Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

canlar bende kaciyorum...acayip üsüyorum..hastami olcam ne...
iyisimi bi sicak cay icip yatiyim..hepinizi kocaman öpüyorum,hayirli aksamlar

kızlar şu zeytin yağı ile yapılan incir kürünün nasıl yapıldığını ve kullanımını bilen varmı...

canlar bende kaciyorum...acayip üsüyorum..hastami olcam ne...
iyisimi bi sicak cay icip yatiyim..hepinizi kocaman öpüyorum,hayirli aksamlar
kendine dikkat et canım...geçmiş olsunŞeniz
ben geldimmmmmmmmm
hoşgeldin canım....
canım ben de bu rubelle testini merak ettim biraz şimdi nette baktım...
igG ve igm testi yapılır falan birşey diyor..şimdi önceden yaptırdığım testlere baktım da bende yaptırmışım...ama adını bilmiyordum...
aslında çok önemli bir testmiş...genelde hamile bayanların hepsine yapılıyor galiba...

kızlar şu zeytin yağı ile yapılan incir kürünün nasıl yapıldığını ve kullanımını bilen varmı...
canım bir tane kuru inciri akşamdan hakiki zeytin yağına koyuyorsun...sabahta aç karına yiyorsun...hem eşin hemde kendin...yani iki tane yapman lazım....

selam fadikcim nasılsın

iyyim canım...çok sağol...sen nasılsın...

fadikcim skocişin evdemi yok yalnız yalnız bekliyon canım burda kimse kalmamış ....

ama ama ama hamisler giremes diye bisey yokkii,
mesela ben hergün basinizda olurum demi ama-tatlicadiarzu-

hele bi gelme hele bi unut kötükedihüso

bir ara bende öyleydim cücüm.. göbeğim fırlayınca sinir oluyordum.. ama napalım.. senin ilaçlar yapıyor kiloyu fos yani.. bebişin geliyoooo.. doğsun hele bi onunla uğraşmaktan vericen kiloları...Şeniz hihoyyythihoyyyt

günaydınn kızlar ohh ne güzel akşam tatlılar yenmiş kahveler içilmiş bizede ayırdınız mı bakim sırnaşık şey

Ben burda deliler gibi kendi kendime konuşuyorumlülülülülülü
hadi ben kaçtım
çağırsanızda gelmem artık:dilcikar:

evet fadiğim bende baktım
hamilelikte bide geçirildimi bebeğe ciddi hasarlar veriyomuş
Allah korusunkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…