ben bu alış satış işinde acemiyim nasıl oluyor
nasıl alcam ödemeyi nasıl yapıyorsunuz
ya çok güzelmiş cicilerin..
hımmm...ama ben sakaryadan sorun olur mu?
sagol canım ama satıldı ıste
canım keşke arka kısmında yanık oldgunuda söyleseydin almadan önceilk gün farketmedim elbiselerin çöpe gitti digeri de tüylenmiş 60 tl değil 1 tl yapmaz param boşa gitti..
ne dıyosun sen elbıselerı alalı 10 gun oldu sımdı mı aklın basına geldı memnunıyet msjları attın kac gun ayıp bu yaptıgın sana yarı yarıya ındırım yaptım cok ayıp
İlk gün fark etmedim.. O fiyata satarak sen ayıp ediyorsun eskimiş paçavralarını.. İnsan utanır cidden onları satmaya
merhabalar bu kot gömleğin bedeniyle fiyatını öğrenebilir miyim :)http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=991306&d=1392677905
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693142&page=4
Bunu sattın mı ? Satmadıysan fiyat ne kadar ?
su konusmaların cok cırkın gercekten pacavraların falan.. geldıgı gun yazdıgın memnnunıyet mesajların elbıseye bayıldıgın, yenı kıyafetlerını beklıyorum heyecanla yazmaların, doktor onermelerın, resımlerını gondermelerın, mesajlarının hepsı duruyor ıstersen buraya ekleyebılırım, suan bunu ne amacla yazdıgını gercekten anlayamadım
sen mi anlamıyosun benmi anlatamıyorum ilk gün farketmedim diye yazdım... ilkte tşk mesajı yazdım çunku yolladıgın elbiselerin akşam karanlıgı ile kusurları belli olmuyordu taki gündüz gözüyle bakınca aman allahım oda nee bedava versem alan olmaz diye çöpe tıktım.. daha yazmaya devam etceksen paramı iyade eedermisin canım
sen cok terbıyesızsın ben bunu anladım.. bana ınsan gıbı yazsaydın ertesı gun o zaman ben butun yazdıklarını buraya yuklıcem merak etme bıraz utanırsın belkı cunku senın amacın farklı cope tıktıysan parayı unutucaksın, ınsan gıbı gerı gonderseydın paranı alırdın ama ıste senın amacın farklıymıs,, 10 gunde farketmen cok ılgınc buna kımse ınanmaz
resmimi kim oluyosunda paylaşıyosun sen şikayet ediyorum şimdi!!!
sen mi anlamıyosun benmi anlatamıyorum ilk gün farketmedim diye yazdım... ilkte tşk mesajı yazdım çunku yolladıgın elbiselerin akşam karanlıgı ile kusurları belli olmuyordu taki gündüz gözüyle bakınca aman allahım oda nee bedava versem alan olmaz diye çöpe tıktım.. daha yazmaya devam etceksen paramı iyade eedermisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?