Güzelim halıma şekerli çay döküldü üstelik 3 günlük evliyken :( ( resimli )

ahh çok sevindim.. daha benimde koslayla çıkaramadığım leke hiç ama hiç olmadı..

geçenlerde çay dökülmüştü halıma hemen süt döktüm ve sildim. leke falan kalmadı.

Ne yaptımsa çıkaramadım. En son Dr Beckmann die leke çıkarıcı varmış onu deneyeceğim.Başka öneri olan var mı ((((

halı cok güzel görünüyor ama cnm sende nerdeyse bembeyaz bir halı tercih etmişsin çok tehlıkelı... benım böyle halım olsa kesınlıkle yemek, çay taşımam içeriye daha doğrusu cesaret bile edemem...bizmde dökülmüştüü şekerli olunca maalesf cok zor çıkıyor hatta bizmki çıkmadı yıkmaya vericez bakalım çıkıcak mı? bir de böyle sıcak şekerlı birşy döklnce hemen yoğun ıslak bir besle silmeli kurumadan yoksa muhakkak leke kalır.

Canım koyu renkli halı olsaydı yine iz kalacaktı.Ama Allahtan kosla işimi gördüde kurtuldum o lekeden. Evlenirken bi hevesle aldım ama yine olsa yine aynısını yapardım

Amway locu tavsiye ederim. Benim demleriyle birlikte dökülmüştü. Demlik devrilmişti.. Onu bile çıkardı. locu edin elinin altında her zaman bulunsun

120 santigrat derecedeki buhar hem lekeyi çıkarır, hemde mytları yok eder. Kimyasal kullanmayı tavsiye etmiyorum, heleki evde çocuk varsa hiç kullanmayın. İstersen bu konuda yardımcı olacak numarayı verebilirim.

deterjana leke cıkarıcıya gerek yok işemek yeterli evet yanlıs duymadınız her türlü lekeyi sidik cıkarıo denetyin görün

canım bildigimiz likit jeller varya elimizi yıkadıgımız onu üstüne dök lifle sil inan çıkıyo benimde senin gibi bir halım var sarı merinosun halısı eşim üstüne siyah zeytine hakiki yag biber koymuştum sen düşür halıyane yaptıysam çıkarmadı ellerimi yıkıyodum aklıma hemen geldidedim neden olmasın öbiraz beklettim sildim sonuç mutlu sondene istersen bir öneride benden olsun

Son düzenleme:
bir buçuk senedir evliyim ve sakarım hemde çok sakarım güzelim gri halıma çay döktüm hemde bi kaç yerine bi sene geçti çıkaramadım geçenlerde bi yerde LOCu leke çıkarıcı olarak kullanıldığını okudum denedim çıktı valla çok sevindim :)

koslayı da iyi diye duydum

LOCu leke çıkarıcı mı? Hiç duymamıştım.

LOC amwayin ürünü canım tamamen organiktir hiçbnir kimyasal yoktur tavandan tabana heryrrde kullanabilirsn ben uzun zamandır kullanıyorum çokta memnunum lekeride çıkarıyo halı koltuk cam yer mobilya heryeri sşilebiilirsin aynı zamanda mobilyalarda falan toz tutmuyo kurulamaya bile gerek kalmıyo. benim mobilyalar siyah illahlah etmiştim loc sayesinde kurtuldum valla

o da birşey mi ben elimden tenceri düşürdüm üstelik patlıcan musakka vardı içinde tavanlar perdeler dahil yağ olmuştu.arielin leke çıkarıcısı kurtamıştı benide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…