Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

hain dom dom ,uymaz ortadaki siyah 34 eden:23: sığ sığabilirsen.. ben 50 kg a düşmüşüm he bu arada. 2 -3 kg daha verip gelcem tükkana gene :41:

:1:

:52::52: beden uyar bana 58 im her gün koşuyorum,bisiklet ceviriyorum,pilates yapıyorum,....vsbu bakımdan sadece marka ve fiyatları öğrenmem yeterli ...:4::4:

:1:ayrıca Nilin aldığı ürünlerin tamamına talibim...2 katını öderim:1::1::1:
şaka hee :)) ödemem ve güle güle kullan canım:21:

• Beğen
Reactions: Nil
:52::52: beden uyar bana 58 im her gün koşuyorum,bisiklet ceviriyorum,pilates yapıyorum,....vsbu bakımdan sadece marka ve fiyatları öğrenmem yeterli ...:4::4:

50 kg a uymayan 58kg e uycak heeeeee:52::52:

anaaaaaaa,tutmayın beniiiiiiiii:22::4:

:38:

şaka maka safirciğim pek zevkli:nazar:

canım 58 kılo ısen sana en sondakı uyar dıgerlerı 34 36

benim adam beni bu ay boaşamazsa bir daha sittin sene boşamaz:52::52::52::52::52::52:

:1::1::1:hepsi için bir açıklaman olsun :))yada özrün:24::24::24:

ve ürünler çok zevkli ve Safirciğim :ssz:bu ne yahu uçacak gibisin xs ve s:50::50
neyse alamadığım için çamur yapıyorum:54:iyi satışlar

Son düzenleme:
hahahahahh verırsen olur valla :)

sen bir ara ölçülerini al onların 2 sinin (dün ilk seçtiklerim arasında alamadıklarım 34 beden olanlar)bana göğüs -bel ve basen ,olur niye olmasın,50 kg ımşuan bile belki gelebilir,avatarıma koydum bak resmimi hatta orada 53-54 kg dım:23::29:

Son düzenleme:
sen bir ara ölçülerini al onların 2 sinin (dün ilk seçtiklerim arasında alamadıklarım 34 beden olanlar)bana göğüs -bel ve basen ,olur niye olmasın,50 kg ımşuan bile belki gelebilir,avatarıma koydum bak resmimi hatta orada 53-54 kg dım:23::29:

tmm canım alırım suoer gozukuyosun gercekten belkı de olur bılmıyorum kı ben geldıgın de uzulme dıye dıyorum ben onların olculerını alır sana soylerım tatlım

Back