Güzel giyinmek istiyorum yardım kızlar

yüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırım

Ankaradan öneri alabilirim :))

Ankara'dan birkaç öneri de benden gelsin madem. :)

Avm'lerde Taurus'ta çok rahat geziyorum, hiçbir ürün talan olmuş olmuyor çok da çeşit var. Onun dışında Panora ve Cepa-Kentpark da fena değil. Gordion'da sıkılıyorum yakın oturduğum için de olabilir tabi ehehe. Tunalı Hilmi'de pasajlarda bazen güzel şeyler buluyorum. Abiye elbise ararsanız Karum'a mutlaka uğrayın, eskisi gibi uğrayan pek yok ama cidden güzel parçalar var. Avm işi abiye elbise ararsanız Forever New'da güzel şeyler var, mezuniyet elbisemi oradan almıştım hatta.

Konu sahibi muhtemelen tesettür giyiyor, tesettür mağazaları hakkında fikrim yok maalesef. İki önerim var:

1. Fatih'le sınırlandırmayın, artık tesettür giyim çok çeşitli. Çok şık kombinler yapan tesettürlü arkadaşlarım var.
2. Kilo verin. :/ Yani tamam bodyshaming yapmıyorum sağlık sorunları olanları tenzih ederim ama orantılı fizik olunca kıyafetler yakışıyor. Bir sağlık sorununuz yoksa kilo verin. Hem sağlığınız için hem de orantılı bir fizik için. Yani biraz balık etli olsanız tamam da bu kilo çok fazla, üzgünüm. Obezite sınırına yakın sayılır.

Kızmayın ama kilonun üzerini güzel kıyafetlerle kapatmak hiçbir işe yaramaz. Önce spor ve diyetle kilo verin sonra zaten ne giyseniz yakışır. İnternette zayıflama hikayelerine, fotoğraflara bakarak motive olabilirsiniz. Bir diyetisyenden de yardım alabilirsiniz.

Kapalı mısınız bilmiyorum ama eğer değilseniz; zara , mango , hm gibi mağazalarda oldukça güzel parçalar var bir bak istersen .

Vucudunuzu taniyin ilk önce, size yakismayan parcalari ilk eleyin.
Vucut tipiniz nedir mesela, elma mi, armut mu?
Ona göre vurgulamak istediginiz yerleri ön plana cikaracak kiyafetler secin.
Baskisiz birkac parca tsört al, ceket ve de pantalon, mümkünse tek renk olsun. boynuna bir esarp bagla bir günes gözlügü tarz olsun.
Saclarin her daim bakimli olsun, mis gibi kok. Bu sana iyi gelecek olan birsey zaten en basta.
Spora basla cicim ver yavas yavas o kilolari. Ama her daim sik olabilirsin de.
Saglam icinde rahat ettigin bir topuklu al günlük. Bir jean bir tsört ceket aksesuar bitti yaa.

Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)

Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.

Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)

Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.
Harfi harfine katılıyorum.

yüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırım
Morhipocusun sen de. Güzel evt

Zayıf olmayınca hiçbir şey yakışmıyor maalesef.İyi fiziğe ise her şey yakışıyor.
Her kadın zayıf olmak zorunda değil fakat bütün güzel kadınlar zayıf.

Aynı kilolardayız bacım :halay: maalesef zayıflamadan hiçbir şey yakışmıyor.:halay:
Üzülerek katiliyorum
Malesef dunyanin en pahali en tarz kiyafetini de giyseniz kilolu oldugunuz gercegi degismeyecek.

Yanlis anlamayin kinamiyorum belki gaza gelirsiniz diye dedim;)

Lutfen diyet ve sporlar verin

ahaha geçen sefer istediğim bilekliği kaptırdığım sen misin acaba:KK70:

İyi de eğer dünya markalarından giyinmiyorsanız (hermes, gucci, prada vs) İstinye Parkta olan diğer mağazalar çoğu avm’de de var. Özellikle İstinye denmesi tuhaf geldi. Lcw bile var yani düşünün :)

Neden ısrarla Fatih ? Orda cadde üzerinde bir sürü mağaza var , gezin isterseniz ama cidden kilolusunuz . Zayıflamaya çalışın .

Gorende agir yasamlardaki insanlar kadar var kilosu sanacak ..
Alt tarafi 84 kilo 165 boy .
Bu demek oluyorki 46 beden belki de 44 .
Ne yani 44 beden bir kadin guzel olamaz mi ?
Kadin kadina bunu diyebiliyor ya .
Bunu diyenlerin fotograflarini istesem
Bir de konu sahibinin belki size 10 basar ..
Zayif kadin guzelmis pess :D
Ee Turk kadini boy ortalamasi 1.50 cm
Kilolarda ona gore az oluyor degil mi
40 _50 arasi :D
Sonra buna guzel vucut diyorlar ..
Sasirtici :işsiz:

Ankaradan öneri alabilirim :))
Cepa kentpark gordion bu üçünden alışveriş yapmaya bayılıyorum sorsan hangi mağaza diye girerken adına bakmam direk dalarim:))) arada anka mall fena değil. Seneler önce Kızılay giyim yönünden çok iyiydi artık sadece Suriyeillere çalışıyor.

Kilolu olup sonradan zayıflayan biri olarak kilolu geçirdiğim yıllarımı salaklık sayıyorum... çok pişmanım çok.. kilolulara maalesef pek bişi yakışmıyo :(

Gorende agir yasamlardaki insanlar kadar var kilosu sanacak ..
Alt tarafi 84 kilo 165 boy .

Ay ben de kilolarından yakınan herkesi ağır yaşamlarla karşılaştırıp “yok ya kilosu güzel” diye düşünüyorum, yorumu ben mi yazdım acaba dedim okurken :KK70:

Konu sahibi, giyinmeyi bilseydim size güzel önerilerle bulunacaktım ancak giyinmeyi hiç bilmiyorum :KK61: Belki burada taktik öğrenirim diye geldim :KK53:

Back
X