Çok esmerimm,kilom fazla bu baya önceki bi foto.
Boyum kısa ve saçlarımın rengini dğştrmke istyrm..
Yrdımcı olun lütfenç
yaşım 16.
seni kırmadan düşüncemi söyleyeyim. yaşı küçük bir kız ailesine plotonik aşkını anlatmaya korkarken eyvah babam duymasın falan derken senin buraya binlerce kişinin gördüğü bi platforma fotoğraflarını paylaşman bana koca bi yalan geldi bu sen değilsin bi arkadaşının resmini buraya koyup bunlarla uğraşma. böyle şaka olmaz...
seni kırmadan düşüncemi söyleyeyim. yaşı küçük bir kız ailesine plotonik aşkını anlatmaya korkarken eyvah babam duymasın falan derken senin buraya binlerce kişinin gördüğü bi platforma fotoğraflarını paylaşman bana koca bi yalan geldi bu sen değilsin bi arkadaşının resmini buraya koyup bunlarla uğraşma. böyle şaka olmaz...
ne kadar kesin kaniyla konusmussunuz.
Müneccim falanmisiniz,benim hakkimdada bir seyler soyliyiverin:)
16yasindaki bir cocuk karsimizdaki
Anne baba vs akrabalarinin buraya takilmiyacagini dusunerek yapmis olabilir(kendince)!!
keşke öyle olsam da kpss sorularını bilsemdemek istediğim şu evet yaşı küçük ama bence yanlış yapmış umarım ben yanılıyorumdur ,inan çok isterim. fakat eğer o resimdekiler kendiyse gerçekten bi tanıdığı görse belki problem çıkartabilir dikkatli davran küçüğüm olur mu bi öğretmen tavsiyesi.
Yahu yalan Yada gercek siz gercekmis gibi Yardimci olsaniz ne olur:26:
bir cocukla konusma seklinize bakilirsa
ogretmen oldugunuzu yazmasaniz asla aklimin ucuna dahi gelmezdi.
ben seni yargılamıyorsam beni mesleğimden dolayı yargılama hakkın yok bu bir. ikincisi ben sana gayet ılımlı bir şekilde yaklaştım bu şekilde cevap vermeni yadırgaım sana vereceğim son cevaptı. eğitimci kimliğimi yargılamak sana düşmez bu da üç
ben seni yargılamıyorsam beni mesleğimden dolayı yargılama hakkın yok bu bir. ikincisi ben sana gayet ılımlı bir şekilde yaklaştım bu şekilde cevap vermeni yadırgaım sana vereceğim son cevaptı. eğitimci kimliğimi yargılamak sana düşmez bu da üç
SUSARMISINIZ ARTIK. bANA ÇOCUK DİYORSUNUZ HEPİNİZ BENDEN DAHA ÇOCUKSUNUZ.
yo yargilamadim sadece kesin tavriniz ilginc geldi bir ogretmen olarak bizden daha iyi anlamaniz lazimdi cocuk psikolojisinden o yuzden.
Neyse sizi üzdüysem ozur dilerim.
7ben sana çocuk tabiri kullanmadım öncelikle buna bi bak.. ikincisi yorum yazıp yazmamama karışma hakkın yok.
7
Peki o zaman. Öğretmensiniz değilmi ?
Evet bu konuyu açtım resimleri koydum. Nolmuş resim koyduysam. Bir zararını göremedim face twitter vs. ona resim koymakla aynı. Daha sonra amacım kednmde değişiklik yapmamdı. Çok büyüttünüz gerçekten. Herneyse yinede teşekkür ediyorum beni uyardığınız için. Kimse görmez korkmayın görse bile birşey yok..