ben aldım safir'imin ve birçok arkadaşımın dolabından çokça sayıda kıyafet,çokça da sattım:92::124::124::124:ten uyuşmazlığı yaşamadık şükürr
herkesin kendi insiyatifindedir bu gibi durumlar,hepimiz koca insanlarırız,iyi- kötüyü, artı -eksiyi pekala ayırt edebiliriz, parkta çamur ile oynayan çocuklara laf geçirmeye çalışan uslüb kimseye yakışmaz,karşılığını da alınca siz de üzülürsünüz...gereksiz bir polemik,Safir'im benim cicileri merakla bekliyorum
su yaptıgın hareketlerle sureklı kendını kucuk duruma dusuruyosun.. senın yorumlarından rahatsız oldugum ve samımıyetsız gordugum ıcın resımlerıme yazmamanı rıca ettım.. bu yaptıkların senı kucuk duruma dusuruyor benden soylemesı ıstersen sen yıne devam et
belliki hırsı geçmemiş saldırayım derken komik duruma düşmüş arkadaş çok saçma bi yorum olmuş aldığımız sütyenleri bile deneyip çıkarıyolar geçtim elbiseyi yani el değmemiş kıyafet giydiğinimi sanıyoduki arkadaş
bide burda en özelini iç çamaşırını satanı gördüm elbise devede kulak onun yanında
kızlar bu kadar düştünüzmü yaw başkasının giydigi kıyafeti nasıl giymeye cesaretiniz var şaşırdım vallah tenden tene hastalık olur ikinci elemi kaldınız tövbe tövbe :)nese ya iyi almalar siz bilirsiniz
Ya pardon da kişiyi hedef aldığın o kadar açık ki yani bence sen bu yorumu yazarken haykırmışsın zaten.. bide diyorsun ki sağlık için söyledim sizi düşündüm falan bizi düşündüğün için mi "kızlar bu kadar düştünüz mü" diyorsun :)
Neyse konu sahibi arkadaşım bu arada zevkin gerçekten çok hoşmuş öğrenci olmasam talip olacağım çok kıyafet var ama işte :26: ayrıca iyi satışlarr :)
safircim sen takma o kizi biz senden yeni urunler beklios
yokmus o kiz burnunu sokmus gitmis aaaa
gel geell elbiselere geellll :)))
zaten pembe siyah elbisede gitti poffff(((
:) evet gıttı canım yenılerını eklıcem ama kesın begeneceklerın cıkar :)
Birde bedenlerini sormuştumcanım sıyah 40 pembe 80 sarı satıldı
bunlardan bana uymayan var mı 34 olmamalı dar gelir bana canım,çiçekli zaten bana küççükmüş,koca totoma sığmaz36 bedenim ince 38 e kayan :))))
Eki Görüntüle 982331 Eki Görüntüle 982332 Eki Görüntüle 982333 Eki Görüntüle 982334 Eki Görüntüle 982335 Eki Görüntüle 982336 Eki Görüntüle 982337
walla pcyi kapaticam seni bekliorum kacirmiim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?