Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

bugün kardeşime gelinlik bakmaya gittik kızlar
ağustosta düğünümüz var inşallah

bu arada ben bengünün durumuna çok üzüldüm ayrıca çokta sinirlendim

düğününüz şimdiden hayırlı olsun canım....

begüsüyebende çok üzüldüm....
hatıladım canım....

neden acabaCADIARZU

Canım iyi çok şükür. Halsizlik, yavaştan bulantılar. Çarşamba hayırlısıyla kesemizi görmeye gideceğiz. Allahım tez zamanda herkese yaşatsın inşallah.

Canım iyi çok şükür. Halsizlik, yavaştan bulantılar. Çarşamba hayırlısıyla kesemizi görmeye gideceğiz. Allahım tez zamanda herkese yaşatsın inşallah.

İNŞALLAH KESEYİ DE GÖRÜRSÜNÜZ VE RABBİM 40 HAFTAYI DOLDURMANI VE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞALLAH KESEYİ DE GÖRÜRSÜNÜZ VE RABBİM 40 HAFTAYI DOLDURMANI VE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım sağol. Allah razı olsun. İnşallah herşey yolunda gider. Şu ana kadar annem yanımdaydı. Yumurta toplama, transfer falan 1-2 güne kadar gidecek. İş güç hiç bişey yapmıyodum. Bakalım napcam.
Allahım inşallah sana da nasip etsin tez vakitte canım.

Fadiğim geçmiş olsun. Havalar çok sıcak ondan da olabilir.

bende iyiyim fadiğim sağol...
geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı?

sağol canımŞeniz
ağrı kesicide almadım...
adet olmak için ilaç içiyorum...
ikisini birbirine katmak istemedim...
şimdilik aşırı ağrımıyor...
inşallah çoğalmadan geçer...

Allah hepimizden razı olsun canım... :Saruboceq:
annen gittikten sonra eşin yardımcı olur artık... sende biraz dikkat ettin mi Allahın izniyle 40 haftayı doldurursun...:Saruboceq:
amin canım inşallah... Rabbim bize de nasip eder zamanı gelince... ama bizim daha var ben eşimle gemiye çıkmayı düşünüyorum ekim gibi. bi de sağlık problemlerim vs. vs...

sağol canımŞeniz
ağrı kesicide almadım...

adetin yakınsa ondanda ağrır fadikcim bende olur geneldee

Fadiğim geçmiş olsun. Havalar çok sıcak ondan da olabilir.

sağol canımŞeniz
bu sıralar nerdeyse başımın ağrımadığı zaman yok...
hafif hafif devamli bir ağrı var....
bende sıcaklaar bağlıyordum ama geçen anneannemlerde tansiyonumu ölçmüştüm biraz düşük çıkmıştı....
acaba diyorum tansiyonummu yine düşüyor...
biizm tansiyon aletinide eşimin babsına yollamıştık...
daha yenisini de almadık...

daha öncelerden hiç tansiyon sorunum olmamıştı...

sağol canımŞeniz
ağrı kesicide almadım...

Ayy fadiğim sen ilaç demesen unutmuştum hapımı. sadece pazartesi ve perşembe içiyorum... bugun de pazartesi... prolaktinim düştü ama azalta azalta bırakacağım ilacı...
cnm sen de bi duş alıp biraz uzan istersen. benim başım genel de yorgun olduğumda ağrıyor. dinlenmek en iyi ilaç olsa gerek...mafoldumben

ohh nesrinim desene kaptanın ve sen+mavi yolculuk....Ne güzel olur.
Fadikçim ani hareketlerde bulunma eğer tansiyon düşükse. Bir de içtiğin ilacın yan etkilerini falan oku. ılaçtan kaynaklanıyo olabilir. Ben bi ara dostinex kullanıyodum. Tansiyonum aniden düşüyodu. Korkudan bir yere çıkamıyordum. Tuzlu ayran falan iç.

canım sağolsun annecin yanlız bırakmamış seni...
inşallah hamileliğin sorunsuz geçerse kendi işlerini yavaş yavaş yaparsın....
inşalalh keseyide görürsün kalp atışlarınıda duyarsın canım...

adetin yakınsa ondanda ağrır fadikcim bende olur geneldee

canım ilaç bititikten 3 gün sonra falan adet olurmuşum...
yani 9 gün falan var...

evet canım öyle sayılır... hele bir eşim gelsin de bakacağız duruma ve pozisyona göre. çok zor artık böyle ayrı olmak mafoldumben
elitucum ben de dostinex kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim... tam içtiğim günler bile oldu. bünye ile alakalı olsa gerekCADIARZU

fadikcim sende koltuğa uzan ve ayaklarını minderin üstünde tut biraz... iyi gelir tansiyonun düşükse...çok geçmiş olsun canım. dinlen sen biraz

hımm geçmiş olsun canım yaa tansiyon diyince bişi sorcam benim tansiyonu ne zaman ölçtürsem 14-9 çıkıyo yüksek değilmi?? buda engelmiidir hamiş kalamama ma!!! off nekadar ma oldu bu fisfisfis

ben bi duş alıp geliyorum kızlar... havalar çok sıcak duş almadan uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…