- 24 Nisan 2018
- 15
- 20
- 3
- 34
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Selam kızlar güzel giyinmek istiyorum böyle farklı olmak istiyorum kilolu bayanım kilo veremedim bari güzel giyineyim istiyorum istanbul Fatih’te nereye gidebilirim kilom 84 boy 165[/QUOT
En guzel kıyafet fiziktir onun uzerine giydigin herşey olur kendini boyle avutma ve haydi kilo vermeye odaklan.bana isterseniz kizin ve ne derseniz deyin gerçek bu ... Kilonuz giydiginizi göstermez ki kilolularin giydikleride dikkat çekmez ve bakılmaz . hadi yalan diyin. 84 kilo çok degil bir yilda 60 hatta 55olmazsan bende bisey demiyorum :)
Tam yazacaktım, tüm inancım kırılmıştı ki siz yazmışsınız.Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)
Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.
Gorende agir yasamlardaki insanlar kadar var kilosu sanacak ..
Alt tarafi 84 kilo 165 boy .
Bu demek oluyorki 46 beden belki de 44 .
Ne yani 44 beden bir kadin guzel olamaz mi ?
Kadin kadina bunu diyebiliyor ya .
Bunu diyenlerin fotograflarini istesem
Bir de konu sahibinin belki size 10 basar ..
Zayif kadin guzelmis pess
Ee Turk kadini boy ortalamasi 1.50 cm
Kilolarda ona gore az oluyor degil mi
40 _50 arasi
Sonra buna guzel vucut diyorlar ..
Sasirtici
Katılıyorum herkes 90-60-90 olmak zorunda anca o zaman giyinebilirler bu mantık insanı çileden çıkarıyorum resmen ne kadar dış görünüş takıntılı insanlar olduk kiloluysan giyinme eve kapan demedikleri kalıyor. Konu sahibi benim yasadigim sehir olmadıgi icin yer omeremiyorum ama insallah icinize sinem guzel giysiler bulabilirsiniz.Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)
Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.
[
Kilo konusunda yorum yapmadim. Bu konularda elestiri pek hos degil ama kisa boylu olunca otomatik olarak zayif olunmuyor. 1.50-1.55 olup 60-65 kilolarda gezen cok var.
Boyu 150 oldugu icin 40-50 kiloysa herkes. Boyu 170 olanda bu orantiya gore 50-60 kilo olsa kimse sisman demez zaten. -.
Sana demedim ki ben ..
Ama cok fazla giden olmus ustune.
Kiloyla alakali bir sey mi yazdin dikkatimi cekmedi ..
Ben kapalı değilim ama Tuğba giyimden alıyorum tuğba da büyük beden vardı sanırım ve journey den (journey açık ) 44 e kadar online a bak istersen cnmSelam kızlar güzel giyinmek istiyorum böyle farklı olmak istiyorum kilolu bayanım kilo veremedim bari güzel giyineyim istiyorum istanbul Fatih’te nereye gidebilirim kilom 84 boy 165
Neden kilo vermiyorsunuz? Ben olsam kıyafet parasını diyetisyen ve spora veririm zayıflar sonra da kafama göre giyinirim. Kilonuz çok maalesef.
Bi doğurayım inşÜzülerek katiliyorum
Malesef dunyanin en pahali en tarz kiyafetini de giyseniz kilolu oldugunuz gercegi degismeyecek.
Yanlis anlamayin kinamiyorum belki gaza gelirsiniz diye dedim
Lutfen diyet ve sporlar verin
Koca istanbulda niye Fatihle sinirlandiriyorsunuz ki kendinizi. Bir dunya avm var. Bir suru marka, magazayi ayni yerde bulabilirsiniz, boylece farkli farkli bol bol gezer herseye, goz atarsiniz, kafada kombin yapar karar verirsiniz. Özellikle Istinye parka çok giderim ben kiyafet, kozmetik için.
Giyim icin tek biyere gidip bakip, tek yerden giyinmek aradiginiz farkliligi vermez bence.
Fatih'te giyim için akıl danışan, yardım isteyen birine İstinye Park önermek de, annelerin "Canım peynir çekti anne" denilince "Evde makarna var, onu yersin" demeleri gibi olmuşne alaka
Fatihte ne oldugunu bilmiyordum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?