kendine dikkat et canım...geçmiş olsunŞenizcanlar bende kaciyorum...acayip üsüyorum..hastami olcam ne...
iyisimi bi sicak cay icip yatiyim..hepinizi kocaman öpüyorum,hayirli aksamlar
hoşgeldin canım....ben geldimmmmmmmmm
canım bir tane kuru inciri akşamdan hakiki zeytin yağına koyuyorsun...sabahta aç karına yiyorsun...hem eşin hemde kendin...yani iki tane yapman lazım....kızlar şu zeytin yağı ile yapılan incir kürünün nasıl yapıldığını ve kullanımını bilen varmı...
selam fadikcim nasılsın
hoşgeldin canımŞenizben geldimm...
iyi geceler canımŞeniziyi gecelr kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrr
nesrin fıkraların süper yine canım..özlem napıyo nasıl oldu bugün..
iyi geceler canıma.s.iyi geceler iyi uykular bende yatıyorum.ALLAH rahatlıklar versin kızlar..
fadikcim skocişin evdemi yok yalnız yalnız bekliyon canım burda kimse kalmamış ....
ama ama ama hamisler giremes diye bisey yokkii,
mesela ben hergün basinizda olurum demi ama-tatlicadiarzu-
sükür cevremde arkadaslarim falan var ama aysem acikcasi ben baska bi sebeptende pek katilmak istemiyorum kimseye...
ne biliyor musun???
su lanet ilaclardan,ignelerden bi sürü kilo almam ve hicbiseyi kendime yakistiramamadan dolayi...hevesim gitti herseye karsi ya:çok üzgünüm:
uyusuk garular,ben cayimi demledim pastami bile yaptin,hadin buyrun gariiilülülülülülükaydirigubbakcemile3
BEND ETİMEKLI TATLIM YAPTIM OHH AFIYETIMIZ OLSUN KEŞKE BUNLAR BİLGİSAYARDAN CIKSA ŞİPSAK :roflol:
kendine dikkat et canım...geçmiş olsunŞeniz
hoşgeldin canım....
canım ben de bu rubelle testini merak ettim biraz şimdi nette baktım...
igG ve igm testi yapılır falan birşey diyor..şimdi önceden yaptırdığım testlere baktım da bende yaptırmışım...ama adını bilmiyordum...
aslında çok önemli bir testmiş...genelde hamile bayanların hepsine yapılıyor galiba...