Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

GELMEZSENIZ GELMEYIN
BENDE GIDICEM YAKINDA ZATEN IYICE OZLEYIN BENIIIIII
ozleyen olurmu kiiii

CADIARZUCADIARZUCADIARZU​

Asicim nereye gidiyon sen canımm. Özlemez miyiz deliiiii. Ama sırf bizi özletmek için mi gitcen. Dün yoktun mesela, ne oldu ki morali mi bozuk girmedi diye merak ettim seni. :gitme:

Asicim nereye gidiyon sen canımm. Özlemez miyiz deliiiii. Ama sırf bizi özletmek için mi gitcen. Dün yoktun mesela, ne oldu ki morali mi bozuk girmedi diye merak ettim seni. :gitme:

yok canim tum gun gezdim alisveris falan iyi oldu dagittim yani
hiii ben gidiyorum tr yeeeeeeeeeeeeeee
az kaldiiiiiiiiiizemuszemus

ohh ohh vatan torpakları seni bekliyor asicimmzemuszemusıyi yapmışsın. Biz bu sıcakta evde pinekliyoz

aaaaaaaaaaaaa burası ruh gıbı korkuyom ben gıdıyom anacıgım huuuuuuu hayaletmı gelıyor kaçtım bennnnnnn

canlar, topigimin gülleri opuyorumnanaktan
ben 5 gün kadar aranızda olamayacagım ufak bir tatile cıkıyoruz kaydirigubbakcemile
sag salim dönersek inş bomba gibi dalarım topiğe
dilegim dönüşümde bir sürü güzel haber alayım delikafadulden
halay cekmekten belim kopsun:sm_cool:
hepinizi cok seviyorum Şeniz
vallahi meraktan catlarım ben ama yok yapacak birşey kaydirigubbakcemile3
sevgiler kaydirigubbakcemile5

:dance:NURUM canım güzel güzell gez ,eğlenn ..zemuszemuszemuszemus
İyii eğlencelerr diliyorum şimdidennn allaha emanet olopuyorumnanaktan

Küçük kasabanın birinde, bir caminin tam karşısında arazisi olan adam, arazisi üzerine bir genelev inşa etmeye başlamış. ımam ve cemaat buna şiddetle itiraz etmişler, ancak mal sahibinin kendi arazisi üzerine nasıl bir iş yeri açacağına da yasal olarak karşı çıkamamışlar. Tüm cemaatin tek yapabildiği şey, imamın öncülüğünde bu genelev için hergün beddua etmekten öteye geçememiş.

ınşaat ilerlemiş ve açılışına birkaç gün kala her nasılsa şiddetli bir yıldırım düşmesi sonucu genelev yerle bir olmuş.

Caminin cemaati bu olaydan duydukları büyük memnuniyeti saklamaya gerek görmemişler, ancak genelev sahibi adam, cami imamının ve cemaatin direk veya indirek olarak bu hasardan sorumlu oldukları iddası ile camiye karşı tazminat davası açmış.

Cami imamı ve cemaat, savcılığa verdikleri savunmalarında bu konuda herhangi bir şekilde sorumlu tutulmalarına şiddetle itiraz etmişler, bu olayın kendi dualarından dolayı meydana gelmiş olabileceği iddiasını da kabul etmemişler.

Gerekli tüm belgeler tamamlanıp mahkemeye günü geldiğinde hakim dosyayı dikkatle incelemiş ve taraflara dönüp:
"Bu konuda nasıl bir hüküm verebileceğimi bilmiyorum," demiş. "Ancak dosyadaki tutanaklara bakarsak ortada tuhaf bir durum var. Taraflardan birisi duanın gücüne inanan bir genelev sahibi, diğeri ise duanın gücüne kesinlikle inanmayan bir imam ve cemaati!.."

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden

sağolun kızlar..
böyle bir durum türkiyede de vardı..
haberlerde izlemiştim caminin karşısına genelev..
etrafını metal saclarla örmüşlerdi..
ilginç hakkaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…