Güzelleşmem için yardım eder misiniz?

Çok esmerimm,kilom fazla bu baya önceki bi foto.
Boyum kısa ve saçlarımın rengini dğştrmke istyrm..
Yrdımcı olun lütfenç
yaşım 16.

16 yaşında saç boyatmak olmaz.
Evet esmersin ama esmer olmak kötü birşey değil.
Saçlarında değişiklik istiyorsan,azıcık kısaltabilirsin.
3. resimde (kuaförde çekilmiş sanırım) görünen,omuz hizasında boy güzel yakışmış.

Ama hepsinden önce,siyah giyinmekten vazgeç bence.
Bütün resimlerde üzerinde koyu renkler var.
Daha canlı veya açık renkler giyersen,tenine renk yansır.
Dudaklarına azıcık renkli bir parlatıcı sürebilirsin.
Belki gözaltlarına kapatıcı sürebilirsin.Ama kapatıcı teninden çok açık olmamalı.

Sevgili konusuna birşey diyemeyeceğim.Yazdıklarım,sadece görünüşünle alakalı.

ne kadar kesin kaniyla konusmussunuz.
Müneccim falanmisiniz,benim hakkimdada bir seyler soyliyiverin:)

16yasindaki bir cocuk karsimizdaki
Anne baba vs akrabalarinin buraya takilmiyacagini dusunerek yapmis olabilir(kendince)!!

Yahu yalan Yada gercek siz gercekmis gibi Yardimci olsaniz ne olur:26:

ne kadar kesin kaniyla konusmussunuz.
Müneccim falanmisiniz,benim hakkimdada bir seyler soyliyiverin:)

16yasindaki bir cocuk karsimizdaki
Anne baba vs akrabalarinin buraya takilmiyacagini dusunerek yapmis olabilir(kendince)!!

keşke öyle olsam da kpss sorularını bilsem demek istediğim şu evet yaşı küçük ama bence yanlış yapmış umarım ben yanılıyorumdur ,inan çok isterim. fakat eğer o resimdekiler kendiyse gerçekten bi tanıdığı görse belki problem çıkartabilir dikkatli davran küçüğüm olur mu bi öğretmen tavsiyesi.

bir cocukla konusma seklinize bakilirsa
ogretmen oldugunuzu yazmasaniz asla aklimin ucuna dahi gelmezdi.

Öyle birşey düşünmedim.
Bu üyenin 5 tane konusu var,5'i de görünüşüyle ilgili...
Kaşlarıyla ilgili bir konuya da resim eklemiş.
Kötü niyetli bir arkadaş olsa,herhalde başka türlü konular açardı.

başlıkla konunun içeriği arasında bır baglantı kuramadım.tatlım anladıgım kadarıyla yasın kucuk kendınde değişiklik yapmana gerek yok zaten yas aldıkca değişecek gelişeceksın...

bir cocukla konusma seklinize bakilirsa
ogretmen oldugunuzu yazmasaniz asla aklimin ucuna dahi gelmezdi.

ben seni yargılamıyorsam beni mesleğimden dolayı yargılama hakkın yok bu bir. ikincisi ben sana gayet ılımlı bir şekilde yaklaştım bu şekilde cevap vermeni yadırgaım sana vereceğim son cevaptı. eğitimci kimliğimi yargılamak sana düşmez bu da üç

SUSARMISINIZ ARTIK. bANA ÇOCUK DİYORSUNUZ HEPİNİZ BENDEN DAHA ÇOCUKSUNUZ.

yo yargilamadim sadece kesin tavriniz ilginc geldi bir ogretmen olarak bizden daha iyi anlamaniz lazimdi cocuk psikolojisinden o yuzden.
Neyse sizi üzdüysem ozur dilerim.

ben sana çocuk tabiri kullanmadım öncelikle buna bi bak.. ikincisi yorum yazıp yazmamama karışma hakkın yok.

yo yargilamadim sadece kesin tavriniz ilginc geldi bir ogretmen olarak bizden daha iyi anlamaniz lazimdi cocuk psikolojisinden o yuzden.
Neyse sizi üzdüysem ozur dilerim.

dediğim gibi çevremde son zamanlarda o kadar var ki buna benzer durumlar kayıtsız kalamadım fevri davrandım sanırım,teşekkür ederim ayrıca tatlıya bağlanmasına sevindim

ben sana çocuk tabiri kullanmadım öncelikle buna bi bak.. ikincisi yorum yazıp yazmamama karışma hakkın yok.
7

Peki o zaman. Öğretmensiniz değilmi ?
Evet bu konuyu açtım resimleri koydum. Nolmuş resim koyduysam. Bir zararını göremedim face twitter vs. ona resim koymakla aynı. Daha sonra amacım kednmde değişiklik yapmamdı. Çok büyüttünüz gerçekten. Herneyse yinede teşekkür ediyorum beni uyardığınız için. Kimse görmez korkmayın görse bile birşey yok..

neyse dur fevriliğimi attım sanırım sende attın dinle bakayım şimdi beni bi kaç dakikacık olur mu canım tamam bizde aynı dönemlerden geçtik ben seni anlıyorum burdan bu noktada yardım almak istiyorsun hayatına yön vermek adına. fakat ben kendi düşüncemi söyleyeyim sen şimdi fotoğraflarını koyup başlığı da bu şekilde açtın ya hani sevdiğin kişiyi kendini beğendirebilmek amaçlı yardımlarımızı istedin ya ben bundan rahatsız oldum rahatsız oldum derken bunu tanıdığın görse belki içerik noktasında başına ekşiyebilirler seni üzebilirler mesela. ama facebookta sadece resim paylaşırsın burda resim ve aşk neler yaptyırır deyince öğretmenden ziyade bi büyüğünün sana nacizane yol göstermesi gibi düşün. ben eğer genç nesile önem vermesem neden böyle şeylerden rahatsız olayım banane der geçerim di mi canım. dediğim gibi ya o değil başkasının fotosonu koydu dedim en çok buna ihtimal verdim ama sen diyorsun ki bu benim o zaman sen bilirsin seni üzmesinler yeter ki
(şimdi gördüm içeriği silmişsin zaten tamamdır şimdi içim rahatladı canım )

Son düzenleme:
kiyafet alaturka oda yasinin verdigi seydir sanirim, bakim da yok yani alimlilik yok , ama guzelsin biraz kiyafet tarzina onem ver ama en cok ta bu yasda derslerine gelecegine dusun

canım bi kadını en çekici yapan şey özgüvendir.kendine güven ve bunu hareketlerine yansıt

Son düzenleme:
canım bi kadını en çekici yapan şey özgüvendir.kendine güven ve bunu hareketlerine yansıt

Ergenlik döneminde sanırım hepimiz benzer duyguları biraz az biraz fazla yaşıyoruz:)

Bence gayet güzelsin, ikincisi güzelleşmek için çabalamana hiç gerek yok çünkü seni sevecek insanın senin iç güzelliğine önem vermesi seni daha çok mutlu etsin.

Bir de bu yaşlarda genç kızlar kendini güzel bulmazlar ama yüz hatların oturmaya başlayınca bir on dokuz yirmi gibi sanıyorum kendini daha iyi hissedeceksin..

Makyajını çok abartma, doğal ol, kendine güven.

Yapılan araştırmalarda kadınlar kendilerini güzel hissettiklerinde gerçekten harika enerji yayıyorlarmış.

Dolayısıyla işe kendini sevmekle başla derim!:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…