- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.352
- 798
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
hm den tayt Jean aldım 50 tl ye düğmesizler ve çok rahatlar tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırım
Ankaradan öneri alabilirim :))
Harfi harfine katılıyorum.Ne kadar acımasız yorumlar yapılmış ya. Bi şişko demediğiniz kalmış konu sahibine, bu ne acımasızlık. Ne demek kilolu insana ne giyse yakışmaz, ne giyse olmaz? Bunlar nasıl yorumlar ya?
Neden insanın hevesini kırıyorsunuz? Her kadın zayıf olmak zorunda mı? Neden böyle bir algı oluşturuluyor bu ülkede anlamıyorum gerçekten. Belki konu sahibi hasta ondan kilo veremiyor, belki kilosundan memnun vermek istemiyor. SİZE NE? Eleştirmek size mi kaldı? Kızcağız mağaza önerisi istemiş, biliyorsanız yazın bilmiyorsanız cevap vermeyin arkadaş ya bu kadar basit. Hepiniz mankensiniz dört dörtlüksünüz ya, kilolu kadınlar hep tü kaka iğrenç değil mi :)
Konu sahibi sen moralini bozma, kilolu kadınlarda gayet şık ve modern giyinebilir. Yeter ki doğru kombinler seç.
Morhipocusun sen de. Güzel evtyüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırım
Üzülerek katiliyorumAynı kilolardayız bacımmaalesef zayıflamadan hiçbir şey yakışmıyor.
![]()
yüzdeyetmiş indirime girince twıst İpekyol dıyorum oncelikle.ben netten alışveriş yaparım çoğunlukla roman sitesinden abiye alırım uygun fiyatlara morhıpodan 100 tl ye fabrika network que elbise çok aldım.swarovski takı alırım onu da nette morhıpodan yüzde altmış ındırım yakaladığımda alırım
yok ben bileklik almadım 3 kolye bir de telefon kılıfı almıştım.şimdi var ındırım yeni baktım ama çeşit kalmamış benim aldığım kolyeden var amaahaha geçen sefer istediğim bilekliği kaptırdığım sen misin acaba![]()
hermes çanta fiyatına araba alınır yaİyi de eğer dünya markalarından giyinmiyorsanız (hermes, gucci, prada vs) İstinye Parkta olan diğer mağazalar çoğu avm’de de var. Özellikle İstinye denmesi tuhaf geldi. Lcw bile var yani düşünün :)
Cepa kentpark gordion bu üçünden alışveriş yapmaya bayılıyorum sorsan hangi mağaza diye girerken adına bakmam direk dalarim:))) arada anka mall fena değil. Seneler önce Kızılay giyim yönünden çok iyiydi artık sadece Suriyeillere çalışıyor.Ankaradan öneri alabilirim :))
Gorende agir yasamlardaki insanlar kadar var kilosu sanacak ..
Alt tarafi 84 kilo 165 boy .