Güzelleşmem için yardım eder misiniz?

ergenlıkten dolayı boyle dertlerın olur ama yanlıs dusunuyorsun .guzellık gorecelı bı kavramdır .

guzellıgı ıfade eden bellı bı model yoktur .misal ; zeynep dörtkardeslerı ben hıc begenmem ama,

begenenı de cok fazladır .kesınlıkle gorecelı bır kavramdır .senın guzellık anlayısın ne bılmıyorum ama ,

sen de kendıne ve yasına gore oldukca guzel bır kızsın .bu yaslar da stıl degıstırme sac bas boyama

dertlerıne gırme .bellı bı yastan sonra sen zaten degıseceksın .yuruyusun konusman mımıklerın herseyın

degısecek .kadınsı hatların oturmus olacak .suan bu yasta sen ne yaparsan yap o tazecık yuzune ne

surersen sur ıstersen 2 metre topuklu ayakkabı gıy saclarını en guzel renge boya ,guzelesmekten cok

bu sekıl de cırkın goruneceksındır .bunlar senın uzerın de egreti duracaktır .cunku o yapacakların sana ve senın

yasına ait seyler degıldır .o yuzden canım kendını boyle seylerle yorma .

zaman senı zaten degıstırecek .ask ıcın de bu dedıklerın yapılmaz .ornegın leyla cok cırkın kızmıs .

mecnuna sorarlar herşey bu çirkin leyla yüzünde mi diye. mecnun da ; sen hiç onu benim gözümden gördün mü ?

diye yanıt verır:KK34:

Son düzenleme:
tatlım sen zaten güzelsin ve büyük avantajın da minyon olman.ne yapsan ne giysen yakışır sana.hafif makyaj ve bakımlı saçlarla çok tatlı olursun zaten :nazar:

biliyorum sen tavsiye bekliyosun ama ben de diğer arkadaşlara katılıyorum yaşın küçük. ne dememizi bekliyosun ki.
saçına röfle yaptır, giyim tarzını değiştir, topuklu ayakkabı al, makyaj yap, mıı??????

bekleme, demeyiz.

Bende katılıyorum arkadaşlara sen zaten güzelsin özellikle de gözlerin çok güzel
Seni sevecek beğenecek insan bu şekilde beğensin bir erkek için fiziğinle oynamana değmez ayrıca çok küçüksün Seni sen olduğun için sevecek insanlar yanında olsun saçını boyattığın için makyaj yaptığın için seninle olacak insanlardan hayır gelmez

