- Konu Sahibi inci61inci
-
gördün mü bi de ortalığı velveleye vermişsin
Kızlarrrr halımdaki leke çıktııııı çok sağolunnnnn Vanish Kosla Halı yı aldım sıcak suyla sildim üzerindeki kullanım şekline göre ve şuan halım tertemizzz Teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrr
Ne yaptımsa çıkaramadım. En son Dr Beckmann die leke çıkarıcı varmış onu deneyeceğim.Başka öneri olan var mı((((
halı cok güzel görünüyor ama cnm sende nerdeyse bembeyaz bir halı tercih etmişsin çok tehlıkelı... benım böyle halım olsa kesınlıkle yemek, çay taşımam içeriye daha doğrusu cesaret bile edemem...bizmde dökülmüştüü şekerli olunca maalesf cok zor çıkıyor hatta bizmki çıkmadı yıkmaya vericez bakalım çıkıcak mı? bir de böyle sıcak şekerlı birşy döklnce hemen yoğun ıslak bir besle silmeli kurumadan yoksa muhakkak leke kalır.
deterjana leke cıkarıcıya gerek yok işemek yeterli evet yanlıs duymadınız her türlü lekeyi sidik cıkarıo denetyin görün
deterjana leke cıkarıcıya gerek yok işemek yeterli evet yanlıs duymadınız her türlü lekeyi sidik cıkarıo denetyin görün
1 yasıma daha girdim
bir buçuk senedir evliyim ve sakarımhemde çok sakarım güzelim gri halıma çay döktüm hemde bi kaç yerine bi sene geçti çıkaramadım geçenlerde bi yerde LOCu leke çıkarıcı olarak kullanıldığını okudum denedim çıktı valla çok sevindim :)
koslayı da iyi diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?