Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

ben burda suanda gercekden 2sinede uzuldum ama safirin bir hatasi olduguna inanmiorum kötü oldu keske olmasa idi...

sonucda o kızda elindekileri degerlendiordu takdirere sayeyen zor bir is yaniii kisilerle tek tek ugrasmak onlara emek harcamak safire cooook uzuldum ben yaaa cnm bnm ne geregi var birbirimizi huzursuz etmenin uzmeni degmedi ... bnm bile coooooooooook cnm sıkıldı..... insan kalbini kırmak 2dk alior ama tamiri oyle degil istee ne kırılalim nede kıralim.. baskalarinada huzursuzluk yaratmiyalim... kendinize coook iyi bakin iyi geceler

üründen memnun olmayabilirsiniz ama bu kadar tepki vermeniz hiç hoş olmamış. memnun olmadığınızı söyleseydiniz eminim paranızı geri iade ederdi.

canım keşke arka kısmında yanık oldgunuda söyleseydin almadan önceilk gün farketmedim elbiselerin çöpe gitti digeri de tüylenmiş 60 tl değil 1 tl yapmaz param boşa gitti..

İlk gün fark etmedim.. O fiyata satarak sen ayıp ediyorsun eskimiş paçavralarını.. İnsan utanır cidden onları satmaya

şu kırmızıyla boyadığım mesajlarınızdan sizin hiçte iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.
düzgün bir şekilde söyleseydiniz konu sahibine;gönderirdiniz kıyafetlerini, alırdınız paranızı.
bu kadar yaygaraya,küçük düşürmek için çalışmaya ne gerek var?
şu kızdan ne istiyorsunuz anlamıyorum?asıl böyle yaparak kendinizi küçük düşürüyorsunuz,devam edin

safirrr34,
insanlarla özel yazışmalarınızı, üyenin adı soyadı geçen yazışmayı burda paylaşamazsınız!
Daha önce sırf bu sebepten ceza aldınız, ayıptır!
Üyenin kişisel bilgilerinin yer aldığı mesajları paylaşmanız etikte değil üstelik.

Konunuzu kapatıyorum, üyeyle sorun yaşadıysanız bunu halletmenin yolu bu değil, daha uygun yollara başvurmadığınız sürece burdaki satış topikleriniz kapanmaya mahkumdur.

Konunuzun kapatılması veya banlanmanızla alakalı sorununuz varsa Bize Ulaşın buyrun size şikayet hattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…