..: Güzel prensesim DEFNE'm 28 Nisan'da Geldi, Hoşgeldi :..

canım benim ya bende pazartesi yaşıycam yazdıklarını inan ağlayarak okudum rabbim mutluluğunuzu bir ömür nasip etsin inşallah.

ben bu defnenin ve annesinin hastasıyım yerim ikisinide oy kurban olurum onu yaradana yaaa allahım en güzel melekelrinden birini yollamış sana pınarcım yüzümde tebessümlerle okudum yazını maşallah ikinize de allah nazarlardan esirgesin korusun inşallah

öncelikle kocamann maşallah
duygu yüklü bi yazı olmuş gözlerim dolduuu
allah tüm bebiş yolu gözleyenlerin kucağını boş bırakmasın
allah anneli babalı büyütsünnn
sağlıklı ve mutlu günler dilerim a.s.

canım çok tatlı maşallah...rabbim uzun sağlıklı ömürler versin nazarlardan korusun inşallah....

canımm ya maşAllah size allahım mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu sağlıklı ve huzurlu yaşayın...

Cnm, gerçekten fıstık gibi bi kızın oldu maşallah, Rabbim nazarlardan korusun, çok güzel bi doğum yaşamışsın inş. yarın benimde doğum anılarım bu kadar güzel olur

canım benm çok keyifli ve duygulu olmuş kızın okuyunca en çok onun hoşuna gidicek emn ol!!

Canım benim, maşallah, maşallah nazar değmesin prensesine....

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularını...

Allah analı babalı büyütsün canım...:1hug:

defne hanım bir içim sukaydirigubbakcemile3
Allah bağışlasın tatlım...mutlu bir ömür sürsün inşallah:Saruboceq:
yüzünden, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

maşallah annesi çok güzel bir kız bu,tüm hayatı da kendi gibi güzel geçsin inşallah.5 hafta sonra ben de bir kız annesi olucam kısmetse.

Allah bağışlasın çok tatlı bebeğinizhayırlı uğurlu olsun..doğumunu ve ilk zamanlarında bile anneliği bu kadar güzel anlatanları duydukça hemen bebek yapası geliyor insanınsırnaşık şey sağlıkla büyütün bebeğinizi sevgilera.s.

Ayy nasıl özendimmmmmm... Maşallah ikinizede :)
Bu kadar pozitif olamaz bir insan... Umarım bebeğinizde sizin gibi hayata hep pozitif bakar...Hep birlikte mutlu mesut büyüyün inşallah...
Ben kayısı kompostosunu çok merak ettim... Biraz anlatabilir misiniz

Sağolasınız bacılar. Allah razı olsun mutlu ettiniz beni yazdıklarınızla a.s. Allah kucağında yada karnında olan tüm kuzuları annelerine, babalarına bağışlasın inşallah a.s.

ayyyyyy bayıldım miniğine, allah nazarlardan saklasın. sağlıkla büyüsün

canım benim ya bende pazartesi yaşıycam yazdıklarını inan ağlayarak okudum rabbim mutluluğunuzu bir ömür nasip etsin inşallah.

canım çok tatlı maşallah...rabbim uzun sağlıklı ömürler versin nazarlardan korusun inşallah....

canımm ya maşAllah size allahım mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu sağlıklı ve huzurlu yaşayın...

Cnm, gerçekten fıstık gibi bi kızın oldu maşallah, Rabbim nazarlardan korusun, çok güzel bi doğum yaşamışsın inş. yarın benimde doğum anılarım bu kadar güzel olur

[k] {n} [k];6752244 .!.:
canım benm çok keyifli ve duygulu olmuş kızın okuyunca en çok onun hoşuna gidicek emn ol!!

Mutlulugunuz daim olsun, allah Defneyi nazarlardan saklasin...

masalllah
gule gule saglıkla buyutun ınsallah

Canım benim, maşallah, maşallah nazar değmesin prensesine....

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularını...

Allah analı babalı büyütsün canım...:1hug:

maşallah annesi çok güzel bir kız bu,tüm hayatı da kendi gibi güzel geçsin inşallah.5 hafta sonra ben de bir kız annesi olucam kısmetse.

cnm benım ALLAH nazarlardan saklasın bebısını.bın kere masallah.ALLAH analı babalı buyutsun...

Canım kuru kayısı ile normal komposto yapıyosun. Sonra onu blenderdan gçirince böyle kayısı suyu gibi koyu kıvamlı, posalı oluyor. Onu birgün önceden içmeye başlayınca acaip işe yarıyor a.s.

allah anali babali buyutsun kizini
masallah kizimiza pamuk pamuk

çok güzel ifade etmişsin canım
Allah mutuluğunuzu bir ömür daim etsin inşallah
HOŞGELDİN DEFNE

o kadar içten ve güzel anlatmışsın ki..duygulanmamak elde değil pınarcım..Allahım analı babalı büyütsün..mutluluğunuzu daim etsin inşa.s.a.s....

Allahımmmmm, yerim ben onu annesi yerrrr....
Rabbim herkese versin böle mucizeleri :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…