Guzel kıyafetlerımı satıyorummm

ben bu üçünü çok beğendim..
ama tesettürlüyüm

kaç kilosun 36 olmadı merak ettim

ben bu üçünü çok beğendim..
Ama tesettürlüyüm

Kaç kilosun 36 olmadı merak ettim

36 -38 beden arası giyiyorum canım ,ama benim kemiklerim iri ve artı bacak boyumdan dolayı bana tunik oldular ,yoksa bedende sıkıntı yok sonuçta bunlar dar kesim albise modelleri vücudu saran,ama bende direk popomun altında bir kısalıkta kaldılar...

ŞİMDİ BANYOYA KOŞUP TARTILDIM ŞUAN AÇIM 53.770 GR ÇIKTIM :)))

Son düzenleme:

ben 47 48 kiloyum olurmuş bana
saol tatlım mesajın için

Canım mesaj atıcaktım ama mesaj kutun doluymuş ben 51 kiloyum boyumda 1.58 sizce bana nasıl olur bu boyu falan bedeni :)

ben senden 10-11 cm uzunum boyu olur canım,albümümdeki resim ile kıyasla tolcan,,esneme payı var elbisenin 3-4 cm kadar ,dar kesim bir elbise

ben senden 10-11 cm uzunum boyu olur canım,albümümdeki resim ile kıyasla tolcan,,esneme payı var elbisenin 3-4 cm kadar ,dar kesim bir elbise

Tamam o zaman canım istiyorum ben bunu :) özelden bana nasıl olucağını yaz istersen bende 5 dakika süresi dolunca cevap veriyim :)

Reactions: Nil
neden hepsi ufak bedenlerinin bari ayakkabı çanta koy senden mutlaka alışveriş yapmam lazım zevkine güvendiğim bir hatunsun

muahh cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…