Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

ben bu alış satış işinde acemiyim nasıl oluyor
nasıl alcam ödemeyi nasıl yapıyorsunuz
ya çok güzelmiş cicilerin..

sagol canım ama satıldı ıste :(

canım keşke arka kısmında yanık oldgunuda söyleseydin almadan önce:20::20:ilk gün farketmedim elbiselerin çöpe gitti digeri de tüylenmiş 60 tl değil 1 tl yapmaz param boşa gitti.. :47::47::47:

canım keşke arka kısmında yanık oldgunuda söyleseydin almadan önce:20::20:ilk gün farketmedim elbiselerin çöpe gitti digeri de tüylenmiş 60 tl değil 1 tl yapmaz param boşa gitti.. :47::47::47:

ne dıyosun sen elbıselerı alalı 10 gun oldu sımdı mı aklın basına geldı memnunıyet msjları attın kac gun ayıp bu yaptıgın sana yarı yarıya ındırım yaptım cok ayıp

Arkadaşlar bu elbise bana olmadı eğer isteyen olursa bana ulaşabilir.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 135
ne dıyosun sen elbıselerı alalı 10 gun oldu sımdı mı aklın basına geldı memnunıyet msjları attın kac gun ayıp bu yaptıgın sana yarı yarıya ındırım yaptım cok ayıp

İlk gün fark etmedim.. O fiyata satarak sen ayıp ediyorsun eskimiş paçavralarını.. İnsan utanır cidden onları satmaya

İlk gün fark etmedim.. O fiyata satarak sen ayıp ediyorsun eskimiş paçavralarını.. İnsan utanır cidden onları satmaya

su konusmaların cok cırkın gercekten pacavraların falan.. geldıgı gun yazdıgın memnnunıyet mesajların elbıseye bayıldıgın, yenı kıyafetlerını beklıyorum heyecanla yazmaların, doktor onermelerın, resımlerını gondermelerın, mesajlarının hepsı duruyor ıstersen buraya ekleyebılırım, suan bunu ne amacla yazdıgını gercekten anlayamadım

su konusmaların cok cırkın gercekten pacavraların falan.. geldıgı gun yazdıgın memnnunıyet mesajların elbıseye bayıldıgın, yenı kıyafetlerını beklıyorum heyecanla yazmaların, doktor onermelerın, resımlerını gondermelerın, mesajlarının hepsı duruyor ıstersen buraya ekleyebılırım, suan bunu ne amacla yazdıgını gercekten anlayamadım

sen mi anlamıyosun benmi anlatamıyorum ilk gün farketmedim diye yazdım... ilkte tşk mesajı yazdım çunku yolladıgın elbiselerin akşam karanlıgı ile kusurları belli olmuyordu taki gündüz gözüyle bakınca aman allahım oda nee bedava versem alan olmaz diye çöpe tıktım.. daha yazmaya devam etceksen paramı iyade eedermisin canım :47::47::47::47:

sen mi anlamıyosun benmi anlatamıyorum ilk gün farketmedim diye yazdım... ilkte tşk mesajı yazdım çunku yolladıgın elbiselerin akşam karanlıgı ile kusurları belli olmuyordu taki gündüz gözüyle bakınca aman allahım oda nee bedava versem alan olmaz diye çöpe tıktım.. daha yazmaya devam etceksen paramı iyade eedermisin canım :47::47::47::47:

sen cok terbıyesızsın ben bunu anladım.. bana ınsan gıbı yazsaydın ertesı gun o zaman ben butun yazdıklarını buraya yuklıcem merak etme bıraz utanırsın belkı cunku senın amacın farklı cope tıktıysan parayı unutucaksın, ınsan gıbı gerı gonderseydın paranı alırdın ama ıste senın amacın farklıymıs,, 10 gunde farketmen cok ılgınc buna kımse ınanmaz

sen cok terbıyesızsın ben bunu anladım.. bana ınsan gıbı yazsaydın ertesı gun o zaman ben butun yazdıklarını buraya yuklıcem merak etme bıraz utanırsın belkı cunku senın amacın farklı cope tıktıysan parayı unutucaksın, ınsan gıbı gerı gonderseydın paranı alırdın ama ıste senın amacın farklıymıs,, 10 gunde farketmen cok ılgınc buna kımse ınanmaz

amacım ne olabilirki sen kimsinde seninle uğraşıyım.. gayet normal degilmi teşekkür etmem benim utancak birşeyim yok ama sen o elbiseleri satarken utanmalısın.. sadece senden almadım nil ve julyy den de aldım o kadar temiz ki ürünleri memnun kaldığım içinde almaya devam edicem..

resmimi kim oluyosunda paylaşıyosun sen şikayet ediyorum şimdi!!!

senın utanacagın bısey yoktu kendın attın ben zorla resım ıstemedım senden farkettıysen 21 subat da yazmıssın bugun 1 mart kac gun gecmıs aradan yalan soyledıgın bellı oldugu ıcın mı sıkayet edıceksın..

ben safirrr34 dun dedigin gibi elbiseleri sana saticagina asla inanmiorum cunku bunu yapicak karakterde birisi degil... bu iste bir yannıslık var yuzde yuz...

ney olursa olsun ne kadar maddiyat önemli olsada birbirinizi herkezin içinde lutfen rencide edmeyin.... bu hos degil... ... :16::16:

Yani ikinizide tanımıyorum ama her ne zaman fark ettiysen mesaj atıp iade etseydin canım ne gerek var burda böyle cingar çıkarmaya :106:

ben cook uzuluorum yaa insanlarin kendilerini degmiycek seyler için kırmasina uzmesine gercekden dunya bos yalan bugun varsin ewet ama yarin olucaginin garantisi yoook degmez yeni.... özelden yazsa idin cnm geri gonder derdi ve paranida iade ederdi bununda altini ciziyim dogru insanlara yannis yapilmamali.... :16::16::16:

Back