nevs sock oyunun adı düşen çorapları topluyosun
zevkli oda ama 2. olabildim...
canım ben aslen izmirliyim...
ailem manisaya yakın bir kasabasında izmirin...
ben oradan okula gelip gidiyorum manisaya...
eşim marta kadar kurslarda gezecek...
nasip olursa sonra kura çekecek...
sonra taşınıcaz...
ama bizim iş yaş...
2 senede bir tayin var...:gitme:
kolay gelsin şekeropuyorumnanaktangörüşmek üzere diyelim o zaman Nur'cum.. opuyorumnanaktan
bugün domatesi biberi aldım..
salçaya başlıyorum bugün doğramayı bitiririz..
kardeşimde var hazır..
hafta başınada sıkarız..
aksama misafir gelcek
pek aranizda olamiycam yoksa karistiridim eccuk ortaligi
pasta borek yapcam sizede gonderirim
aksama misafir gelcek
pek severim salça çıkarmayı...
sinekler insanın etrafına üşüşmeseÇok üzgünüm çoook
kolay gelsin şekeropuyorumnanaktan
imkanımız olsa da yardım etsek ne güzel olur...
hem eminim çokta zevkli geçerdi...
aksama misafir gelcek
naber kızlarrr tülin ne salçası ya helal olsun sana yapabiliyosun ben hayatta beceremem sanırım
tulinim oh maaşallah. Ben de çok severdim, geçen sene biber salçamı falan, reçellerimi, turşularımı hep yapmıştım. Bu sene malum tık yok benden. Bir tek eşimle turşu yaptık. O da canım istiyor diye. Sarımsaklarını falan hep eşime ayıklattım, malzemelerini ona yıkattım. Ben de rehberlik yaptım. zemuszemus
selam kızlar kolay gelsin tülişimm
iyi günlerde yiyin caanım ellerine sağlık benim kayınvalide yapıyo walla aferin kız sana maşallah diyim nazar değmesin
ne haber kısçeler
benim kayınvalde de köyden hazır alıyor kaydirigubbakcemile3
bu sene denemek istedim..
annem içinde yapıyorum..
samsunda havalar sürekli ılık gittiği yağmur olduğu için kuruma imkanı olmuyor..
inş olur da yeriz kaydirigubbakcemile3
sağol canım tü tü tü de:roflol:
güneştemi yapacaksın zor olmaz mı sen kaynat bitir bi günde ama müstakil ev ister demi oda neyse bakalım tü tü tü maşallah benimde kayın validem köyde ve oda hazır alıyoo nası ollsa eşim veriyo parasını oda bana bittikçe veriyoo bide tekrar ben mi yapayım yada alayım
güneştemi yapacaksın zor olmaz mı sen kaynat bitir bi günde ama müstakil ev ister demi oda neyse bakalım tü tü tü maşallah benimde kayın validem köyde ve oda hazır alıyoo nası ollsa eşim veriyo parasını oda bana bittikçe veriyoo bide tekrar ben mi yapayım yada alayım
TÜLİN beni buralarda salça çıkarmaya özendirdin ya...
valla iş yapasım tuttu..
ben gidene kadar vakit geçer...
nasipse senye artık
bence salça güneşte yapılır canım..
hep böyle gördüm ocakta pişirmek acayip geliyor bana.. kaydirigubbakcemile3
ben güneşte yapim.. kaydirigubbakcemile3
kendisi yapıyor sandım seninki de hem köyde hem parayla alıyor hee..
vay uyuşuk vay kaydirigubbakcemile3
uğraşma tabi canım bir de eşin veriyorsa parasını ne gerek var ama dimi :roflol:
sorma canım sorma herşeyii biz alıyoz köydeler topraklarıda var pazardan eşim alır ihityaçlarını domatesten tutta su parasına kadar evlat yapacak tabii ben karışmam ama bu kadar rahatlık olmaz diye düşünüyorum önünde toprağın var yap demii hem gün geçer aman nebiliyim ben neyse bişi demiycem zaten biraz canım sıkkın ailesi konusunda benimsenmediğim için pek sevemedim kötü sözüm yok ama işte mecburen gülüyoruz birbirimize birde evde kalmış görüömce var bende 40 yaşında sorma başımıza işte açtı busene hikayem uzun yaniii
sorma canım sorma herşeyii biz alıyoz köydeler topraklarıda var pazardan eşim alır ihityaçlarını domatesten tutta su parasına kadar evlat yapacak tabii ben karışmam ama bu kadar rahatlık olmaz diye düşünüyorum önünde toprağın var yap demii hem gün geçer aman nebiliyim ben neyse bişi demiycem zaten biraz canım sıkkın ailesi konusunda benimsenmediğim için pek sevemedim kötü sözüm yok ama işte mecburen gülüyoruz birbirimize birde evde kalmış görüömce var bende 40 yaşında sorma başımıza işte açtı busene hikayem uzun yaniii
ekip biçemiyorlarsa da icara versinler..
az çok gelir olur..
evlat yapar tamam da evin her yükü de yüklenilmez..
onun da bakması gereken bi ailesi var sonuçta..
ama bazıları bunu anlamak istemiyor..
bu yaşa kadar ben baktım artık sen bana bakacan mantığı oluyor..
görümcen de evlenmez artık bundan sonra.. kaydirigubbakcemile3
kaldı başına canım..
başına ekşir durur kolay gelsin sana :teselli:
oooo görümcenin işi karışık canım..
çocuğu varsa nafaka hakkı kadının..
kayınvalden anlamıyor demek ki.. eşinin görüşmemesi bile birşeyi değiştirmemiş..
Allah yardımcın olsun canım..
inş hasta olmazlar..
kimse kimseye mecbur değil..
Allah hepsine sağlık versin..
eline kalırlarsa da yine elinden geldiğince bakmaya çalış canım..
olsun sevaptır..
yok walla bendeydi görümcem bugun sordum hemen üstünü kapattı tabii hakkı çocukların. walla canım bizde 4 atanın hakkı bir diye bir söz vardır bakacaz tabii allahtan korkarım ben ama eşimin mecbursunn demesi sinir etti benii
neyse kafanı yormayım karışık bizde işler görümce 40 dan sonra kocaya kaçarsa hiç şaşmam