canım bence böyle çok ama çok güzelsin inan bana :) ben 15 yaşından beri saçımı boyuyorum ve 5 senedir ana saçımı hiç görmedim desem yeridir yani çok pişmanım şimdi saçımı uzatıp boyadan kurtulmaya çalışıyorum...çünkü inan bana insanın en güzel hali doğal halidir :) bak mesela sana bir örnek vereyim şimdi bir bayan var saçları boyalı sarı ve kısa çıt çıt kullanıyor,yüzünde devamlı makyajla dolaşıyor,boyu kısa topuklu giyiniyor,gözleri koyu diye açık renk lens takıyor vs...şimdi bunun sevgilisi var diyelim ee devamlı kızı bu şekilde görüyor herkes ne sanıyor saçlar uzun işte sarı renk gözleri renkli boyu uzun felan...eee gün gelecek bu kız belki de o kişi ile evlenecek ya da ne bileyim mutlaka doğal haliyle karşısına çıkmak zorunda kalacak...eee o zaman ne olacak?bence bu tür şeylerin hepsi aldatmaca...bir insan bir insanı güzel diye seveceğine hiç sevmesin daha iyi çünkü bu gerçek sevgi değil...sadece kadını objeleştirmek...yani sana demem o ki bak harbiden içimden gelerek söylüyorum çok ama çok güzelsin arkadaşın dediği gibi saçının önüne uzun kakül yaptırabilirsin yandan resimlerde ki gibi...ama bence saçının boyunu kısaltırma gerçekten çk güzel saçların var yaptıracaksan kakül yaptır yakışır :) birde giyinişe gelirsek daha modern şeyler deneyebilirsin...ee tabi modern diyorum diye yanlış anlama açık saçık kısa küçük kadınlar gibi abartılı demiyorum...daha canlı renkler,dar paça pantolonlar,diz altı elbiseler,etekler vs...şahsen makyaj yapmanı tavsiye etmiyorum bitanem çünkü yüzün yapısını mahvediyor kozmetik ürünleri ve yaşın henüz çok genç...ama yüzüne renk gelsin istiyorsan göz kalemi ve hafif renkli bir parlatıcı gayet hoş olacaktır...maybelline nin ürünleri gayet kaliteli ve fiyatıda uygun...şahsen avonu önermem herkes ucuz diye onu tercih ediyor gençlerde ama maybelline nin fiyatı bence daha uygun...mesela parlatıcıları maybelline nin 8 tl avon un ise 29.90 a kadar çıkıyor...maybelline de ben pek o kadar yüksek fiyat görmedim...eğer rimel kullanıyorsan ben şahsen maybelline one way one rimelini kullanıyorum ve çok memnunum...göz kaleminde ise avon kullanıyorum şu anda ama oda mecburiyetten başkada göz kalemim yok ve avondan başka göz kalemide kullanmadım ama avonun göz kalemi bende aşırı akma yapıyor hemen siliniyor...küçükken annemin bir göz kalemi vardı çok güzeldi ama markasını hatırlayamıyorum keşke hatırlasam alcam ama :)) marka tanıtımı yapar gibi oldu yazım ama birde yüzüme renk gelsin diyorsan renkli nemlendirici kremler var sanırım 2 senedir gündemde :)) ama Türkiye de yeni yeni tanınıyor...ve doğrusu nasıllar bilmiyorum onları bir araştırıp eğer gözenekleri kapatmıyorsa zararsızsa yüz rengini dengelemek için onlardan kullanabilirsin eğer yüzünde renk farkları varsa...birde burda bir forumda bahsediyorlardı gördüm yosun sabunu cildi canlandırıyor diyorlardı ama ne kadar doğru bilemiyorum :) yosun sabunu hakkında japonya da yaşayan bir Türk kızımızda kendi blogunda paylaşımda bulunmuş rahatlatıcı ve arındırıcı etkisi var diyordu ben şahsen denemeyi düşünüyorum bu sabunu çok ilgimi çekti :)) ha bu öneriler sanmaki hoşlandığın kişi için ben sırf senin kendine olan özgüvenin tazelensin kendini daha bakımlı daha güzel daha değişik gör diye yazdım :)) çünkü sonuçta hepimiz o yaşlardan geçtik :) birde saçında illa bir renk değişimi istiyorsan saçının uçlarına fazla uzun olmamak kaydı ile boya yaptırabilirsin karamel yada çilek kırmızısı :)) daha sonra akıncada zaten hoşuna gitmezse çok az bölümü boyattığın için boyalı kısmı kestirebilirsin :)) siyah ve çilek kırmızısı çok tatlı duruyor bence :)) bende 16 yaşımdayken yaptırmıştım =) çilek kırmızısı bazı yerlerde bayrak kırmızısı olarakta geçiyor :)) ama pek boyama taraftarında değilim açıkçası bitanem çünkü gerçekten çok güzel saçların var harbiden güzel kızsın :)) seni seven kişi seni sen olduğun için sevmeli bence :)) ve şöyle de bir şey var bu yaşlarda ki nerdeyse bütün aşklar gelip geçici o yüzden sen yaşamana bak takma böyle şeyleri kafaya :)) biliyorum biraz ya da baya uzun oldu ama yazmak istedim...belki bu yazdıklarım için bana kızacaksın beğenmiceksin ama yine de yazdım işte :) güzel günlerin iyi insanların seninle ömür boyu seninle olmasını temenni ederim güzel kız :)

Oldukça güzelsin canım yani niye güvensizsin? hoş,şirin ve dikkat çekebilecek bir kızsın:nazar:

en güzel insan saglıklı insandır insanlar şükretmeyi bilse böyle saçma şeyleri kafasına takmazdı sanırım......

[QUOTE=smyc;25031741
cnm sen zaten dunya guzelısın ama bıraz daha kendınle ılgılen sacına ssekıl verebılıtsın kaclarını bıraz kalınlastırıp kısaltabılırsın makyaj yaparken dudakların ınce kalemle cızıp sekıl verebılırsın ama ffazla makyaj yapma yad ayaparken ılk pnce mutlaka yuzune krem sur gıyım tazrzınıda degıstırısen cok daaha gsl olursun bıraz renklı seyler gıy :)

X