monarosa dur meşhur pizza tarifine bende bakayım:)))
ben kimseyi töğmet altında bırakmıyorum.. öncelikle ben nicki söyledikten sonra o nickin profiline bakmış olamazsın.. çünkü ben özel msjlarıma girdim nickin tam olarak ne olduğunu anlamak için ve sen zaten o profili ziyaret etmiştin yani ben sana nicki söylemeden önce..
artı sen bana pizza tarifin çok güzel diyosun ben şaşırıyorum ben ikiz81 adlı nicke tarif göndermedim. damla2005e gönderdim.. ve emiminm ki 2 tane nick kullanıyosun herşey ortada...
tarifini aldığım topiği bulmaya çalışıyorum..ama bulamadım...:95:avatar aynı seninkine benziyordu ya...:97::95:
ben tarifi yazmadım ki hiçbiyere sadece fotosunu koydum pizzanın tarifi sen özelm msjla istedin ben de özel msjla yazım....
ben sen yazdın demiyorum..bir topicten tarif aldım.avatardaki resim seninkine benziyordu...benzettim..dediğim gibi ben kendimden eminim...daha sen diyo ya çıldıracağım....
neyse kızlar boşverin...tatsızlık olmasın
canım gerçekten öyle birşey yok..arkadaş ne istiyor benden anlamadım..şikayet etti beni.ben kendine ne yaptım..küfürmü ettim,tacizdemi bulundum...neden büyüttü insanız..karıştırmış olamazmıyım.öyle olsa sazan gibi atlarmıyım..delimiyim ben.hem neden böyle birşey yapayım...
canım gerçekten öyle birşey yok..arkadaş ne istiyor benden anlamadım..şikayet etti beni.ben kendine ne yaptım..küfürmü ettim,tacizdemi bulundum...neden büyüttü insanız..karıştırmış olamazmıyım.öyle olsa sazan gibi atlarmıyım..delimiyim ben.hem neden böyle birşey yapayım...
slm hayırlı geceler kızlar hayırdır noluyooo
ben ne isteyeceğim senden tanımam etmem.. ama hala ısrar ediyorsun yalan söylemekte.iki nick kullandığın aşikar.. ama benim derdim senin 2 nick kullanmam değil istersen 100 tane kullan banane sadece beni yalancı durumuna düşürmeye çalışyorsun benim bozulduğum olay bu...
slm canım..hoşgeldin................
ben hoşgeldimde pek hoş bulamadım yaa nolur kimse kimseyi yalancılıkla falan suçlamasın ayrıca okuduğuma göre ortada yalancılık olabilecek bir durum da yok sadece yanlış anlama var ... lütfen biraz daha hoşgörülü olalım paylaşımlarımızda kendi dediğimiz kabullenilmediğinde yok senin 2. nickin yok benim 5. nickim o kadar kolay mı ya allah aşkına ikiz karıştırmış olduğunu söylüyo ne yani birtek pizza tarifi o mu var... olaylara lütfen biraz empati kurarak yaklaşalım.. şurada iki satır muhabbet edip güzel vakit geçirmeye geliyoruz...