Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

Eki Görüntüle 993475 Eki Görüntüle 993476 Eki Görüntüle 993477

arkadaşlar, bunlar bana olmadı S beden mini elbeseler,basenleriniz var ise olmazlar, baştan söyleyim şahsen bana olmadı,36 bedene uygunlar bana olmadılar aldığım fiyattan veriyorum ...siyah-pempe olanı TOLCAN istiyordu ,Siyah-beyazı SEMPATİK KIZ, arkadaşlar alıcaksanız aldığım fiyattan veriyorum ...yoksa diğer isteyenler ulaşabilir,olmadı basenleri eritip ,yine giyicem:52::52::52::52:

aslında 3 ünü aynı kişi alsa çok makbule geçer, sempatik ve tolcan cvp bekliyorum kızlar ?

ben bu üçünü çok beğendim..
ama tesettürlüyüm :31::31:

kaç kilosun 36 olmadı merak ettim :31:

ben bu üçünü çok beğendim..
Ama tesettürlüyüm :31::31:

Kaç kilosun 36 olmadı merak ettim :31:

36 -38 beden arası giyiyorum canım ,ama benim kemiklerim iri ve artı bacak boyumdan dolayı bana tunik oldular ,yoksa bedende sıkıntı yok sonuçta bunlar dar kesim albise modelleri vücudu saran,ama bende direk popomun altında bir kısalıkta kaldılar...

ŞİMDİ BANYOYA KOŞUP TARTILDIM ŞUAN AÇIM 53.770 GR ÇIKTIM :)))

Son düzenleme:
36 -38 beden arası giyiyorum canım ,ama benim kemiklerim iri ve artı bacak boyumdan dolayı bana tunik oldular ,yoksa bedende sıkıntı yok sonuçta bunlar dar kesim albise modelleri vücudu saran,ama bende direk popomun altında bir kısalıkta kaldılar...

ŞİMDİ BANYOYA KOŞUP TARTILDIM ŞUAN AÇIM 53.770 GR ÇIKTIM :)))

ben 47 48 kiloyum olurmuş bana :31:
saol tatlım mesajın için

Canım mesaj atıcaktım ama mesaj kutun doluymuş ben 51 kiloyum boyumda 1.58 sizce bana nasıl olur bu boyu falan bedeni :)

ben senden 10-11 cm uzunum boyu olur canım,albümümdeki resim ile kıyasla tolcan,,esneme payı var elbisenin 3-4 cm kadar ,dar kesim bir elbise :34:

ben senden 10-11 cm uzunum boyu olur canım,albümümdeki resim ile kıyasla tolcan,,esneme payı var elbisenin 3-4 cm kadar ,dar kesim bir elbise :34:

Tamam o zaman canım istiyorum ben bunu :) özelden bana nasıl olucağını yaz istersen bende 5 dakika süresi dolunca cevap veriyim :)

• Beğen
Reactions: Nil
neden hepsi ufak bedenlerinin bari ayakkabı çanta koy senden mutlaka alışveriş yapmam lazım zevkine güvendiğim bir hatunsun :16:

muahh cnmmm :48:

Back