• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları güzel kızıma oda :)

gamze__li

annesinin yavrusu :)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
107
6
118
Diğer

bizde bitanecik kızımız için bunları çok beğendik :) odamızı da bebek pembesi boyamayı düşünüyoruz...

Son düzenleme:
evet mobilya beyaz aynı zamanda genç odası da olabiliyor diye şık geldi gözümüze :) pembe ve diğer renkler ile kombine etmek iyi fikir gibi geliyor... açıkçası daha tam oturtamadım kafamda o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var...

Çok güzeeel,gülerek yatsın küçük hanım :46: Allah analı babalı büyütsün canım :16:

bence çok beyaz ya temizliğide zor olur. ben olsam biraz daha renkli şeyler düşünürdüm pembeyle kombin iyi olurdu mesela

Çok guzel perde ve avizeyide pembe yaparsan çok sık olur nerde satılıyor ve ne kadar çok merak ettim

:) pembiş perde ve avizeyle pammuk şekeri gibi tatlı olur yavrumun odası, saolasın...
belis hayal bebek odası ve orjinal uyku seti toplam fiyatı 2.700-900 arası canım... belis' in kendi web adresinden de bakabilirsin seçenek çok ve oldukça kullanışlı, kaliteli...

$ana_karesorunlu_0.jpg
$10307_0.jpg
$10074_0.jpg

bak canım ben bunlara bayıldım bence çok güzel yaa böyle bişey düşün derim.

bizde bitanecik kızımız için bunları çok beğendik :) odamızı da bebek pembesi boyamayı düşünüyoruz...

yatagın genişliğine dikkat eet derrim sonra o beşiği acınca cocuk buyuk geliyo benim kızım 4.5 yaşında yatak kuçuk gewlmeye başladı alahtan kardeşi doğacakda o kullanacak kızım adaha geniş alcaz

MÜKKEMMEL.beyaz odalara bayılıyorum.hem kullanımı açısından hem görünümü açısından çok şık duruyolar.benim kuzenimde kızının odasını beyaz yaptı sadece nevresimlerini pembe kullandı ve okadar ferah bir oda olduki.bence çok renk kullanma.asil,temiz ,ferah iç açıcı bir oda olsun.İbebeğini sağlıkla mutlulukla büyüt bugüzel odada.

vallaha ben çok beğendim tam prenses odası olmuş zarif ve asil biraz renklerdirirsin o zaman daha da güzel olur iyi günlerde kullanın inş

ben de bu takımdan aldım 2 yaşındaki kızım için. (ay sonu gelecek) ama karyolamız tek kişilik. taşlı ve beyaz olması büyük avantaj.. istediğin renkle kombine edebilirsin. marshallın bebek odalarına özel boyaları var: hijyen. tavsiye ederim. ıslak kum rengine boyadık biz. çok güzel oldu. ayrıca pamuk prensesli pembe karyola örtüsü ve rengaren nevresim tk hediye geldi.

temizliği zor olsa da, her yaşta kullanılabilecek bi tk.

Back