aferin kocişine canım...tabiki yardım edecek...tulinim oh maaşallah. Ben de çok severdim, geçen sene biber salçamı falan, reçellerimi, turşularımı hep yapmıştım. Bu sene malum tık yok benden. Bir tek eşimle turşu yaptık. O da canım istiyor diye. Sarımsaklarını falan hep eşime ayıklattım, malzemelerini ona yıkattım. Ben de rehberlik yaptım. zemuszemus
köyde yaşayıpta bahçe yapmamak olmaz ki...sorma canım sorma herşeyii biz alıyoz köydeler topraklarıda var pazardan eşim alır ihityaçlarını domatesten tutta su parasına kadar evlat yapacak tabii ben karışmam ama bu kadar rahatlık olmaz diye düşünüyorum önünde toprağın var yap demii hem gün geçer aman nebiliyim ben neyse bişi demiycem zaten biraz canım sıkkın ailesi konusunda benimsenmediğim için pek sevemedim kötü sözüm yok ama işte mecburen gülüyoruz birbirimize birde evde kalmış görüömce var bende 40 yaşında sorma başımıza işte açtı busene hikayem uzun yaniii
sorma sorma çok feciii iyice bozdu niyeti neyse rüyasında beni görecek şimdi kabusu olacam daha fazla konuşmayım hakkında
he he buralardaydım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi geceler canım..
sonra yine kaynatırız görümceni..
fadikcim buralardasın sanırım iyi geceler canım..
walla rahatlıktan sanırım eşim yaşlı yapamazlar diyo ama maşallah turp gibiler nebiliyim ben diğer amcaları yengeleri hepsi ekip biçiyolar bir bizimkiler oturuyo ne diyim kendileri bilir dediğin gibi bakacağız fadikçiğim öle bişi olursa annem kayınvalidesine 25 yıl baktı onlar insan deilmiydi genç olmadılar mı başımıza gelince mecburuz sanırım belkide kaygımız bizden önceki nesill gibi değiliz sabırsızız bazı konularda değilmi
fadikçim benimki çağırıyo gel artık diyee gittim ben canım sana iyi geceler
hoppp aloooo kimse gelmemismi buraya
gunaydin gislayyyyyyyyyy
ben dün buraya yazdım yiyemesekte ikramların resimlerini koy didim
okumadın dimi:dilcikar:
kkızlar acıktınız mı bakem. size pizza yaptım.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/306305-harika-karisik-pizzaresimli.html
eee şimdi ne olacak...tabi yediniz bitti artık ..aaaa pardon dadlum gozden kacmisssssyerimseniben
ayyy çok güzel gözüküyordelikafadulden
canım butür resimleri yarından sonra sakın koyma hakaydirigubbakcemile3
yok canım koyar mıyım. aşkolsun. kzıalr akşamı nasıl edicez.ilk gün zor olur biraz ama sonra alşırız herhalde.
evet canım zamanla alışırız...
ben en çok çalışan arkadaşlarımızı birde eşlereimizi düşünüyorum...
onların işi çok zor:çok üzgünüm:evdekiler gündüz biraz dinlenip hatta yatabilirlerde....
ama çalışan için zor heleki zor işlerde çalışan eşler için daha zor...
çünkü günler hem uzun hemde sıcak bu sene...allah yardımcımız olsun...
eee şimdi ne olacak...tabi yediniz bitti artık ..
resimde çekemessin dahakaydirigubbakcemile3
aynen bitti heeeeeeeee
mis gibi kurabiyeler yapmistimlülülülülülü