Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Küçük kasabanın birinde, bir caminin tam karşısında arazisi olan adam, arazisi üzerine bir genelev inşa etmeye başlamış. İmam ve cemaat buna şiddetle itiraz etmişler, ancak mal sahibinin kendi arazisi üzerine nasıl bir iş yeri açacağına da yasal olarak karşı çıkamamışlar. Tüm cemaatin tek yapabildiği şey, imamın öncülüğünde bu genelev için hergün beddua etmekten öteye geçememiş.

İnşaat ilerlemiş ve açılışına birkaç gün kala her nasılsa şiddetli bir yıldırım düşmesi sonucu genelev yerle bir olmuş.

Caminin cemaati bu olaydan duydukları büyük memnuniyeti saklamaya gerek görmemişler, ancak genelev sahibi adam, cami imamının ve cemaatin direk veya indirek olarak bu hasardan sorumlu oldukları iddası ile camiye karşı tazminat davası açmış.

Cami imamı ve cemaat, savcılığa verdikleri savunmalarında bu konuda herhangi bir şekilde sorumlu tutulmalarına şiddetle itiraz etmişler, bu olayın kendi dualarından dolayı meydana gelmiş olabileceği iddiasını da kabul etmemişler.

Gerekli tüm belgeler tamamlanıp mahkemeye günü geldiğinde hakim dosyayı dikkatle incelemiş ve taraflara dönüp:
"Bu konuda nasıl bir hüküm verebileceğimi bilmiyorum," demiş. "Ancak dosyadaki tutanaklara bakarsak ortada tuhaf bir durum var. Taraflardan birisi duanın gücüne inanan bir genelev sahibi, diğeri ise duanın gücüne kesinlikle inanmayan bir imam ve cemaati!.."
:roflol::roflol::roflol:delikafadulden

ben geldim canlara.s.
sizleri çok özledimŞeniz
umarım herkes iyidir....
sizleri çok seviyorumŞeniz

fadikom hoşgeldin canım çok özledik seni neler yaptın anlat bakalım tatlişima.s.

hoşbulduk canımŞeniz
bende sizleri çok özledim....
eşimin köyüne gitmiştik...kayınpederim ve eşimin 2 abiside orda....
bizimki aile ziyareti sayılır....
güzel geçti...
köyün havası çok güzel....
ama çok gezemedik köyde tarımla ve hayvancılıkla uğraşıyorlar tabi yaz ayı olunca işleride çok sıkı....
ben bu işlereden anlamadığım için pek yardım edemedim ama evdeki işlrine yardım etmeye çalıştım....
birgün benim ısrarımla pancar tarlasına çalışmaya gittim çok zevkliğdi...
ama alışkın olmadığım için öğle hamlamışımki ertesi günü yataktan zor kalktım....
birde eltimin 1 yaşında bir kızı var...çok tatlı yeni yeni yürüyor onunla çok güzel vakit geçirdim...
annesinin işi olduğu için hep ben baktım...gezmeye giderken bile yanımda götürdüm...

istanbul ne kadar sıcak....
piştim be....
orda biz gittik gideli yağmur yağıyor çokta serin....
ilk geldiğimde kendimi hamama girmiş gibi hissettim ama şuan alıştım...

hoşbulduk canımŞeniz
bende sizleri çok özledim....
eşimin köyüne gitmiştik...kayınpederim ve eşimin 2 abiside orda....
bizimki aile ziyareti sayılır....
güzel geçti...
köyün havası çok güzel....
ama çok gezemedik köyde tarımla ve hayvancılıkla uğraşıyorlar tabi yaz ayı olunca işleride çok sıkı....
ben bu işlereden anlamadığım için pek yardım edemedim ama evdeki işlrine yardım etmeye çalıştım....
birgün benim ısrarımla pancar tarlasına çalışmaya gittim çok zevkliğdi...
ama alışkın olmadığım için öğle hamlamışımki ertesi günü yataktan zor kalktım....
birde eltimin 1 yaşında bir kızı var...çok tatlı yeni yeni yürüyor onunla çok güzel vakit geçirdim...
annesinin işi olduğu için hep ben baktım...gezmeye giderken bile yanımda götürdüm...

istanbul ne kadar sıcak....
piştim be....
orda biz gittik gideli yağmur yağıyor çokta serin....
ilk geldiğimde kendimi hamama girmiş gibi hissettim ama şuan alıştım...

karadeniz tarafınamı gittin canım :1hug:

hoşbulduk asicimŞeniz
canım senin tedavin iptal olmuş galiba...
hayırdır neden ki....

evet canim
benim yumoslar erken catlamislar yani nasip degilmis bizde o zamanlar calismadik agrim olmustu aslinda o zaman catliyorlarmis
17 yumos cope gitti anliycan
hala sokdayim
ruya gormus gibi oldum:sinifsinif:

evet canim
benim yumoslar erken catlamislar yani nasip degilmis bizde o zamanlar calismadik agrim olmustu aslinda o zaman catliyorlarmis
17 yumos cope gitti anliycan
hala sokdayim
ruya gormus gibi oldum:sinifsinif:
aaa üzüldüm canım....
ne kadar aceleci yumoşlarmış....
hayırlısı olsun canım...
dediğin gibi demek ki nasip değilmiş....

X