- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.453
- Konu Sahibi nescioquisegosum
Viking kalıcı değil diye duymuştum,kalıcı mı?Yumoş konsantrelerin hepsi mükemmel
Bütün markaları denedim
Yumoş açık ara önde
İkinci olarakta viking beyaz olanı tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Viking kalıcı değil diye duymuştum,kalıcı mı?Yumoş konsantrelerin hepsi mükemmel
Bütün markaları denedim
Yumoş açık ara önde
İkinci olarakta viking beyaz olanı tavsiye ederim
Domol çamaşır parfümüymüş.Yumoş'un Amber olanının kokusunu çok beğeniyorum, aralarında en iyisi o geliyor bana. Ama çok kalıcı değil diye düşünüyorum. Geçen bir videoda çamaşır parfümü gördüm şu inci ağda gibi olan, makinenin direkt içine konulanlardan. Rossmanda satılıyormuş ama markasını unuttum, bulursam yazayım bir de onu denemek istiyorum
Çamaşır parfümünü ben de araştırıyorum Orange. Atarsan ben de nasiplenirimYumoş'un Amber olanının kokusunu çok beğeniyorum, aralarında en iyisi o geliyor bana. Ama çok kalıcı değil diye düşünüyorum. Geçen bir videoda çamaşır parfümü gördüm şu inci ağda gibi olan, makinenin direkt içine konulanlardan. Rossmanda satılıyormuş ama markasını unuttum, bulursam yazayım bir de onu denemek istiyorum
Bende ütü suyu var ama ütüm yok. Onu bir fısfıslı şişenin içine 1-2 kapak koyuyorum (kapak dediğim de minnacık) üstüne su. Sonra kıyafetlere nevresimlere koltuklara sıkıyorum. Hem baya bereketli oluyor azıcık koyduğum için hem de bence çok çok daha kalıcı. Onu da tavsiye ederim üstte dediğim de domol'un ürünüymüş şu videoda görmüştümÇamaşır parfümünü ben de araştırıyorum Orange. Atarsan ben de nasiplenirim
Bende ütü suyu var ama ütüm yok. Onu bir fısfıslı şişenin içine 1-2 kapak koyuyorum (kapak dediğim de minnacık) üstüne su. Sonra kıyafetlere nevresimlere koltuklara sıkıyorum. Hem baya bereketli oluyor azıcık koyduğum için hem de bence çok çok daha kalıcı. Onu da tavsiye ederim üstte dediğim de domol'un ürünüymüş şu videoda görmüştüm
Benim de favorim restock videoları. Saklama kaplarına şişelere falan bi şeyler doldurdukça benim uykum geliyorbu videolar bağımlılık yapıyo bende. İnstagramda bir kadın var asmr videoları çekiyor. Gece izledim kalkıp temizlik yapasım geldi
Teşekkür ederimm
Beyaz yani sensitive olan çok güzel kuzum,artık yomosta eskisi gibi değil.Hepsinin içeriği ile oynadılar.Viking kalıcı değil diye duymuştum,kalıcı mı?
Viking all star da çok güzel hafif hafif hissettiriyor kendisini aşırı iyii tavsiye ederimZibilyon tane kullandığım yumuşatıcı arasında en sevdiğim viking sensitive.
Catben kadının hesabının adı. Bi baksana tüm evi kaldırasım geliyorBenim de favorim restock videoları. Saklama kaplarına şişelere falan bi şeyler doldurdukça benim uykum geliyor
Rica ederim
Bakayım ya kokusunu sevmiştim de kalıcı değil diye duyup almamıştımBeyaz yani sensitive olan çok güzel kuzum,artık yomosta eskisi gibi değil.Hepsinin içeriği ile oynadılar.
Yok ya,gayet güzel ve kalıcı.Makine ile de çok alakalı oluyor bu kalıcılık konusu.Ben pudra kokusunu çok sevdiğim için beyazı tercih ediyorum,diğer kokuları da güzel o markanın.Bir de kayınvalidem Abc mor olanı kullanıyor,o da çok güzel.Bakayım ya kokusunu sevmiştim de kalıcı değil diye duyup almamıştım
aa cidden mi ben yurdun çamaşırhanesinde yıkatıyorum da yumuşatıcılarının kokularını sevmediğim için kendiminkiyle yıkatacaktım ama kurutma makinesine girince kalmıyorsa o zaman kötüDenediklerim arasında en kalıci olan yumusatıcı abc marka. Yumoş fln tırıvırı bence... kurutma kullanmıyorsanız tabi kurutma makinesine girince koku fln kalmıyor kıyafetlerde.
Pudsa,lavanta en çok bu kokuları seviyorum ben de. Yumuşatıcım bitsin deneyim kuzumYok ya,gayet güzel ve kalıcı.Makine ile de çok alakalı oluyor bu kalıcılık konusu.Ben pudra kokusunu çok sevdiğim için beyazı tercih ediyorum,diğer kokuları da güzel o markanın.Bir de kayınvalidem Abc mor olanı kullanıyor,o da çok güzel.
Kalmıyor maalesef. Ne deterjan kokusu ne de yumuşatıcı sıfır kokulu gibi oluyor kıyafetler. Kurutma moduna ve makine mark. gore degisir mi orasini bilemem tabi. Sağlık boyutu açısından bakacak olursak kokmamaları daha iyi aslinda yumuşak olsunlar yeteraa cidden mi ben yurdun çamaşırhanesinde yıkatıyorum da yumuşatıcılarının kokularını sevmediğim için kendiminkiyle yıkatacaktım ama kurutma makinesine girince kalmıyorsa o zaman kötü
ben biraz da olsa kokmalarını istiyorum ya. bir deneyeceğim şansımı.Kalmıyor maalesef. Ne deterjan kokusu ne de yumuşatıcı sıfır kokulu gibi oluyor kıyafetler. Kurutma moduna ve makine mark. gore degisir mi orasini bilemem tabi. Sağlık boyutu açısından bakacak olursak kokmamaları daha iyi aslinda yumuşak olsunlar yeter