Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

selamlar canlarım

SLM PinkRose zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 mafoldumben mafoldumben :eek: :eek: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :lepi: :lepi: :lepi: :roflol: :roflol: :roflol: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar bi şey soracam ben profildeki resmi neden değiştiremiyorum yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım mafoldumben mafoldumben mafoldumben CADIARZU CADIARZU :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı benneyaptımkibenneyaptımki :1no2: :1no2: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :eek: :eek:

YETERcim vallahi bende degiştiremedim bir süre
sonra sadece cep tel ile cekilenlerden koyabildim
sanırım bir ayarda problem var büyük boyutluları kabul etmedi

YETERcim vallahi bende degiştiremedim bir süre
sonra sadece cep tel ile cekilenlerden koyabildim
sanırım bir ayarda problem var büyük boyutluları kabul etmedi

yyaaaaaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama senağlama ben zaten bu pc ile hiç anlaşamıyorum yaaaaa :1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

canım ben tam bir ay uğrastım nerdeyse
değismiyordu sinir olmustum
en son denedim oldu
sanırım ayarları düğzenlemek lazım onu da ben bilmem

kızlar bi şey soracam ben profildeki resmi neden değiştiremiyorum yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım mafoldumben mafoldumben mafoldumben CADIARZU CADIARZU :bbo: :bbo: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı benneyaptımkibenneyaptımki :1no2: :1no2: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :eek: :eek:

avatarını değiştir kısmından yapman gerekiyor,biliyorsun değil???buyrunnnnnnnnn

selam gacilar ben geldimmmmmmmm
sabah yoktum kizim unuttunmu kontrol vardi
yumoslarla konusmaya gittik
aman bu sefer uyuzluklari tuttu
istenilen boyuta daha gelmemisler 5 tane 15 var geriside 12 tam sayi kac bilmiyorum ama 15 20 arasi dediler
E2 de cok yavas cikiyor bek salaklastilar ama iyiyim alaha sukur geen sefer bugunler komaydim ben
sizlerden nbr dun partide cok yoruldu balkafam galiba
yada disciyemi gittiki
nurum nbr

yeter hanim hayirli olsun bakalim topikte ilk basi sen cektin masallah kirmizi olmusuz:umursamaz:Çok üzgünüm çoookbenneyaptımki

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:lepi::lepi:
avatarını değiştir kısmından yapman gerekiyor,biliyorsun değil???buyrunnnnnnnnn

AAAAAAA OLDU TŞKLR TATLIM zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:eek::eek:

selam gacilar ben geldimmmmmmmm
sabah yoktum kizim unuttunmu kontrol vardi
yumoslarla konusmaya gittik
aman bu sefer uyuzluklari tuttu
istenilen boyuta daha gelmemisler 5 tane 15 var geriside 12 tam sayi kac bilmiyorum ama 15 20 arasi dediler
E2 de cok yavas cikiyor bek salaklastilar ama iyiyim alaha sukur geen sefer bugunler komaydim ben
sizlerden nbr dun partide cok yoruldu balkafam galiba
yada disciyemi gittiki
nurum nbr

canım senin tüp bebekti dimi?adetinin kaçıncı günündesin?

X