Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar hafta sonu kimsecikler olmiyiiiiiii ya buralarda
biraz sohbet ederdik tuliny bu ara fazla takilmiyorsun neoldu yafuuuuuuuuu
evet canım çok önemli bir testmiş...
evet fadiğim bende baktım
hamilelikte bide geçirildimi bebeğe ciddi hasarlar veriyomuş
Allah korusunkafamçokkarıştı
agzindan bal damliyo sekercimmmmŞenizhele bi gelme hele bi unut kötükedihüso
bir ara bende öyleydim cücüm.. göbeğim fırlayınca sinir oluyordum.. ama napalım.. senin ilaçlar yapıyor kiloyu fos yani.. bebişin geliyoooo.. doğsun hele bi onunla uğraşmaktan vericen kiloları...Şeniz hihoyyythihoyyyt
veririm sekercim...interneti aciosun,googlea giriosun,pasta yaziyorsunlülülülülülücucu şu pastanın tarifini verir misincokacimcoook
canım 1 hafta kayınvaldemler vardı.. perşembe gittiler.. sonrasında da vardım.. buraya gelmiyor ki çok kişi.. ayaklaarını alıştıramadılar bi kötükedihüso ben buralardaydım seninle denk gelmemişizdir.. Şeniz
akşamda ne çok kaynatılmış.. pastalar börekler oh oh kimse gel sende ye dememiş.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::dilcikar::dilcikar: hepinize küstüm :dilcikar::dilcikar:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
herkese iyi hafta sonları kızlar.. akşama girerim.. Şeniz Şeniz Şeniz
cücüm inş çok sıkılmazsın bugün davette.. Şeniz
agzindan bal damliyo sekercimmmmŞeniz
veririm sekercim...interneti aciosun,googlea giriosun,pasta yaziyorsunlülülülülülü
sen iste ben sanada yaparim sekercimmmkaydirigubbakcemile3
gittim geldim bile tülinim sen yoksun aaa:çok üzgünüm:
kiz cok keyifliydi,her milletten insan vardi,eglendik bol bol:lepi:
ösledim senii gel artikkŞeniz
merhaba sevgili geyiğim,topiğim
sende benim gibi yanlızları mı oynuyorsun :çok üzgünüm:
canım üzülme bu kadar...bende yanlızım..benim kocişte işte...
ama benim sıkılmaya vaktim yok...hava güzel diye temizlik yaapıyorum...ortalığı döktüm baya....
canım bende böyle bahar havalarında ya gezmeye gitmek isterim yada evde harıl harıl iş yapmak ama hala belfıtığı problemim devam ediyor bacağıma vuruyor tek yaptığım rutin işler ve yemek oysaki camlarım alçak olsa emnim üzerine beni sil artık yazacaklar istanbulda çamur mu yağıyor anlamıyorum dışarıyı zor görüyorum kaydirigubbakcemile3
fadik fadik fadik fadik fadik fadik ......
pink rose pink rose pink rose pink rose pink rose pink rose ......
buralardasınız çıkın ortaya......
ben burdayım canımmm...
seni seni demek bizi gördünnaniknanik
peki sen nerdeydin bakayım:mymeka:
bugün topik çok boştu:çok üzgünüm:
kimsecikler yoktu:çok üzgünüm: