bana ayırırmısın o mevsimlik montu kesın alcam malum maas bekliyorum hazır oldugum an sana yazarım olurmu size uyarmı
mrb siyah uzun kollu bluz ve gri kot ceket ne kadar acaba ?
Eki Görüntüle 993475 Eki Görüntüle 993476 Eki Görüntüle 993477
arkadaşlar, bunlar bana olmadı S beden mini elbeseler,basenleriniz var ise olmazlar, baştan söyleyim şahsen bana olmadı,36 bedene uygunlar bana olmadılar aldığım fiyattan veriyorum ...siyah-pempe olanı TOLCAN istiyordu ,Siyah-beyazı SEMPATİK KIZ, arkadaşlar alıcaksanız aldığım fiyattan veriyorum ...yoksa diğer isteyenler ulaşabilir,olmadı basenleri eritip ,yine giyicem
aslında 3 ünü aynı kişi alsa çok makbule geçer, sempatik ve tolcan cvp bekliyorum kızlar ?
Canim baska kiyafetin varmi koyucagin
tuhh ya uzuldumdıger 3 u oldu ama dımı canım
biraz geç cevap verdim sanırım üzeri yırtılmış hissi uyandıran parça parça dökümlü siyah bluz :)
ödemeyi nasıl yapıyoruz cnm yani bluzu düşünüyorum
Eki Görüntüle 993475 Eki Görüntüle 993476 Eki Görüntüle 993477
arkadaşlar, bunlar bana olmadı s beden mini elbeseler,basenleriniz var ise olmazlar, baştan söyleyim şahsen bana olmadı,36 bedene uygunlar bana olmadılar aldığım fiyattan veriyorum ...siyah-pempe olanı tolcan istiyordu ,siyah-beyazı sempatik kız, arkadaşlar alıcaksanız aldığım fiyattan veriyorum ...yoksa diğer isteyenler ulaşabilir,olmadı basenleri eritip ,yine giyicem
Aslında 3 ünü aynı kişi alsa çok makbule geçer, sempatik ve tolcan cvp bekliyorum kızlar ?
canım benim ayırdıklarımı satma 2 güne dönerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?