güzel/yakışıklı değil ama çekici dediğimiz kişileri paylaşalım mı?

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
bazı insanlar vardır aslında güzel/yakışıklı değildir ama çoğu kişiden daha çekici gelirler. aklınıza gelenleri paylaşın hadi kızlar :)
ben başlıyım
demet evgar güzel bulmuyorum hatta itici bulanda çok ama bana göre türkiyedeki en çekici hatunlardan

Eklentiler

• $Recently Updated1.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 128
Çok güzel başlık=)Aslında hakkında böyle düşündüğüm çok kişi var ama aklıma gelmiyor bir türlü=)
Mert Fırat olabilir.Yüzüne baktığınızda çok kusursuz yüz hatları yok ama çok çekici,sevimli bir adam.

Mila Jovovich, Eva Green, Rihanna, Beyonce, Eva Mendes, Kim Kardashian, Kate Beckinsale, Berrak Tüzünataç, George Clooney, Enrique İglesias, Antonio Banderas, Okan Bayülgen, Colin Farrell, Jason Statham aklıma gelen isimler. Güzel/ yakışıklı olmayan ama karizması ve çekiciliğiyle büyük hayran kitlesine sahip isimler. Ayrıca güzellik yada yakışıklılık tek başına çoğu kişiyi etkileyen neden değildir, çoğu kadın güzel çoğu erkekte yakışıklı olabilir ama çoğu kadın farklı bir havaya, çekiciliğe, karizmaya sahip olamaz.

Son düzenleme:
Sezin Akbaşoğullarını beğenirim,sempatim vardır,duru oluşu onu çekici kılıyor bence.
Edward Norton yakışıklılığıyla değil karizmasıyla öndedir.
Buğra Gülsoy da bu grupta olabilir.
Şimdilik aklıma gelenler.

Aaron Paul
Bryan Cranston'ın Walter White hali.
Michael C. Hall
Okan Bayülgen
Mehmet Ali Erbil
Toni Servillo
Selma Ergeç
Lee Byung Hun
Jung Woo Sung
Jung Eun Ji şimdilik aklıma gelenler ...

Çekicilik en önemli şeydir herkes için, o enerji etkiler zaten insanı ve ona göre beğenip beğenmediğimizi belirtiriz ama kişiye göre değişiyor tabii ki kimin çekici olup olmadığı.

Son düzenleme:
Ah Javier Ahhh :

Eklentiler

• $Javier-Bardem---Vicky-Cristina-Barcelona---01.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 118
Mert Fırat yakışıklı değil hatta ünlü olmasa sokakta görsem tipsiz bile diyebilirim fakat acayip bir çekiciliği var adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…