Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

gunaydin kizlar hafta sonu kimsecikler olmiyiiiiiii ya buralarda
biraz sohbet ederdik tuliny bu ara fazla takilmiyorsun neoldu yafuuuuuuuuu

gunaydin kizlar hafta sonu kimsecikler olmiyiiiiiii ya buralarda
biraz sohbet ederdik tuliny bu ara fazla takilmiyorsun neoldu yafuuuuuuuuu

canım 1 hafta kayınvaldemler vardı.. perşembe gittiler.. sonrasında da vardım.. buraya gelmiyor ki çok kişi.. ayaklaarını alıştıramadılar bi kötükedihüso ben buralardaydım seninle denk gelmemişizdir.. Şeniz

akşamda ne çok kaynatılmış.. pastalar börekler oh oh kimse gel sende ye dememiş.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::dilcikar::dilcikar: hepinize küstüm :dilcikar::dilcikar:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
herkese iyi hafta sonları kızlar.. akşama girerim.. Şeniz Şeniz Şeniz

cücüm inş çok sıkılmazsın bugün davette.. Şeniz

evet fadiğim bende baktım
hamilelikte bide geçirildimi bebeğe ciddi hasarlar veriyomuş
Allah korusunkafamçokkarıştı
evet canım çok önemli bir testmiş...
canım benim testin karşısında rubelle yazmıyor...ben bu test yaptırmışmıyım merak ettim...sen testi alınca adını açıkça bana yazarmısın...
ben kızamıkçık çocukken geçirmişim... çok ağır geçmiş...3 gün hastende yatmışım...eğer dr a götürmeselermiş yaşama şansım bile yokmuş....
birde o teste kızamışçık geçirip geçirmediğinmi belli olacak ben tam anlayamadım....

hafta sonu yine topik bomboşfisfisfis

benimde işlerim var...birazdan da anneme gideceğim....
kendinize iyi bakın
şekerlerŞeniz

hele bi gelme hele bi unut kötükedihüso

bir ara bende öyleydim cücüm.. göbeğim fırlayınca sinir oluyordum.. ama napalım.. senin ilaçlar yapıyor kiloyu fos yani.. bebişin geliyoooo.. doğsun hele bi onunla uğraşmaktan vericen kiloları...Şeniz hihoyyythihoyyyt
agzindan bal damliyo sekercimmmmŞeniz
cucu şu pastanın tarifini verir misincokacimcoook
veririm sekercim...interneti aciosun,googlea giriosun,pasta yaziyorsunlülülülülülü
sen iste ben sanada yaparim sekercimmmkaydirigubbakcemile3

canım 1 hafta kayınvaldemler vardı.. perşembe gittiler.. sonrasında da vardım.. buraya gelmiyor ki çok kişi.. ayaklaarını alıştıramadılar bi kötükedihüso ben buralardaydım seninle denk gelmemişizdir.. Şeniz

akşamda ne çok kaynatılmış.. pastalar börekler oh oh kimse gel sende ye dememiş.. :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::dilcikar::dilcikar: hepinize küstüm :dilcikar::dilcikar:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
herkese iyi hafta sonları kızlar.. akşama girerim.. Şeniz Şeniz Şeniz

cücüm inş çok sıkılmazsın bugün davette.. Şeniz

gittim geldim bile tülinim sen yoksun aaa:çok üzgünüm:
kiz cok keyifliydi,her milletten insan vardi,eglendik bol bol:lepi:
ösledim senii gel artikkŞeniz

agzindan bal damliyo sekercimmmmŞeniz

veririm sekercim...interneti aciosun,googlea giriosun,pasta yaziyorsunlülülülülülü
sen iste ben sanada yaparim sekercimmmkaydirigubbakcemile3

gittim geldim bile tülinim sen yoksun aaa:çok üzgünüm:
kiz cok keyifliydi,her milletten insan vardi,eglendik bol bol:lepi:
ösledim senii gel artikkŞeniz

kıskandım seni gezmeye çıktım canım.. güzel vakit geçirmene sevindim.. Şeniz

merhaba sevgili geyiğim,topiğim
sende benim gibi yanlızları mı oynuyorsun :çok üzgünüm:

merhaba sevgili geyiğim,topiğim
sende benim gibi yanlızları mı oynuyorsun :çok üzgünüm:

canım üzülme bu kadar...bende yanlızım..benim kocişte işte...
ama benim sıkılmaya vaktim yok...hava güzel diye temizlik yaapıyorum...ortalığı döktüm baya....

günaydın hayırlı pazarlar şekerler....nerelerdesiniz yafisfisfis
biz sabah eşimle oy kullandık...eşim ordan işe gitti ben eve geldim...
ben temizlik yapıyorum...arada uğrarım....
öptüm hepiniziŞeniz

canım üzülme bu kadar...bende yanlızım..benim kocişte işte...
ama benim sıkılmaya vaktim yok...hava güzel diye temizlik yaapıyorum...ortalığı döktüm baya....

