Güzelleşmem için yardım eder misiniz?

saçlarını boyatma bence daha yaşın küçükmüş sonra dıp boyası felan nerden bulcaksın kuaför parasını her ay her ay çalışmıyorsunda

hem okulda bırşey demıyorlar mı boyalı saça :44:

ıstersen tarzını değıştırırsın bıraz

ama tarzın nedır ne gıyersın bılmedığım ıçın bı yorum yapamıcam o konuda

ıstersen burda gereklı moda başlıkları var oraları takıp edebılırsın

yüzün gayet güzel bence doğal makyaj yapmadanda olur ama ben her zaman hafıf makyajdan yanayım

2O yaşıma gırdım hıç hayatımda pudra bıle sürmedım :44: hem cıldını daha fazla yıpratır

kılo konusuna gelınce her gün yürüryüş yaparsan bıle farkı görürsün çok ıyı gelır

olmadı yedıklerıne dıkkat et azcık yaz gelıyor :KK76:

son olarak senı seven böyle sevsın takma bu kadar kafana :KK34:

uzun kahkül çekici bir ifade katar sana. kıyafetlerin cıvıl cıvıl renkli olsun,koyu renklerden uzak dur. makyajdan uzak dur,yapacaksan az yap. renkli dudak parlatıcısı ve göz kalemi yeter . herşeyden önemlisi kendini sev, ve kendine güven. :KK31:

$lindsay-lohan-side-bangs.jpg $Milla-Jovovich-medium-hairstyle-with-side-bangs.jpg $Side-Bangs-Hair.jpg işte bu tip kahküller.................

Saçlarını falan sakıt boyatma
Ayrıca okula almazlar başına boşa dert alma
Senin yaşında doğal olan kızlar daha makbul
Çünkü bu yaşlarda saç boyatan,kaşlarını incecik yapan çok

Bence senin kaşın gözün, ağzın burnun gayet güzel.İllaki değişim istiyosan saç şeklini değiştirebilirsin.Fark ediliyim diye böyle düşünüyosan sen ne kadar uğraşırsan uğraş gönül kimi severse asıl güzel odur. :KK34:

işe kaşlarından başlayabilirsin bence,kavis ne ya küçük kadın gibi..
bi ay uzat bak sonra düzgün bir kuaföre gidip 'ne olur doğal dursun önceki kuaförüm kötü kadınlara benzetti beni bi ay uzatmak zorunda kaldım' falan de.
bence bu yeter güzelleşmen için

ayrıca bi erkek seni güzelliğinle beğenecekse hiç beğenmesin daha iyi.Çünkü her an köşe başından senden daha güzeli çıkabilir,güzelliğin için sana bağlanan delikanlı o kızın peşinden koşabilir!
ama muhabbetini seviyorsa,akıl danışacağı-konuşabileceği ve kendisini anlayan bir insan isen feriştahı gelse senden vazgeçemez.Hadi bi eşeklik yaptı 'daha güzeline(?)' mi kandı?
yine de yokluğunu derinden hisseder...

bi ay uzat bak sonra düzgün bir kuaföre gidip 'ne olur doğal dursun önceki kuaförüm kötü kadınlara benzetti beni bi ay uzatmak zorunda kaldım' falan de.

kesinlikle kaş da çok değiştiriyor insanın yüzünü.:KK31:

Güzelim sen çirkin bir kiz değilsin ki gerçekten, değiştirilmesi gereken bir yerin olsaydı ben söylerdim açık açık boyun kilon saç rengin gayet iyi senin. Bence kendinde fiziksel bir değişiklik istiyorsan yapman gereken tek şey giyim tarzını değiştirmek, tenine yakışan renkler seç mesela sarının yeşilin morun čok koyu ve canlı tonları senin rengin değil ama ten rengin gayet güzel Esmer olmak kötü birşey değil.

2. Olarak bu söylediğimi basmakalıp tavsiyeler olarak düşünme karşındakileri etkilemek istiyorsan, okulla kendi bedenin dışında da uğraşacak birşeylerin olsun, tiyatro ya da bir müzik aleti ya da spor farketmez birşeylerle uğraşmak seni diğerlerinden farklı kılar. Bol bol oku, kaliteli klasikleşmiş filmleri izle, gündemi biraz takip etmeye çalış ki, hayat hakkında yapabilecek yorumların olsun. Ne diyecek diye karşındakinin ağzının içine bakan bir kızdansa kendi fikirleri olup bunları savunabilen bir kiz daha çekicidir herzaman.

Son düzenleme:
lisede okulun en havalı çocuğu-ama hakket havalıydı,sarışındı gitar çalardı,yapılı da bişey bi içim suydu yani- bana çıkma teklifi göndermişti
ben de reddetmiştim
tek nedeni de çocuğun beni daha önce bin kez görmesine rağmen dikkatini çekmemem ama etek giyindiğim gün etrafına beni soruşturup teklif göndermesiydi.Yani sadece bacaklarım çektiyse dikkatini hiç çekmesin daha iyi diye düşünmüştüm...
nedense aklıma geldi,paylaşayım istedim

Canım yüzün çok güzel zaten, saçlarına belki kat attırarak değişiklik yapabilirsin illa istiyorsan. Adölesan çağındasın ve düşündüklerin çok normal. Sadece şunu unutma, o seni severse sen sevilebilir bi insan olmayacaksın. Sen zaten güzel bir kızsın. Kendine, kendin için bak.

çok güzel bi yüzün var zaten cnm..keşke kaşlarını almasaydın

ayrıca bi erkek seni güzelliğinle beğenecekse hiç beğenmesin daha iyi.Çünkü her an köşe başından senden daha güzeli çıkabilir,güzelliğin için sana bağlanan delikanlı o kızın peşinden koşabilir!
ama muhabbetini seviyorsa,akıl danışacağı-konuşabileceği ve kendisini anlayan bir insan isen feriştahı gelse senden vazgeçemez.Hadi bi eşeklik yaptı 'daha güzeline(?)' mi kandı?
yine de yokluğunu derinden hisseder...

Kaşlarım. Benim kaşlarım zaten ince ve kavisliydi. Sadece düzelttrdim.Bu şekilde oldu. İlk 3 resim doğal kaşım son resimde toplatılmş hali. Orda biraz kızgın bakmşm :KK70: ondan kaynaklanıyo. Ama kendmi bildim bileli kaşlarım öyle olduğu için çok abes durmuyo.
Teşekküler :KK3:

aslında kesmesi çok kolay canım,kendin de kesebilirsin. dur sana anlatan bi video yollayayım.ya da teline kaydedip kuaförüne gösterebilirsin fotoları :KK31:

Güzelim sen çirkin bir kiz değilsin ki gerçekten, değiştirilmesi gereken bir yerin olsaydı ben söylerdim açık açık boyun kilon saç rengin gayet iyi senin. Bence kendinde fiziksel bir değişiklik istiyorsan yapman gereken tek şey giyim tarzını değiştirmek, tenine yakışan renkler seç mesela sarının yeşilin morun čok koyu ve canlı tonları senin rengin değil ama ten rengin gayet güzel Esmer olmak kötü birşey değil.

2. Olarak bu söylediğimi basmakalıp tavsiyeler olarak düşünme karşındakileri etkilemek istiyorsan, okulla kendi bedenin dışında da uğraşacak birşeylerin olsun, tiyatro ya da bir müzik aleti ya da spor farketmez birşeylerle uğraşmak seni diğerlerinden farklı kılar. Bol bol oku, kaliteli klasikleşmiş filmleri izle, gündemi biraz takip etmeye çalış ki, hayat hakkında yapabilecek yorumların olsun. Ne diyecek diye karşındakinin ağzının içine bakan bir kızdansa kendi fikirleri olup bunları savunabilen bir kiz daha çekicidir herzaman.

Çok teşekkürler :)
Tiyatroda number one' ım :p :KK70:
Sosyal bir insanım zaten.Korece öğreniyorum ve dansa gidiyordum.
bu aralar yaşran kaynaklanıyo sanırım kendimi güzl görmediğimden yazdım bunları..:KK43:

''how to cut side bangs'' yazarsan youtube'a, tonla videoya ulaşabilirsin canım. herkes kendisi kesiyor bu tip kahkülleri ,gayet kolay :KK34::KK31:

çok güzel bi yüzün var zaten cnm..keşke kaşlarını almasaydın

Kaşlarımın doğal haliyle şimdiki hali arasında hiç bir fark yok. Zaten inceydi ve gerçekten doğal kavis vardı ben sadece alt kısımlarını ve ortasını aldırdım..
İlk 3 REsim doğal hali. Son resimde çok kızgın bakmşm ondan kaynklanmış bence :KK70::KK52:

ben sana çocuk tabiri kullanmadım öncelikle buna bi bak.. ikincisi yorum yazıp yazmamama karışma hakkın yok.

cocuk zaten ya..
ilk,ikinci resimlerinden baska bir sey cikartamadim..
diyer resimlerde gorduklerimizdende farki yok.

burda fikir vererek bu cocuga en kotu ornegi vermis oluruz.
simdi hersey toz pembe.. ne desen kotusun :)

X