Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

tanrım bayılacağım şimdi...senin gibi zevkli hatunu görmeyeli yıllar oldu:53:

bunları benim için ayırırmısın ,diğer koyacaklarını da görmek isterim çünkü ..

birde 34 bedene olur dimi bunlar?

aslında bu da olur ..hem daha dar gibi...Ama acaba çok büzgülü durur fermuarı?:26: diye düşünuyorum

cok tesekkur ederım :) ayırırım tabı canım kesın ıstıyosan uzerım de resım de koyucam 34 beden olur

zahmet etmene gere yok canım ,sözüne güveniyorum:16:

peki o 3 tanesi kaç TL :27:

Son düzenleme:
kızlar bu kadar düştünüzmü yaw başkasının giydigi kıyafeti nasıl giymeye cesaretiniz var şaşırdım vallah tenden tene hastalık olur ikinci elemi kaldınız tövbe tövbe :)nese ya iyi almalar siz bilirsiniz:1::1:

sen neden heryerden karsıma cıkıyosun nıye benı takıp edıyosun suraklı ne kadar ayıp ınsanları asagılamak bu yaptıgın terbıyesızlık.. cok yazık

kızlar bu kadar düştünüzmü yaw başkasının giydigi kıyafeti nasıl giymeye cesaretiniz var şaşırdım vallah tenden tene hastalık olur ikinci elemi kaldınız tövbe tövbe :)nese ya iyi almalar siz bilirsiniz:1::1:

SEN MAĞZADA ELBİSE DENEDİĞİNDE İLK DENEYEN SEN OLMUYORSUN ...HABERİN VAR MI...

bir fikir sundum sadece :1:

sen neden heryerden karsıma cıkıyosun nıye benı takıp edıyosun suraklı ne kadar ayıp ınsanları asagılamak bu yaptıgın terbıyesızlık.. cok yazık

ya ben seni nie takip edim duvarda görünüyorsun hem ben nie küçümseyeyim düşündügüm için söylüyorum sen evlisin bekarda olsan aynıdır hastalık olur tenden tene sen başkasının kıyafetini nasıl giymesin almazsın bende arkadas olarak arkadaslarımı uyardım fikrimi söledim kendileri bilir nese ya iyi satıslar:)

bu yorumunuz gercekden coooook cirkin olmus dusuncelerinizi kendinize saklayin lütfen.... !!!

aynı şey degil ben fikrimi söledim giyecek olacak sizsiniz

nasıl aynı şey değil....onlarca insan deniyor onları ve alan makinede bir güzel yıkar...

allah aşkına ne yazdığınıza bir bakın önce...belli ki gareziniz konu sahibine ama haksızsınız..

aynı şey degil ben fikrimi söledim giyecek olacak sizsiniz

su yaptıgın hareketlerle sureklı kendını kucuk duruma dusuruyosun.. senın yorumlarından rahatsız oldugum ve samımıyetsız gordugum ıcın resımlerıme yazmamanı rıca ettım.. bu yaptıkların senı kucuk duruma dusuruyor benden soylemesı ıstersen sen yıne devam et

nasıl aynı şey değil....onlarca insan deniyor onları ve alan makinede bir güzel yıkar...

allah aşkına ne yazdığınıza bir bakın önce...belli ki gareziniz konu sahibine ama haksızsınız..

ya saçma sapan konusmayalımm ya su kadınlar kulubünde adam gibi adam yokmu nya şaşırıyorum en küçük bisede agzınız açılıyor kapanmak bilmiyor şurda saglık açısından söledim tabikide aynı sey degil2 üc kez giyilmis yani nerde giydigini nerden biliyorsun gözünle gördünmü discoda partide yemekte dansta nerden giydigini nerden biliyosun ya alın beni ilgilendirmez düsünende kabahat zaten..

Son düzenleme:
su yaptıgın hareketlerle sureklı kendını kucuk duruma dusuruyosun.. senın yorumlarından rahatsız oldugum ve samımıyetsız gordugum ıcın resımlerıme yazmamanı rıca ettım.. bu yaptıkların senı kucuk duruma dusuruyor benden soylemesı ıstersen sen yıne devam et

su uyeye cevap vermesekte aramizdan gitse!!!bosverin gitsin

benim seninle bi derdim yok sen benim ben senin kalbimi kırdın ben senin ama o konu o gün kapandı benim için sen daha ordamısın sende çöpe atmak yerine tasaruf yapıyosun güzel bise bu senin ekmegine mani olmak tabi istemem ben saglık açısından ötürü söledim

benim seninle bi derdim yok sen benim ben senin kalbimi kırdın ben senin ama o konu o gün kapandı benim için sen daha ordamısın sende çöpe atmak yerine tasaruf yapıyosun güzel bise bu senin ekmegine mani olmak tabi istemem ben saglık açısından ötürü söledim

saglik acisindan oldugunu bahsediorsun ama yorumunda assalamak disinda bisey goremiorum gercekden iyi niyetli olsa idin yorumun daha duzgun olabilirdi sende ciddi anlamda samimiyetsizlik var.... kendi yorumlarini tekrar okuyup sonrada halaaaaa ben gercekden saglik acisindan dusundugum için öyle yazdim diebiliosan kendine hak verebiliosan TAMAM.......

burda herkes herseyını satıyor bula bula benım sayfamı mı buldun.. emın ol o kadar temızım kı kıyafetlerımı 1 kere gıyer yıkar ve kaldırım magazadakılerden cok daha temız.. yorum yaparken ınsanları kırmamayı ogren nerde gıymıs hastalık kapıcak falan bunlar ne kadar kotu cırkın kelımeler bır kadının agzına yakısmıyor

burda herkes herseyını satıyor bula bula benım sayfamı mı buldun.. emın ol o kadar temızım kı kıyafetlerımı 1 kere gıyer yıkar ve kaldırım magazadakılerden cok daha temız.. yorum yaparken ınsanları kırmamayı ogren nerde gıymıs hastalık kapıcak falan bunlar ne kadar kotu cırkın kelımeler bır kadının agzına yakısmıyor

safir uzatmıyorum kadınlık dersini senden ögrenecek degilim en son kişisin ha duvara bi bak istersen sayfa senin konunla ilgili hep artık yazma uzatma eger uzarsa admin sayfayı kapatır ok hadi iyi satıslar (::

Back