- 7 Kasım 2008
- 1.163
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyyt
azda müzik acalim,eglenelim kizlar....haydi eller havayaaa
sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:vaaaaaaaaaaaavvvv mide fesatı geçirtçeniz bana eline sağlık kornam
kornaaaa?????????????????????????????????????? :mymeka::tomato:kötükedihüso
tesekkür ederim canimmm:asigim:bıtanem benım merak etme gıdecek o kilolar sen bölede güzelsin hem öle demesüprizzzzzklava:
takilalim canim, benim için çok iyi olur:lepi:
bak su an kocis isten geldi haberleri izlerken uyuya kaldi, ve horul horul horluyokafamçokkarıştızaten ya calisir ya uyur:roflol:
aman takma canim ben tam 20 kilo aldim bi ara verdim sonra tekrar aldim! hiç takmiyorum, balik etli hatun oldumhihoyyyt
ben kayfenin usutune bide fal isterim amahihoyyyt
valla ekranda ne kadar guzel gorunuyo, yeni yemek yedim ama yine aciktim
biseycik olmas canim.aksama kocisin baksin bide..
sen varsin canim sagolasin daa,düsünsene hafta ici kocis 12 saat yok,hafta sonuda 8er saat yok...nerde güzelimm sosyal hayattt??güya caliscas:jeyyar:kocisi bi bulsam caliscasda,tövbeeeee
ahhh kızlar ahhh demek yanlız değilmişimbenim kocişte aynı....valla cucum benim kociste hep calisiyo, sosyal hayat kocama bi sifir!!!
bu tedaviler yuzunden bende eve kapandim, ama allahtan burasi var:içelim:
canım öyle bir kulüpmü var bizmi açcağız....gel aysem takilalim depresif ve ayni zamanda evli ama kocisi sürekli calisanlar klübünekaydirigubbakcemile5
bitanem çok takılma bu kilolaraŞeniz hele bir bebek gelsin sonra savaş açarsın kilolarayerimsenibensükür cevremde arkadaslarim falan var ama aysem acikcasi ben baska bi sebeptende pek katilmak istemiyorum kimseye...
ne biliyor musun???
su lanet ilaclardan,ignelerden bi sürü kilo almam ve hicbiseyi kendime yakistiramamadan dolayi...hevesim gitti herseye karsi ya:çok üzgünüm:
ahh ayşecim sanki benim kocişten bahsettintakilalim canim, benim için çok iyi olur:lepi:
bak su an kocis isten geldi haberleri izlerken uyuya kaldi, ve horul horul horluyokafamçokkarıştızaten ya calisir ya uyur:roflol:
aman takma canim ben tam 20 kilo aldim bi ara verdim sonra tekrar aldim! hiç takmiyorum, balik etli hatun oldumhihoyyyt
ben geldim bilehihoyyythehe,kimse gelmezse bizde böyle gün yapariz yani demiiiikaydirigubbakcemile5
gördüklerinde bakin siz sopalara,dayaklarakaydirigubbakcemile3
geldim canımfadıkde gelmiş gel fadığım sende yee
hihoyyytsositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
azda müzik acalim,eglenelim kizlar....haydi eller havayaaa
tesekkür ederim canimmm:asigim:
esimde öyle diyor ama biliyorum ben o moralim bozulmasin diye sanirim..
hehe...benimkide hic uyumaz,keske uyusa en azindan bende yanina yatarimda biraz yüzünü görürüm..
benim esimde ya calisir ya internetin basindadir yada ps oynara.s
valla canim ben tedaviye baslayali 4-5 kilo aldim sanirim,,ama evlendikten sonra toplamda 14-15 kilo almisimdir rahat:1shok:
ahhh kızlar ahhh demek yanlız değilmişimbenim kocişte aynı....
canım öyle bir kulüpmü var bizmi açcağız....
bitanem çok takılma bu kilolaraŞeniz hele bir bebek gelsin sonra savaş açarsın kilolarayerimseniben
ahh ayşecim sanki benim kocişten bahsettin
ama bir değişiklik var...benim kociş daha işten gelmedi gelsin ondan sonrada uyuyacak
ben geldim bilehihoyyyt
geldim canım
hihoyyytsositososito:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
benimki hep uyur, uyumasi bisey degil bi horlamasi var sokaktan duyulur
genelde vucut birazda su topluyo ilaclardan merka etme bebek olsun hepsini verirsin
ben oyle dusunuyorum bi bebek olsun rejim yapacam ve eski formuma donecem, simdi yapsam yine tedavi yine kilo, bosuna ac kalacam:icecream:
Kızlarr ben kaçar
kociş gelir birazdan
yine açık görmesin pc yi
açık görünce delürüyo :mymeka:
gendünüzze cici bakın :asigim: baybayın sositososito
ben tedaviden önce spora baslamistim yeniden...
ne güzel veriyordum kilolari,kendime gelmeye baslamistim...ama tedavi basladi spor gitti bitti-tatlicadiarzu-
doktor yorulmayacaksin dedi diye simdi hele hic bisey yapmiyorum...oh ne ala demikafamçokkarıştı
ki ben 2 aydir kortizon falanda aliyorum ya,aman kilo alcam diye yemiyorum bile düsün:çok üzgünüm:
veririz bakalim,gelsinde minik sipaciklarkaydirigubbakcemile3
beni goren bu hergun bi dana deviriyo der herhalde(76kiloyom)
ama hiç ekmek yemem, sabah kahvaltim sadece kellog's tur(misir gevregi) yaliniz oldugumdan kahvalti yapmam yani, aksam yemegini, her yemekten azar azr yerim ve ekmegi hiç agzima surmem ekmek yemegi fazla sevmem ama yinede kilo aliyorum..
arkadaslarim var sadece kahvaltida bi pideyi yalniz yiyolar ama zayiflar bi yerde adaletsizlik varklava:
tamam canımkaydirigubbakcemile5biz aciyoruz hayatimmmm:lepi:
güle güle canıma.s.Kızlarr ben kaçar
kociş gelir birazdan
yine açık görmesin pc yi
açık görünce delürüyo :mymeka:
gendünüzze cici bakın :asigim: baybayın sositososito
ah canım ben bazen kocişin bu halini hiç çekemiyorumah cucum agizndan bal akiyo, uzun zamandir boyle guzel fal duymamistim:CüvCüv:
valla fadikcigim ben alistim benimki hep boyle bende onun tam tersi çok dinamik biriyimdir, hep gezelim eglenelim...esimse evde kalayim70lik dedeler gibi tv karsisinda uyumayi seviyo
beni goren bu hergun bi dana deviriyo der herhalde(76kiloyom)
ama hiç ekmek yemem, sabah kahvaltim sadece kellog's tur(misir gevregi) yaliniz oldugumdan kahvalti yapmam yani, aksam yemegini, her yemekten azar azr yerim ve ekmegi hiç agzima surmem ekmek yemegi fazla sevmem ama yinede kilo aliyorum..
arkadaslarim var sadece kahvaltida bi pideyi yalniz yiyolar ama zayiflar bi yerde adaletsizlik varklava: