meraba kızlar nasılsınız buralara kimseler gelmemiş buralarda tozlanmaya bırakılmış hadi tozları atalım
kızlaar selammmm burayada pek uğrayan yok galibabu yaz herkesi uykucu yaptı sanırımm.
ahhh ahhhh gece 3 lere kadar süren muhabbetler nerdeeeee
selam kızlar....ben memleketteyim. pek fazla giremiyorum.... .20 gün daha burdayım eve gidince gece sohbetleride yaparız inşaallah.....
kelebek sen zaten pek takılmıyorsun bana.........
oh ne güzel yaz sana geldi gez bakalım
selam ikizim demek gezmelerdesin iyi eğlenceler canım
sağol canım...pek gezme sayılmaz babam hasta anneme yardım ediyorum.......... ...
ara sırada geziniyoruz.........
geçmiş olsun canım allah şifa versin çokmu ağır durumu anneninde allah yardımcısı olsun zor hastaya bakmak çok geçmiş olsun
selam ikizim nasılsın
canım 6 ay önce bir hastalığa yakalandı.bir nevi felç oldu.......ama iyileşen türden...:86:...ama hala yürüyemiyor.evde fizik görüyor.annemde çok zorlanıyor.:97:.bende az çok yardım ediyorum........... .......
hayırlı ramazanlar........................
nasılsın canım nasıl bugün atlattıkmı başka hiçbişey beni zorlamaz dün çocuğun kolu çıktı acile götürdük yaptılar bügünden için getir dediler sabah 7:30 da gittim doktorlar acilin hastalarını diyer doktora teslim ediyomuş of başım çatlıyo ağrıdan hala geçmedi alçıya aldılar saat 11 de işimiz bitti ama bende hal kalmadı çocuğun bağırmasından kulaklarım hala çınlıyo bide özel hastane devlet hastanesi olsa heralde iftarı yapacaktık hastanede
selam ikizim nasılsın nasıl geçiyor ramazan çocuklarla zor oluyormu
bende aranıza geldim herkese hayırlı ramazanlar nasıl gidiyo oruç
hoşgeldin..........
iyi sayılır...........:97: