Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgülü Cüvcüv, evvela selam eder, nanaklarından öperim
Şimdi benim sorunum şu, cildim çooooook kuru. Heleki son doğumdan sonra iyice kurudu. Banyodan sonra bebe yağı, bilemedin kayısı yağı, badem yağı, susam yağı vs vs kullanıyorum ama bir çözüm olmadı benim için bunlar.
Deli olacam ben yaaaa. Napmam lazım.:çok üzgünüm:
şimcik sevgili kuzum zati kuzuların cildinin kuru olması normaldir takma kafana böle şeyleri azcık yanaklarını cimcikle renk gelsin başka bişiye gerek yokk
benim cildim çok kuru alın bölgesi sivilcli ve oğlumun da çilleri var ne yapabilirim.teşekkürler
benimde yağlı bir cildim var.sivilce ve lekeler için bir yöntem yazabilirmisin.çook ürün denedim...ne yapacağımı şaşırdım.şimdi buğday yağı,üzüm yağı,kayısı çekirdeği yağı ve ara kızı kremlerini aldım.bunlar işime yarar mı ki?
zayıf olmama rağmen çatlak ve selülitlerim var.bunların geçmesi için ne yapabilirim.beslenmeme çok dikkat ediyorum buna rağmen çok fazlalar.nasıl kurtulabilirim?
e vitamini kapsüllerini
ve omega 3 kapsüllerini nereden temin edebiliriz
ne şekilde satılıyolar
belli bir markaları falan varmı
merhaba ben kayısı kremi kullanıyorum ve kara üzüm çekirdeği tozu kullanıyorum cildim de normal bir cilt tipi göz altı morluklarım çok belirgin olmasada benimde var sizce işe yararmı:1no2:
selamlar.. benim de farklı bir problemım var. özellikle ne yazık ki yuzumdeki tüyleri aldıktan sonra minik minik sivilceler oluyo.. bunların olmaması için ne yapabilirim.. çok sinir oluyorum yaa..