- 12 Haziran 2011
- 3.298
- 40
- 32
Güzellşemem için yardım edin
resmimi koyuyum..
işe kaşlarından başlayabilirsin bence,kavis ne ya küçük kadın gibi..
bi ay uzat bak sonra düzgün bir kuaföre gidip 'ne olur doğal dursun önceki kuaförüm kötü kadınlara benzetti beni bi ay uzatmak zorunda kaldım' falan de.
bence bu yeter güzelleşmen için
Eki Görüntüle 441095 Eki Görüntüle 441096 Eki Görüntüle 441097 işte bu tip kahküller.................
işe kaşlarından başlayabilirsin bence,kavis ne ya küçük kadın gibi..
bi ay uzat bak sonra düzgün bir kuaföre gidip 'ne olur doğal dursun önceki kuaförüm kötü kadınlara benzetti beni bi ay uzatmak zorunda kaldım' falan de.
bence bu yeter güzelleşmen için
ayrıca bi erkek seni güzelliğinle beğenecekse hiç beğenmesin daha iyi.Çünkü her an köşe başından senden daha güzeli çıkabilir,güzelliğin için sana bağlanan delikanlı o kızın peşinden koşabilir!
ama muhabbetini seviyorsa,akıl danışacağı-konuşabileceği ve kendisini anlayan bir insan isen feriştahı gelse senden vazgeçemez.Hadi bi eşeklik yaptı 'daha güzeline(?)' mi kandı?
yine de yokluğunu derinden hisseder...
Güzelim sen çirkin bir kiz değilsin ki gerçekten, değiştirilmesi gereken bir yerin olsaydı ben söylerdim açık açık boyun kilon saç rengin gayet iyi senin. Bence kendinde fiziksel bir değişiklik istiyorsan yapman gereken tek şey giyim tarzını değiştirmek, tenine yakışan renkler seç mesela sarının yeşilin morun čok koyu ve canlı tonları senin rengin değil ama ten rengin gayet güzel Esmer olmak kötü birşey değil.
2. Olarak bu söylediğimi basmakalıp tavsiyeler olarak düşünme karşındakileri etkilemek istiyorsan, okulla kendi bedenin dışında da uğraşacak birşeylerin olsun, tiyatro ya da bir müzik aleti ya da spor farketmez birşeylerle uğraşmak seni diğerlerinden farklı kılar. Bol bol oku, kaliteli klasikleşmiş filmleri izle, gündemi biraz takip etmeye çalış ki, hayat hakkında yapabilecek yorumların olsun. Ne diyecek diye karşındakinin ağzının içine bakan bir kızdansa kendi fikirleri olup bunları savunabilen bir kiz daha çekicidir herzaman.
çok güzel bi yüzün var zaten cnm..keşke kaşlarını almasaydın
''how to cut side bangs'' yazarsan youtube'a, tonla videoya ulaşabilirsin canım. herkes kendisi kesiyor bu tip kahkülleri ,gayet kolay
ben sana çocuk tabiri kullanmadım öncelikle buna bi bak.. ikincisi yorum yazıp yazmamama karışma hakkın yok.