güzel sohbetler edip ;arkadaşlıklar kurmaya nedersiniz.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fıstık ikizcim,hayırlı olsun topikcağzın canımm :KK71::KK71::KK71:

iyiyim keremce,çocuklarda iyi çok şükür.....keremin nasıl,sen nasılsın.... seni gördüğüme sevindim..:KK70:

kerem de iyi çok şükür.ama çok yaramaz :KK19:çıldırtıyo beni akşama kadar.yaz geldi ya artık parka gidelim diyo.gözünü açar açmaz :))

hayır ben pizza tarifi verdim hatta akşama ne yemek var da paylaşmıtım resmini. birine tarifi de gönderdim ama o sen değildin:KK1:

bende bir topicten aldım. aldım ama karıştırdım.galiba. ..bian senindi diye kalmış aklımda....karıştırdımmı ne!:44:

gittim canm döndüm sonra başka bi şehre ablamın yanına gittim giremedim hiç yeni döndüm sahalara:86: sen nasılsın? kerem nasıl?

oh ne güzel gezmişsin bol bol..bende samsuna gittim annemin yanına...ordan geldim kerem haasta oldu.hastanede yattık 1 hafta kadar.biz hastanedeyken mutfağın altındaki boru patlamış.evi su basmış...evden kıyafet almaya geldim ki ev dizime kadar suyun içinde...parkelerim hep kabardı çıkdı yerinden ..şoka girdim resmen...çocuğum hastanede ona mı üzüliyim evin haline mi şaşırdım.tam 1 ay evi eski haline getirmeye uğraştık...yeniden parke döşendi boya badana yapıldı....anlayacağın başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi :))))

oh ne güzel gezmişsin bol bol..bende samsuna gittim annemin yanına...ordan geldim kerem haasta oldu.hastanede yattık 1 hafta kadar.biz hastanedeyken mutfağın altındaki boru patlamış.evi su basmış...evden kıyafet almaya geldim ki ev dizime kadar suyun içinde...parkelerim hep kabardı çıkdı yerinden ..şoka girdim resmen...çocuğum hastanede ona mı üzüliyim evin haline mi şaşırdım.tam 1 ay evi eski haline getirmeye uğraştık...yeniden parke döşendi boya badana yapıldı....anlayacağın başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi :))))

ahhhh çok üzüldüm canmmm geçmiş olsun ya neyseki halletmişsiniz cana birşey olmasın gerisi boş....

ahhhh çok üzüldüm canmmm geçmiş olsun ya neyseki halletmişsiniz cana birşey olmasın gerisi boş....

saol canım.gerçi evi ilk gördüğüm anda ölsem daha iyidi diye ağladım ama :))neyseki herşey düzeldi.dediğin gibi cana gelmesin.mala gelen yerine geliyo..
ee sen neler yaptın...bebiş var mı

damla2005 diye bir nick canm benm tarifi gönderdiğim yani onu da sen mi kullanıosun?

ne münasebet canım..ben bu topiğin devamlı üyesiyim..öyle birşey olsa bukadar bu nickle mesaj sayım nekadar.girebilirmiyim...hem yasak değilmi?akşama kadar burdayım..

Son düzenleme:
saol canım.gerçi evi ilk gördüğüm anda ölsem daha iyidi diye ağladım ama :))neyseki herşey düzeldi.dediğin gibi cana gelmesin.mala gelen yerine geliyo..
ee sen neler yaptın...bebiş var mı
evet öyle canm.. yok canm aynı ben bir değişiklik yok bebek yok:86:

ne münasebet canım..ben bu topiğin devamlı üyesiyim..öyle birşey olsa bukadar bu nickle girebilirmiyim...hem yasak değilmi?

hayır canm kötü amaçla söylemedim ben. yasak heralde ama belli olmaz ki kim kaç nickle giriyor..sadce o nickin profiline baktım sayfayı da ziyaret etmişsin ondan sordum. kötü bi amacım yok şimdi bir de tarif falan deyince o nicke gönderdim ben sen de benim gönderdiğimi söylüyorsun. herşey benim dediğim şeye geliyor yani....

hayır canm kötü amaçla söylemedim ben. yasak heralde ama belli olmaz ki kim kaç nickle giriyor..sadce o nickin profiline baktım sayfayı da ziyaret etmişsin ondan sordum. kötü bi amacım yok şimdi bir de tarif falan deyince o nicke gönderdim ben sen de benim gönderdiğimi söylüyorsun. herşey benim dediğim şeye geliyor yani....

ama yok öyle birşey neden öyle birşey yapayımki..
kkdatopiclerde her kesin profiline bakarım ben..baymı bayanmı.herşey oluyor..belki onada bakmışımdır...birde sen söyleyince baktım ben...kim diye..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X