canım bende böyle bahar havalarında ya gezmeye gitmek isterim yada evde harıl harıl iş yapmak ama hala belfıtığı problemim devam ediyor bacağıma vuruyor tek yaptığım rutin işler ve yemek oysaki camlarım alçak olsa emnim üzerine beni sil artık yazacaklar istanbulda çamur mu yağıyor anlamıyorum dışarıyı zor görüyorum kaydirigubbakcemile3

canım bende böyle bahar havalarında ya gezmeye gitmek isterim yada evde harıl harıl iş yapmak ama hala belfıtığı problemim devam ediyor bacağıma vuruyor tek yaptığım rutin işler ve yemek oysaki camlarım alçak olsa emnim üzerine beni sil artık yazacaklar istanbulda çamur mu yağıyor anlamıyorum dışarıyı zor görüyorum kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canıma.s.demek bel fıtığın var...aman dikkt et kendine...boş ver camları:dilcikar:sanki silsen temiz duruyorlarda:dilcikar:...ah canım gerçekten istanbula çamurmu yağıyor acaba...geçen camların ikisini silmiştim bugünde diğer kalanları sildimkafamçokkarıştı
canım cam silmek insanı yoruyor...sen silme sakın...ağır işlerini yapmaya yardim edecek kimsen varmı...
rabbim acil şifalar versinŞeniz

piknikim sanada iyi pazarlarŞeniz

herkesler nerde uleynnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden gezin gezin en geç yarına burdasınız ona göre.... kötükedihüso

İyi pazarlar kıslar bugün kimse yok anlaşılan diğer topiğede baktım orasıda boştu burasıda boşalmış neyse herkesin işi var anlaşılan bende kaçıyım ozaman görüşmek üzereŞeniz

fadik fadik fadik fadik fadik fadik ......

pink rose pink rose pink rose pink rose pink rose pink rose ......

buralardasınız çıkın ortaya......

fadik fadik fadik fadik fadik fadik ......

pink rose pink rose pink rose pink rose pink rose pink rose ......

buralardasınız çıkın ortaya......

seni seni demek bizi gördünnaniknanik
peki sen nerdeydin bakayım:mymeka:
bugün topik çok boştu:çok üzgünüm:
kimsecikler yoktu:çok üzgünüm:

ben burdayım canımmm...

seni seni demek bizi gördünnaniknanik
peki sen nerdeydin bakayım:mymeka:
bugün topik çok boştu:çok üzgünüm:
kimsecikler yoktu:çok üzgünüm:

eferim hoşgelmişseniz.. bugün pek saçma bi gün oldu fadiğim.. gece 3 tü uyumadım daha.. ileri alınınca 4 oldu.. sabah kaç kez uyandım kalkamadım.. 12 de kalktım.. yeme içme oy verme pazar falan.. bi de araba kullanmaya gittim hihoyyyt hihoyyyt dırın dırın... delikafadulden delikafaduldendelikafadulden gelince yiine yattım az önce kalktım.. eşimde yatmış.. şimdi de yemek yicez.. hava da sıkıcıydı.. saat işi bozdu dengeyi bozdu yani..

siz nasılsınız bakalım... pinkim sen.. Şeniz

Yanlış Aradım
Hizmetçi: -Aloo Adam: -”Kızım benim benim, hanımı telefona çağır bakayım ” Hızmetcı: -”Bir dakika efendim ” hızmetci:-” Alo ” Adam:” Ne oldu kızım, hanım nerede? ” Hızmetcı:” Ay beyfendi nasıl söylesem, hanımefendi yatak odasında biriyle beraber. ” Adam:” Nee, bir adamla mı? ” Hızmetcı:” Evet beyfendi. ” Adam: Nasıl olur hem de benim evimde ha! Bana bak kızım, git benim çalışma odama, aç masamın çekmecesini ordaki tabancayı al, ikisini de öldür, emrediyorum sana! ” Hızmetcı: ”Beyfendi, ben nasıl yaparım! ” Adam: ”Yaparsın, bak telefonda bekliyorum, yürü haydi..ıki el silah sesi duyulur..” Hızmetcı:” Alo, beyfendi ” Adam: ”Ne yaptın kızım? ” Hızmetcı:” Söylediğiniz gibi silahı aldım, ikisini de öldürdüm efendim. Sonra da silahı havuza attım. ” Adam:” Ne havuzu? ” Hızmetcı: ”Bahçedeki yüzme havuzuna beyfendi, nereye olacak! ” Adam:” Ulan bizim villada yüzme havuzu yok ki, orası neresi ki Alooo? ”

Kadınları Anlamak
Adamın biri kumsalda dolaşırken ayağı bi şişeye çarpmış..Şişenin tıpasını çıkarmış ve içinden bir cin çıkmış..Cin adama - Bir dilek hakkın var..Dile benden ne dilersen! demiş..Adam da - ıki okyanusu birbirine bağlayan bi köprü yapmanı istiyorum..demiş..
Cin :
- Yahu kardeşim bu ne biçim dilek daha olanaklı bişeyler iste..demiş..
Adam :
- Öyleyse kadınları anlamak istiyorum..demiş..
Cinin cevabı çok kısa ve net :
- Köprü kaç şeritli olsun ? demiş..

Hacim Nedir?
Öğretmen bir arkadaşımdan naklen => -5.Sınıfların Fen Bilgisi sınavının 2.sorusu: ‘Hacim nedir? Bir örnek vererek açıklayınız.’ Öğrencimizden gelen cevap:
-Hacdan gelenlere hacim denir..Örnek: Nasılsın hacim?
:roflol: :roflol: :roflol:

Yeni Geldüm
Bir gün Temel yüksek bi binanın tepesinden düşmüş..Baygın yerde yatarken etrafını kalabalık sarmış..Temeli uyandırmışlar;- ne oldu kardeşim diye sormuşlar..Temel de -Ne bileyum uşağum, bende yeni geldum daa..demiş..

X