- 25 Ağustos 2008
- 1.991
- 3
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatırlattığım iyi olmuş canımopuyorumnanaktanAyy fadiğim sen ilaç demesen unutmuştum hapımı. sadece pazartesi ve perşembe içiyorum... bugun de pazartesi... prolaktinim düştü ama azalta azalta bırakacağım ilacı...
cnm sen de bi duş alıp biraz uzan istersen. benim başım genel de yorgun olduğumda ağrıyor. dinlenmek en iyi ilaç olsa gerek...mafoldumben
canım tansiyonumun düşük olduğu zaman ilaç kullanmıyordum...ohh nesrinim desene kaptanın ve sen+mavi yolculuk....Ne güzel olur.
Fadikçim ani hareketlerde bulunma eğer tansiyon düşükse. Bir de içtiğin ilacın yan etkilerini falan oku. İlaçtan kaynaklanıyo olabilir. Ben bi ara dostinex kullanıyodum. Tansiyonum aniden düşüyodu. Korkudan bir yere çıkamıyordum. Tuzlu ayran falan iç.
iyi geceler canıma.s.kıslaaar ben kaçar buradaki sıcaklar çok feciiiii alanya yanıyoooo herkese ii geceler
bende birazdan duş almayo düşünüyorum:...ben bi duş alıp geliyorum kızlar... havalar çok sıcak duş almadan uyuyamıyorum
evet canım biraz yatsam iyi olur...evet canım öyle sayılır... hele bir eşim gelsin de bakacağız duruma ve pozisyona göre. çok zor artık böyle ayrı olmak mafoldumben
elitucum ben de dostinex kullandım ve hiçbir yan etkisini görmedim... tam içtiğim günler bile oldu. bünye ile alakalı olsa gerekCADIARZU
fadikcim sende koltuğa uzan ve ayaklarını minderin üstünde tut biraz... iyi gelir tansiyonun düşükse...çok geçmiş olsun canım. dinlen sen biraz
aşırı değil canım ama biraz yüksek...hımm geçmiş olsun canım yaa tansiyon diyince bişi sorcam benim tansiyonu ne zaman ölçtürsem 14-9 çıkıyo yüksek değilmi?? buda engelmiidir hamiş kalamama ma!!! off nekadar ma oldu bu fisfisfis
hayırlısı canımopuyorumnanaktanprimolut ben de kullandım 2 kez. baş ağrısı oluyor muydu tam hatırlayamadım canım. Hayırlısı inşallah
sağol canım....selam kızlar..
fadik nesrin geçmiş olsun..
inş bugün bişeyciğiniz kalmamıştır..
canım inşallah ctesiye bişiciğin kalmazŞenizsağol tülincim... cuma günü raporlu olacağım işlemden sonra eve gönderecekler...
ama cumartesi pazar nöbetim var hastanedeyim...
fadikçim ne güzel bi şiir bu böle kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
selam kızlar