Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

sorma sorma çok feciii iyice bozdu niyeti neyse rüyasında beni görecek şimdi kabusu olacam daha fazla konuşmayım hakkında

tulinim oh maaşallah. Ben de çok severdim, geçen sene biber salçamı falan, reçellerimi, turşularımı hep yapmıştım. Bu sene malum tık yok benden. Bir tek eşimle turşu yaptık. O da canım istiyor diye. Sarımsaklarını falan hep eşime ayıklattım, malzemelerini ona yıkattım. Ben de rehberlik yaptım. zemuszemus
aferin kocişine canım...tabiki yardım edecek...
eşimde bende turşuyu çok severiz...ama ramazanda yenmez diye biraz daha bekleyeyim dedim...bayrama doğru kurarım artık....zaten sıcaklarda çok çabuk eşkiyor....

sorma canım sorma herşeyii biz alıyoz köydeler topraklarıda var pazardan eşim alır ihityaçlarını domatesten tutta su parasına kadar evlat yapacak tabii ben karışmam ama bu kadar rahatlık olmaz diye düşünüyorum önünde toprağın var yap demii hem gün geçer aman nebiliyim ben neyse bişi demiycem zaten biraz canım sıkkın ailesi konusunda benimsenmediğim için pek sevemedim kötü sözüm yok ama işte mecburen gülüyoruz birbirimize birde evde kalmış görüömce var bende 40 yaşında sorma başımıza işte açtı busene hikayem uzun yaniii:nazar::nazar:
köyde yaşayıpta bahçe yapmamak olmaz ki...
hem tertemiz hormonsuz yetiştirmek varken neden hazır alıyorlar...
ama tabi herkes rahatına pek düşkün:dilcikar:
canım bende de evde kalmış görümce var....50-55 yaşında var...
şuan köyde küçük eltimle beraber duruyorlar...
kayınpederim 85 yaşlarında yatalak değil ama bakıma muhtac...
banyosunu falan hep görümcen yaptırıyor...
öncelerden kışın gelir biizm yanımızda kalırdı ama kaynanam öldükten sonra daha gelemiyor...

tü tü tü maşalalh tülinime:nazar::nazar:

sorma sorma çok feciii iyice bozdu niyeti neyse rüyasında beni görecek şimdi kabusu olacam daha fazla konuşmayım hakkında

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım..
sonra yine kaynatırız görümceni..

fadikcim buralardasın sanırım iyi geceler canım..

[
köyde yaşayıpta bahçe yapmamak olmaz ki...
hem tertemiz hormonsuz yetiştirmek varken neden hazır alıyorlar...
ama tabi herkes rahatına pek düşkün:dilcikar:
canım bende de evde kalmış görümce var....50-55 yaşında var...
şuan köyde küçük eltimle beraber duruyorlar...
kayınpederim 85 yaşlarında yatalak değil ama bakıma muhtac...
banyosunu falan hep görümcen yaptırıyor...
öncelerden kışın gelir biizm yanımızda kalırdı ama kaynanam öldükten sonra daha gelemiyor...

walla rahatlıktan sanırım eşim yaşlı yapamazlar diyo ama maşallah turp gibiler nebiliyim ben diğer amcaları yengeleri hepsi ekip biçiyolar bir bizimkiler oturuyo ne diyim kendileri bilir dediğin gibi bakacağız fadikçiğim öle bişi olursa annem kayınvalidesine 25 yıl baktı onlar insan deilmiydi genç olmadılar mı başımıza gelince mecburuz sanırım belkide kaygımız bizden önceki nesill gibi değiliz sabırsızız bazı konularda değilmi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım..
sonra yine kaynatırız görümceni..

fadikcim buralardasın sanırım iyi geceler canım..
he he buralardaydım kaydirigubbakcemile5
iyi geceler bitanemopuyorumnanaktan

walla rahatlıktan sanırım eşim yaşlı yapamazlar diyo ama maşallah turp gibiler nebiliyim ben diğer amcaları yengeleri hepsi ekip biçiyolar bir bizimkiler oturuyo ne diyim kendileri bilir dediğin gibi bakacağız fadikçiğim öle bişi olursa annem kayınvalidesine 25 yıl baktı onlar insan deilmiydi genç olmadılar mı başımıza gelince mecburuz sanırım belkide kaygımız bizden önceki nesill gibi değiliz sabırsızız bazı konularda değilmi

canım tabiki bakacağız...şuan sadece tek bir eltimle kalıyorlar diye ben çok rahatsız oluyorum...en azından yazları gelip bizimle kalsalar çok iyi olacak...
ama kayınpeder köy hayatına çok alışmış..
burada yapamıyor....

canım bizimkiler 6 erkek kardeş...hepside ben bakmam demez...rabbim elden ayağa düşürmesin....
mecbur kaldımı tabiki bakarım...
benim annemde kayınpederine 16 sene bakmış...
evet onlar bu konuda daha iyiler...biz rahatlığa yanlızlığa alışmışız...bu yüzden biraz zor geliyor...

kkızlar acıktınız mı bakem. size pizza yaptım.
resim246s.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/306305-harika-karisik-pizzaresimli.html

yok canım koyar mıyım. aşkolsun. kzıalr akşamı nasıl edicez.ilk gün zor olur biraz ama sonra alşırız herhalde.

evet canım zamanla alışırız...
ben en çok çalışan arkadaşlarımızı birde eşlereimizi düşünüyorum...
onların işi çok zor:çok üzgünüm:evdekiler gündüz biraz dinlenip hatta yatabilirlerde....
ama çalışan için zor heleki zor işlerde çalışan eşler için daha zor...
çünkü günler hem uzun hemde sıcak bu sene...allah yardımcımız olsun...

evet canım zamanla alışırız...
ben en çok çalışan arkadaşlarımızı birde eşlereimizi düşünüyorum...
onların işi çok zor:çok üzgünüm:evdekiler gündüz biraz dinlenip hatta yatabilirlerde....
ama çalışan için zor heleki zor işlerde çalışan eşler için daha zor...
çünkü günler hem uzun hemde sıcak bu sene...allah yardımcımız olsun...

nasıl yapıcaz bilmem...
Allah sabrını verir ama insan ilk başta bi korkuyor...
napalım uyuruz bizde daraldıkça...
geçen sene 2 saat uzanıyordum uyuyamasamda...
napayım sinirlerim bozuluyordu

X