama kirpiklerini kirar dediler dogrumu, kullanmasammi???
cevablarin icin simdiden tskler.
merhaba.. benim saclarım cok koyu kahve siyaha yakın tenim beyaz yanaklar ve dudaklarım dolgın gözlrimi buyuk göstermek istiorum ama beceremiorum kücück kalıyorlar.. ve siyah makyaj nasıl yapabilirim panda gibi görünmekte istemiorum:) bi sorudaha kirpiklerim cok cılız maskara işe yaramıo yine görünmüyor yine görünmüyor
Ben Demet Akalın ın makyajına bayılıyorum.Önun gibi uzun kirpiklerim olsun istiyorum.Ama şimdiye kadar kac kere takma kirpik aldıysam kullanamadım.Bana iyi bir takma kirpik markası verir bir de takılmasını uygulanmasını anlatırsan cooook sevinirim :)) simdiden tesekkurler