• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzelim halıma şekerli çay döküldü üstelik 3 günlük evliyken :( ( resimli )

inci61inci

Azra'm tatlı kızım geliyo
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.822
23
118
35
Antalya
Ne yaptımsa çıkaramadım. En son Dr Beckmann die leke çıkarıcı varmış onu deneyeceğim.Başka öneri olan var mı :(((((

4648.jpg

ben de annemin halısına dökmüştüm aynı bu renkte halıydı. domestoslu suyla sildik biraz çıktı.sonra kosla ile sildik tam çıktı. aama şekersiz çaydı farkedermi bilmiyorum

annemde benım halıma cay dokmustu.. ben sıcak suyla beraber leke cıkarıcı kullandım.. kosla ve sıcak su kullan halını sılerken .. iyice kopurt.. sonrada normal ıslak bezle kurula.. camları ac kurur o kendısı.. benımkı cıktı ..inş. senınkıde cıkar..
yeni evliyim bende ,esyalarıma bişey olsa içim acıyor..
gecende cocugun biri halıma renklı seker bulastırdı sildimde gecti Allahtan ..sakınan göze çöp batıyor.

Sağolun kızlar.Yarın ilk işim önerilerinizi denemek olacak.Gerçekten sakınan göze çöp batıyor.Birde herşeyi açık renk aldım :)))))

bnmde halım nerdeyse aynı snnkiyle diybilriim.
bir bardak şeekrli çay döklmüştü.
sildim ama çokta uğraşmamamıştım.
ertesi gün halı yıkamaya verdik çıkmıştı:)

benim eşiminde huyudur çay dökmek, artık alıştım diyebilirim :)) hiç üzülme , halın açık renk olduğu için domestoslu suyla ve prille birlikte silebilirsin. yada en güzeli , umarım bulabilirsin.. viking in renkliler için leke çıkarıcısı harika. mor bir kutusu var . ben burada malesef sadece kipada bulabiliyorum. sende araştır derim. umarım çıkar canım, üzme kendini, hiç çıkmazsa yıkanınca çıkar nede olsa...

Renkliler İçin, Kosla Oxy Action Var..
O Mutlaka Çıkaracaktır..:34:

Kolay Gelsin.. :38:

Meraba canım benim halımda beyaz ve saf yün.Malesef benimde halıma çay dokulunce halı yıkamaya yolluyorum başka hiçbirsey çıkarmıyor iz kalıyor.

canım dökülür dökülmez kolonya dök hemen o bölgeye geçiriyo tavsiye ederim.yada halı yıkamaya gönder en son çare çıkıyo zatn ondan sonra

canim kosla oksi dok hemen gecirverir...

cok iyi geliyor emin ol kendimde kullanmistim ondan..

Markete gider gitmez alacağım dediğiniz deterjanları.Bakalım bu dertten kurtulacakmıyım :)

Çay dökülüncede herkes başladı heemenn 'Açık renkli almasaydın' eşimde diyorki bu halı hem tüy döküyor hem lekeli.Keşke siyah alsaydık. Bende dedim ki siyah olsaydı tüy çıkarmayacak mıydı hemde siyah daha kötü olurdu dedim :) Bu erkeklerlede ugrasmak zor he :)

<Su bardağına yaklaşık beşte iki oranında sirke koyun ve bardaktaki boş kalan kısmı suyla doldurun.
Sıvıyı, emdirmiş olduğunuz temiz ve beyaz bir kağıt havlu veya bez parçasıyla tamponlayarak halı veya koltuktaki çay lekesine uygulayın.
Daha sonra mümkün olan en az temiz ve ılık su ile halıyı durulayın ve kalan nemi kuru ve temiz bir beyaz bezle tamponlayarak alın. >

Bizzat denemiştir ben de işe yaradı canım.Ama umarım daha önce ovamamışındır çok zararlıymış halıya.

annemde benım halıma cay dokmustu.. ben sıcak suyla beraber leke cıkarıcı kullandım.. kosla ve sıcak su kullan halını sılerken .. iyice kopurt.. sonrada normal ıslak bezle kurula.. camları ac kurur o kendısı.. benımkı cıktı ..inş. senınkıde cıkar..
yeni evliyim bende ,esyalarıma bişey olsa içim acıyor..
gecende cocugun biri halıma renklı seker bulastırdı sildimde gecti Allahtan ..sakınan göze çöp batıyor.

Aman !

Allahtan kayınvalide dökmemiş.:49:

canım annem beyaz sabunla sıler hacısakır kalıp varya ıcınede bı damla camasır suyu dok suyun kopurt guzelce cıkar halının markası ney cok begendım bu arada...

Kızlarrrr halımdaki leke çıktııııı çok sağolunnnnn Vanish Kosla Halı yı aldım sıcak suyla sildim üzerindeki kullanım şekline göre ve şuan halım tertemizzz Teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrr

ben kosla kullanıyorum..halı için elde olanından.. daha hiç çıkaramadığım bişey olmadı..umarım çıkar,açık renkmiş halın da.. kafanı yorma,artık temizleyiciler çok iyi:34:

Back
X